• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kızlar donmus tedavisnde ilaç masrafı ne kadar oluyo ortalama:KK64::KK64:

10847783_754304364623590_5526306173816720393_n.jpg
10847783_754304364623590_5526306173816720393_n.jpg

Arkadaslar kalan purogon dozlari nasil birlestiriyoruz?

Bana 300 500 arası demişlerdi keşke benimde donmusum olsaydı:KK43:
hım ay su ilaçlar da azck ucuz olsun yaaa offf zate ustuste tedavi maddi açıdan zorlucak puf nesye onmzdeki aya kadar azck daha brktrmeye calşcaz artk:KK51: canm var da pek kalite olarak iyi degllerdi biri iyi digerleri orta dusuk kalite bakalm haftaya grsme var dktorla konusup karar vercez artk

Arkadaslar kalan purogon dozlari nasil birlestiriyoruz?
canm ben hastaneye gtrdm orda hemsire brlestrdi hemde ne kadar doz kaldgnı öğrnms olmustm

hım ay su ilaçlar da azck ucuz olsun yaaa offf zate ustuste tedavi maddi açıdan zorlucak puf nesye onmzdeki aya kadar azck daha brktrmeye calşcaz artk:KK51: canm var da pek kalite olarak iyi degllerdi biri iyi digerleri orta dusuk kalite bakalm haftaya grsme var dktorla konusup karar vercez artk

canm ben hastaneye gtrdm orda hemsire brlestrdi hemde ne kadar doz kaldgnı öğrnms olmustm

Bana getir demediler bugun birlestirmem gerek nasil yapildigini unuttum

Canım benim çok sağol...
Ben etrafım duysun istemiyorum sürekli telefonlarla taciz edilmek işime gelmiyor..
Sadece sizler bileceksiniz annem eşim kardeşim biliyor...akraba arkadaş çevrem bilmeyecek..
KK dan edindiğim dostlarım biliyor bir de...
Zaten sivilceli bir tipim malum pko luyum ben bu kez abarttı ama ondan deli oluyorum...
TSH değerinin 2 nin altında olması en makbulü...
Bizim amacımızda 2 nin altına düşürmek..
Eski değerlerimde 4.52 ye çıkmışlığı var genelde 3 e yakın seyrediyor ve ben hissediyorum yumurtlama günüme kadar ayrı yumurtlama dönemimden sonra ayrı TSH değerim çıkıyor ben anlarım:KK48:
Dün sonucum için kan vermeden bir gece öncesinde burdan tanıdığım bir arkadaşımla tel de konuşurken dedim ki yarın kan verecem ama ben değerimin düşmediğini hatta sabit kaldığını düşünüyorum öyle hissediyorum dedim:KK70:
Sabahda sabit kaldığının haberini verdim manyaksın sen dedi:KK70:

anlıyorum canım o zaman sen istersen fetihi okurum bende :KK68:
çok iyi yapmışsın etrafa duyurmamakla en güzeli bende 2. tedavimde haber vermeyeceğim :KK12:
sonra geri dönüşü pek iyi olmuyor çünkü.
hımm bak bu tsh ı hiç bana 2nin altı olması gerek diyen olmadıydı o_O
yani bi testimde 1.77 diğerleri 2.üstü civarı hep üstelik

kendi kendimizin doktoru olduk iyice hele senn hele sennn maşallah tam isabetli tahmin etmişsin
ne zmn bekleniyor reglin yakın zaman mı ?

Arkadaşlar merhaba... Her sorunumda bu siteyi açıp okurum şimdi de ben bir umut ışığı olmak istedim. 34 Yaşındayım, 5 yıllık evliyim. 3 Sene önce korunmayı bırakarak hamile kaldım fakat düşük oldu. Sonra da bir daha hamile kalamadım. Tek tüpüm tıkalı ve bazı sağlık sorunlarından dolayı müdahale edilip açtıramıyorum. Diğeri açık ama tembel. Bu yüzden tüp bebeğe gittik 2 denememiz de olmadı. Rahim filmleri, rahim ameliyatı geçirdim. Benim için çok eziyetli bir işti dolayısıyla bu kış içinde son bir kez yaptıracaktım ve bu konuyu kapatacaktım. Bir arkadaşım Ahmet Maranki'nin bir kadın programında bir formül verdiğini ve tüp bebeğe gitmeden önce mutlaka bir kez denenmesini çok tavsiye ettiğini söyledi. Lafı uzatmayayım o formülü aldım, uyguladım. Ve o ayın sonunda hamile kaldım. İnşallah kucağımıza almak da nasip olur.. Tesadüf de olabilir tabii ama ya değilse! Bu formülü paylaşmak benim görevim çünkü neler çektiğinizi iyi biliyorum. Lütfen bunu bir deneyin ve eşinizle beraber yiyin.
30 Gr. Çakşır otu kökü
50 Gr. Zencefil
50 Gr. Zerdeçal
20 Gr. Havlıcan
30 Gr. Ginseng
10 Gr. Çoban çökerten
20 Gr. Tarçın
20 Gr. Çörekotu
1 Kilo kaliteli bal
Bunları karıştırın, her gün otlar üste çıkıp bal dibe çöküyor o yüzden her gece yemeden önce şöyle bir alt üst edin. Günde 1 kere akşam yatarken eşinizle beraber yiyin, üzerine su içmeyin ve başka bir şey de yemeyin. 1 çorba kaşığı çok fazla geliyor çünkü acı o yüzden biz 1 tatlı kaşığı yedik. 3 Hafta devam edin, sonra bırakın. Ben reglimin bitimiyle başladım yani yeni yumurtlama dönemimde ve o ayın sonunda hamileydim. Denemekten zarar gelmez arkadaşlar, bir deneyin lütfen...

teşekkürler paylaşım için hemen not aldım bende
Rabbim sizede evladınızı sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin :nazar:

EV işleri bitti kuzu zaten buralardayım geldiğimde kimse yok ki:KK51:zaten online olanlar gözükmüyor :KK14:saçlarını okudum sabah sabah usenmemissin:KK48::KK48:Güle güle kullan:KK36:

kuzuuuuumm :KK19: nerelerdesin yine kaybolduno_O
mesajda yazmıyorsun hiç :KK12: herşey yolundadır umarım. yaz bize olur mu

anlıyorum canım o zaman sen istersen fetihi okurum bende :KK68:
çok iyi yapmışsın etrafa duyurmamakla en güzeli bende 2. tedavimde haber vermeyeceğim :KK12:
sonra geri dönüşü pek iyi olmuyor çünkü.
hımm bak bu tsh ı hiç bana 2nin altı olması gerek diyen olmadıydı o_O
yani bi testimde 1.77 diğerleri 2.üstü civarı hep üstelik

kendi kendimizin doktoru olduk iyice hele senn hele sennn maşallah tam isabetli tahmin etmişsin
ne zmn bekleniyor reglin yakın zaman mı ?

Herkes bilsin istemiyorum canım kalbi güzel olmayan insanlar var bana negatif enerji yollasınlar istemiyorum...
1-2 arası TSH iyidir canım sorarsın doktoruna başlarken bir daha bakılır gerekirse ilaca başlarsın sende..
Düşük doz başlamıştım yan etki yaşıyorum diye artırmayı düşünemezdim bile ama artırmak lazımmış yetmemiş belli ki ilaç bana..Transfer ve sonrasında önemli bir değer bu o zamana kadar düşer..Kırmızılar da gelmek üzere canım...

Back