• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar yeni bir arkadas katıldı aramıza samimi samimi bir derdim var topiğinde tanıştık...arkadaşımızda bizim gibi cennet kokulu yavrusunun geleceği günü beklemekte...

Arkadaşlar slm bende 3 tane bebeğimi kaybettim.benim sorunum hamilelik sırasında pıhtılaşma oluyor.ve öyle hemen hamile kalamiyorum. En son Geçen sene Kasım ayında rahim filmi çekildi ve o ay hamile kaldım ama malesef 10 haftalikken öldü :( kürtaj oldum.tedavi ye devam yumurta takibi yapıldı geçen ay yine olmadı bu ay asilama yapilcak inş. tez zamanda hepimiz bebeklerimize kavuşturur.

Arkadaşlar slm bende 3 tane bebeğimi kaybettim.benim sorunum hamilelik sırasında pıhtılaşma oluyor.ve öyle hemen hamile kalamiyorum. En son Geçen sene Kasım ayında rahim filmi çekildi ve o ay hamile kaldım ama malesef 10 haftalikken öldü :KK43: kürtaj oldum.tedavi ye devam yumurta takibi yapıldı geçen ay yine olmadı bu ay asilama yapilcak inş. tez zamanda hepimiz bebeklerimize kavuşturur.

aramıza hoşgeldin....:KK36::KK36:
umarım herşey gönlünce olur Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın

938Animation13.gif

kızlar günaydın
bugün predictör erken gebelik testi yaptım.(11.gün)
tek çizgi.....olmadı yarında kanda baktırıcam....
böyle olupta 12.gün kanda pozitifi gören var mı.okuyorum var ama sizin bildiğiniz var mı.
sağlık olsun ...Allah hayırlısını versin ...

kızlar günaydın
bugün predictör erken gebelik testi yaptım.(11.gün)
tek çizgi.....olmadı yarında kanda baktırıcam....
böyle olupta 12.gün kanda pozitifi gören var mı.okuyorum var ama sizin bildiğiniz var mı.
sağlık olsun ...Allah hayırlısını versin ...

Bazen olabiliyor. Bu tedavilerde en uygunu kan testi oldugu için o veriliyor canım. Yani kan testinde negatifi görene kadar hamilesin..

Memur ben iş başı yaptı, hani diğer memur arkadaşlar raporlu galiba :KK48::KK48:

Bu topik artık son kullanım tarihine geldi..
Yeni topikle yeni kızçelerle devam etcez...
Topiğe not bırakmadan yeni topiğe kaçalım gelen bulamasın bizi birazda onlar bizim hasretimizi çeksinler:63::KK48:

Back