- 27 Eylül 2012
- 2.965
- 1.437
- 198
Ben özel sektörüm bugün izin günüm yusuf eren çıkıcaksa bu hafta oleyyyy yasasııınnnnn...Memur ben iş başı yaptı, hani diğer memur arkadaşlar raporlu galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben özel sektörüm bugün izin günüm yusuf eren çıkıcaksa bu hafta oleyyyy yasasııınnnnn...Memur ben iş başı yaptı, hani diğer memur arkadaşlar raporlu galiba
Bize özelden link atarsan bu olabilir...neden olmasın bana uyar...Bu topik artık son kullanım tarihine geldi..
Yeni topikle yeni kızçelerle devam etcez...
Topiğe not bırakmadan yeni topiğe kaçalım gelen bulamasın bizi birazda onlar bizim hasretimizi çeksinler
Ne zaman açalım yeni topikimizi...2015 girsin öylemi açalım yoksa bu yıl çıkmadan da açabilirmiyiz ne diyosunuz..
Sen nasıl düşünüyosun canım..bilemedim ki..Ne zaman açalım yeni topikimizi...2015 girsin öylemi açalım yoksa bu yıl çıkmadan da açabilirmiyiz ne diyosunuz..
Ben özel sektörüm bugün izin günüm yusuf eren çıkıcaksa bu hafta oleyyyy yasasııınnnnn...
Bak aslında doğru diyosun..bence girmeden açalım ya söyle son günlere doğru derim ben.. hani yeni ile başlayalım yeni tarihlere
Senin izin günü 2 gun sanırım ama değil mi..Ben de özel sektirüm canım yoksa mümkün olmaz :)
Senin izin günü 2 gun sanırım ama değil mi..
Bize özelden link atarsan bu olabilir...neden olmasın bana uyar...
bence girmeden açalım ya söyle son günlere doğru derim ben.. hani yeni ile başlayalım yeni tarihlere
Sen nasıl düşünüyosun canım..bilemedim ki..
Tedavi durumuma göre açayım o zaman ben yeni topiği...
Bu perşembe kan vermeye gidecem tsh düşmüşse hafta sonu İstanbula gidebilirim ve iğne tedavisi başlayabilir tam belli değil..
Tedaviye başlarsam Aralık sonuna kadar İstanbul-Kırklareli arasında gidip gelicem kızkardeşimde takılacam yeğenlerimle..Dönüşüm Aralık sonu olur yılbaşına yakın...
O zaman döndüğümde açarım ben topiği...
Canım Allah analı babalı büyütsün. İnşallah bizimde bir gün yüzümüz güler inşallahCanım benim geçmiş olsun rabbim bidakine yüzünü güldürsün bende sabırla bekliyorum o günü ama artık dillendirmiyorum sadece elimden geleni yapmaya gayret ediyorum işte öyle buraya giresimde pek yok ama arada bi bakıyorum siZin gbi dostlarım var burda iyi haberlerinizi görmek umuduyla girdiğim yine bugunde çok üzldüm seni çok iyi anlıyorum dua ve sabır diyorum hepimze inş rabbim bir gün o cennet kokulu gül yüzlu meleklerimzi yollasın inş yeğnim doğdu ve ben ilk kez ablmın doğuımndaydım çok güzel bi duygu paşamız iyi şükr bu ayın 20 sinde hayırlısyla kırkıda çıkacak demem oki allhım hayırlısını biliyor bizm için zamnı var rabbim hepimzn yardımcısı olsun inş bu arada bizde eşimle genetik teste gittik sonucmz bir buçuk ay sonra çıkck inş iyi bi sonuç almk nasip olur sonrası çıkn sonuca göre norml deneyecz inş yine rabbim nasip edrse etmzsede sağlık olsunda tek çabamz olsun diyecz hepinizi seviyorum inş hep mutlu olurz
Doktorum hiç bana yapalım filan demediCanim ya bayagidir girmiyordum. Uzuldum yaa düşük yaptigina ( ne guzel tutmuş ama sonrasi neden düşük acaba. Bana da negatif alınca ilk gittigim doktor rahmin kısa histeroskopi yapmamiz lazim yapmadan tüp bebeğe baslamam dedi. Napim bilemedim.
Süper bi tarih işte! SOn bi kaç gün kala...
Güzel haberlerle dön inşallah evine canım.
İstanbul'a geldiğinde bi kahve molası veririz artık
Doktorum hiç bana yapalım filan demedi
Hapı bırakalı kaç gün oldu?Kızlar Günaydın geçen gün demiştim ya doğum kontrol hapında 21 gün kullanıp 1 hafta ara veriliyormus ya ben vermedim 28 gün kullandım bilmiyordum bugün 33. Gün ve hala adet olmadım hormonlarım ve rahim bundan çok etkilenir mi lucrin de kullanıyorum bi an önce olsam iğnelere başlayacağım
Hapı bırakalı 3. Gün canim lucrin de 16. Günü yaptım bugünHapı bırakalı kaç gün oldu?
Lucrin gecikme yapabilir canım yılların lucrin kullanıcısı biri olarak yazıyorum 3 tedavimin 3 ü de lucrinliydi
Yeni topik yeni kızlar ne oluyor ya kizim bizi aldatiyormusun başka kızlarlaBu topik artık son kullanım tarihine geldi..
Yeni topikle yeni kızçelerle devam etcez...
Topiğe not bırakmadan yeni topiğe kaçalım gelen bulamasın bizi birazda onlar bizim hasretimizi çeksinler
Yok yok link atmasını o kendine yeni kizlar bulsunBize özelden link atarsan bu olabilir...neden olmasın bana uyar...