Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsan da olmasanda genelde aynı belirtileri yaşarsın canım. Kan testinde aksi kanıtlanana kadar hamilesin. O yuzden şu sürecin tadını cıkar. Olmazsa da canın sağolsun.. Hiç üzülme ve stres yapma.
Günaydınlarrr:) Işe gitme zorunda olukta aslında böyle yatmak isteyenlere gelsin:)Eki Görüntüle 1331048
arkadaşlar marmara üniv hastanesinde tüp bebek bölümü açılmış fakat şöyle bir şey duydum .dışarıya rapor vermiyorlarmış bu doğrumu?bilgiisi olan varmı aranızda?
Günaydın kızçeler
Bugün mobilya kurmaya gelecekler uff çok işim var
Günaydın oğlan annesi
Kolay gele
Günaydın kızlar...
Pazar günü adet olmayı bekliyorum ama benim kasık ağrılarım başladı hafiften hazır değilim ben ..
Çamaşırları atıyorum vs..çok işim var bugün nolur nolmaz hazırlıklarımı bugün bitirmem lazım yarın İstanbula gidebilirim çünkü
Bu arada yarın sabah kan verecektim TSH için 1 saat önce gittim verdim kanı sonucu bir görelim belki de ertelenir..
Ayyyyy herşey havada şu an çok şey de olabilir hiç bir şeyde olmayabilir
Bu sabah haberlerle açılmış topik eksik kalsaydım incilerim dökülürdü
Kız ne oldu niye dil çıkarıyorsun (
Hani bana günaydın diyor ! ahahahah
Selam kızlar hava çok kapalı bunalımdayım
Merhaba,Kızlar selam yarin dr randevum var.Allah'ın izniyle yarın aşilama için tedaviye başlıyacagiz.Bana dua edermisiniz? İlk asilamam olucak inş. tutar bu stres biter.Allah hepimizin yardımcısı olsun ve isteyen herkese bebek nasip etsin.
Ay ay ay yerim onu:) Bu da benim kız aslında teyze de denebilir:) 9 yaşındaEki Görüntüle 1331106
Selam kızlar hava çok kapalı bunalımdayım
arkadaşlar marmara üniv hastanesinde tüp bebek bölümü açılmış fakat şöyle bir şey duydum .dışarıya rapor vermiyorlarmış bu doğrumu?bilgiisi olan varmı aranızda?