Fazla geçmemiş az daha sabret canım..Hapı bırakalı 3. Gün canim lucrin de 16. Günü yaptım bugün
Yeni topik yeni kızlar ne oluyor ya kizim bizi aldatiyormusun başka kızlarla
Eskicimiyim kızım ben eskilerle devam edeyim siz 2.el oldunuz artık sıfır muhabbetler lazım banaYok yok link atmasını o kendine yeni kizlar bulsun
Bende saka yapıyorum Bizsiz mutlu olamayacağı biliyorumEskicimiyim kızım ben eskilerle devam edeyim siz 2.el oldunuz artık sıfır muhabbetler lazım bana
Amaaann şakası bile hoşuma gitmedi eski yeni hepinizi çok seviyorum ben..
Canım geçmesi değil de doğum kontrol hapını çok kullanmış olmam dengemi hormonlarimi bozmasin daFazla geçmemiş az daha sabret canım..
Hayır canım dengeni bozmaz sadece adet tarihinde oynama olacak..Canım geçmesi değil de doğum kontrol hapını çok kullanmış olmam dengemi hormonlarimi bozmasin da
Bende saka yapıyorum Bizsiz mutlu olamayacağı biliyorum
Saka yaptım kızım ya ben bebek fikrinden uzaklaşmaya calissamda size yazmadan yapmıyorum hep söylüyorum cok guzel dostlarım oldu kk de terk edenler unutanlarda oldu hep hatırlayanlar da bizimle olanları yarı yolda birakmayanlari tebrik ediyorum çünkü bende çok katlanılır değilimBari sen deme bunu...
Kaç yıldır şuralarda takılıyoruz eskiden yeni topiğe geçmesen sen geçmezdin..
Ben bizimle takılıp sonradan bizi bırakanlara sitem ediyorum..
Bir kısmı kk dalar ama başka topiklere yazıyorlar sürekli burda olamaz tabiki herkes ama bir selamı da çok görmemelilerdi..
Bendeki egoyu gördün dimiİveeetttt mutsuz olarım ben sizsiz...
Bak kızların bazılarından ses yok diye ne kadar mutsuzum dile getirip sitem ediyorum demek ki siz olmadan mutlu olamıyorum ben
Gebe kalan kaçıyo kimiside biz üzülürüz diye giremiyo buraya..Bari sen deme bunu...
Kaç yıldır şuralarda takılıyoruz eskiden yeni topiğe geçmesen sen geçmezdin..
Ben bizimle takılıp sonradan bizi bırakanlara sitem ediyorum..
Bir kısmı kk dalar ama başka topiklere yazıyorlar sürekli burda olamaz tabiki herkes ama bir selamı da çok görmemelilerdi..
Canıımmm merhabaaahazırlıklar tam gaz devam henüz tamamlanmadı maalesef
Bu topik artık son kullanım tarihine geldi..
Yeni topikle yeni kızçelerle devam etcez...
Topiğe not bırakmadan yeni topiğe kaçalım gelen bulamasın bizi birazda onlar bizim hasretimizi çeksinler
Ne zaman açalım yeni topikimizi...2015 girsin öylemi açalım yoksa bu yıl çıkmadan da açabilirmiyiz ne diyosunuz..
bence girmeden açalım ya söyle son günlere doğru derim ben.. hani yeni ile başlayalım yeni tarihlere
Saka yaptım kızım ya ben bebek fikrinden uzaklaşmaya calissamda size yazmadan yapmıyorum hep söylüyorum cok guzel dostlarım oldu kk de terk edenler unutanlarda oldu hep hatırlayanlar da bizimle olanları yarı yolda birakmayanlari tebrik ediyorum çünkü bende çok katlanılır değilim
Bendeki egoyu gördün dimi
Ayyy Allahım bak bir kaçak çıktı ortaya sesimi duyduArkadaslar nasilsinizz... cok merak ettim sizi. .. cocuklar olunca bir sure ugrayamadim buralara ama sizide cok merak ediyorum .. nasil gidiyor varmi mutlu haberler
oyyyy suratsızmı kaldın senBeni. Gülen suratlarim neden çıkmıyor bu mobil isini hiç sevemedim cimcimem acikmis mama diyor doğrayım kuzuyu
Evet bizi yalnız bırakanlara selamı bile çok görenlere trip atma günü bugün..
Buyrun hanımlar eteğinizdeki tripleri dökün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?