Günaydın canım...Günaydınnn güçlü anne adayları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım...Günaydınnn güçlü anne adayları
Canım had idim ya ondan yoksa iyiyimyeteeeeer kuzu bugün düşük bir enerji ile günaydın demişsin. Her şey yolunda mı tatlım
Yok öyle bunalıma girdim sen ikiz anası olacaksın gelrmeyeceksin bende sana sitem edecegimBaşımı kaşıyacak vaktim olmazsa sizlerle nasıl vakit geçircem ben ama
Bak bunalıma girdim
Canım had idim ya ondan yoksa iyiyim
Dr benden veya hcg istedi başım donuyor diyince ben inrtlt yim dedim olsun bakalim dediGünaydınnn güçlü anne adayları
e sen relg olmadın mı?Dr benden veya hcg istedi başım donuyor diyince ben inrtlt yim dedim olsun bakalim dedi
Bana 300 500 arası demişlerdi keşke benimde donmusum olsaydıkızlar donmus tedavisnde ilaç masrafı ne kadar oluyo ortalama
mr çekildi kan verdi öğleden sonra çıkacak bakalım neler varNaptın doktor işlerini ne zaman muane olacaksın?
ben ben regl günümü unuttum 13 mü 15 mi ya dr gerek yok dedim hem adet tarihime var hemde biz infrtiliyeyiz dedim olsun dedi içim rahat etsin dedie sen relg olmadın mı?
hım ay su ilaçlar da azck ucuz olsun yaaa offf zate ustuste tedavi maddi açıdan zorlucak puf nesye onmzdeki aya kadar azck daha brktrmeye calşcaz artk canm var da pek kalite olarak iyi degllerdi biri iyi digerleri orta dusuk kalite bakalm haftaya grsme var dktorla konusup karar vercez artkBana 300 500 arası demişlerdi keşke benimde donmusum olsaydı
canm ben hastaneye gtrdm orda hemsire brlestrdi hemde ne kadar doz kaldgnı öğrnms olmustmArkadaslar kalan purogon dozlari nasil birlestiriyoruz?
hım ay su ilaçlar da azck ucuz olsun yaaa offf zate ustuste tedavi maddi açıdan zorlucak puf nesye onmzdeki aya kadar azck daha brktrmeye calşcaz artk canm var da pek kalite olarak iyi degllerdi biri iyi digerleri orta dusuk kalite bakalm haftaya grsme var dktorla konusup karar vercez artk
canm ben hastaneye gtrdm orda hemsire brlestrdi hemde ne kadar doz kaldgnı öğrnms olmustm
Canim has yakınsa hemşire yapar yoksa eczaneden insulin enjektör al tek tek icinde kalanları çek bu enjektorlerde 5.10.15:diye ünite ler var ona göre ayarlayip yaparsınArkadaslar kalan purogon dozlari nasil birlestiriyoruz?
Bana getir demediler bugun birlestirmem gerek nasil yapildigini unuttum
Canım benim çok sağol...
Ben etrafım duysun istemiyorum sürekli telefonlarla taciz edilmek işime gelmiyor..
Sadece sizler bileceksiniz annem eşim kardeşim biliyor...akraba arkadaş çevrem bilmeyecek..
KK dan edindiğim dostlarım biliyor bir de...
Zaten sivilceli bir tipim malum pko luyum ben bu kez abarttı ama ondan deli oluyorum...
TSH değerinin 2 nin altında olması en makbulü...
Bizim amacımızda 2 nin altına düşürmek..
Eski değerlerimde 4.52 ye çıkmışlığı var genelde 3 e yakın seyrediyor ve ben hissediyorum yumurtlama günüme kadar ayrı yumurtlama dönemimden sonra ayrı TSH değerim çıkıyor ben anlarım
Dün sonucum için kan vermeden bir gece öncesinde burdan tanıdığım bir arkadaşımla tel de konuşurken dedim ki yarın kan verecem ama ben değerimin düşmediğini hatta sabit kaldığını düşünüyorum öyle hissediyorum dedim
Sabahda sabit kaldığının haberini verdim manyaksın sen dedi
Arkadaşlar merhaba... Her sorunumda bu siteyi açıp okurum şimdi de ben bir umut ışığı olmak istedim. 34 Yaşındayım, 5 yıllık evliyim. 3 Sene önce korunmayı bırakarak hamile kaldım fakat düşük oldu. Sonra da bir daha hamile kalamadım. Tek tüpüm tıkalı ve bazı sağlık sorunlarından dolayı müdahale edilip açtıramıyorum. Diğeri açık ama tembel. Bu yüzden tüp bebeğe gittik 2 denememiz de olmadı. Rahim filmleri, rahim ameliyatı geçirdim. Benim için çok eziyetli bir işti dolayısıyla bu kış içinde son bir kez yaptıracaktım ve bu konuyu kapatacaktım. Bir arkadaşım Ahmet Maranki'nin bir kadın programında bir formül verdiğini ve tüp bebeğe gitmeden önce mutlaka bir kez denenmesini çok tavsiye ettiğini söyledi. Lafı uzatmayayım o formülü aldım, uyguladım. Ve o ayın sonunda hamile kaldım. İnşallah kucağımıza almak da nasip olur.. Tesadüf de olabilir tabii ama ya değilse! Bu formülü paylaşmak benim görevim çünkü neler çektiğinizi iyi biliyorum. Lütfen bunu bir deneyin ve eşinizle beraber yiyin.
30 Gr. Çakşır otu kökü
50 Gr. Zencefil
50 Gr. Zerdeçal
20 Gr. Havlıcan
30 Gr. Ginseng
10 Gr. Çoban çökerten
20 Gr. Tarçın
20 Gr. Çörekotu
1 Kilo kaliteli bal
Bunları karıştırın, her gün otlar üste çıkıp bal dibe çöküyor o yüzden her gece yemeden önce şöyle bir alt üst edin. Günde 1 kere akşam yatarken eşinizle beraber yiyin, üzerine su içmeyin ve başka bir şey de yemeyin. 1 çorba kaşığı çok fazla geliyor çünkü acı o yüzden biz 1 tatlı kaşığı yedik. 3 Hafta devam edin, sonra bırakın. Ben reglimin bitimiyle başladım yani yeni yumurtlama dönemimde ve o ayın sonunda hamileydim. Denemekten zarar gelmez arkadaşlar, bir deneyin lütfen...
EV işleri bitti kuzu zaten buralardayım geldiğimde kimse yok kizaten online olanlar gözükmüyor saçlarını okudum sabah sabah usenmemissinGüle güle kullan
anlıyorum canım o zaman sen istersen fetihi okurum bende
çok iyi yapmışsın etrafa duyurmamakla en güzeli bende 2. tedavimde haber vermeyeceğim
sonra geri dönüşü pek iyi olmuyor çünkü.
hımm bak bu tsh ı hiç bana 2nin altı olması gerek diyen olmadıydı
yani bi testimde 1.77 diğerleri 2.üstü civarı hep üstelik
kendi kendimizin doktoru olduk iyice hele senn hele sennn maşallah tam isabetli tahmin etmişsin
ne zmn bekleniyor reglin yakın zaman mı ?