• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Günaydınlarrr:) Işe gitme zorunda olukta aslında böyle yatmak isteyenlere gelsin:)
image.jpg

arkadaşlar marmara üniv hastanesinde tüp bebek bölümü açılmış fakat şöyle bir şey duydum .dışarıya rapor vermiyorlarmış bu doğrumu?bilgiisi olan varmı aranızda?

Günaydın kızlar...
Pazar günü adet olmayı bekliyorum ama benim kasık ağrılarım başladı hafiften hazır değilim ben ..
Çamaşırları atıyorum vs..çok işim var bugün nolur nolmaz hazırlıklarımı bugün bitirmem lazım yarın İstanbula gidebilirim çünkü:rolleyes:
Bu arada yarın sabah kan verecektim TSH için 1 saat önce gittim verdim kanı sonucu bir görelim belki de ertelenir..
Ayyyyy herşey havada şu an çok şey de olabilir hiç bir şeyde olmayabilir:KK70:
Bu sabah haberlerle açılmış topik eksik kalsaydım incilerim dökülürdü:KK70:

Ana sen istanbula mı geliyorsun :KK57:
La ben çok şey kaçırmışım yaaaaa şuan kendime çok kızdım:KK34:

Kızlar selam yarin dr randevum var.Allah'ın izniyle yarın aşilama için tedaviye başlıyacagiz.Bana dua edermisiniz? İlk asilamam olucak inş. tutar bu stres biter.Allah hepimizin yardımcısı olsun ve isteyen herkese bebek nasip etsin.
Merhaba,
Allah yardımcın olsun.. İnşallah bebeğine kavuşursun hayırlısıyla, sağlıkla...

Bilmiyorumda ben edirneye gidiyorum tıp fakültesi de dışarı vermiyo illa orda yaptırcan...
arkadaşlar marmara üniv hastanesinde tüp bebek bölümü açılmış fakat şöyle bir şey duydum .dışarıya rapor vermiyorlarmış bu doğrumu?bilgiisi olan varmı aranızda?

Back