- 27 Eylül 2012
- 2.965
- 1.437
- 198
Hoşgeldin canım...şimdi bizim kızceler uyumuştur malum yarın iş günü...çık çık gel biz büyük bir aileyiz sende istersen herkese kapımız açık canım..Geldim canım link gönderdiğin için teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım...şimdi bizim kızceler uyumuştur malum yarın iş günü...çık çık gel biz büyük bir aileyiz sende istersen herkese kapımız açık canım..Geldim canım link gönderdiğin için teşekkür ederim
Kızlar yeni bir arkadas katıldı aramıza samimi bir derdim var topiğinde tanıştık...arkadaşımızda bizim gibi cennet kokulu yavrusunun geleceği günü beklemekte...[/QUOTE
Hosbuldum canım :)
Arkadaşlar slm bende 3 tane bebeğimi kaybettim.benim sorunum hamilelik sırasında pıhtılaşma oluyor.ve öyle hemen hamile kalamiyorum. En son Geçen sene Kasım ayında rahim filmi çekildi ve o ay hamile kaldım ama malesef 10 haftalikken öldü kürtaj oldum.tedavi ye devam yumurta takibi yapıldı geçen ay yine olmadı bu ay asilama yapilcak inş. tez zamanda hepimiz bebeklerimize kavuşturur.
hoşgeldin nasılsın tatlım en son bebek odası hazırlıgındaydın bittimi hazırlıklar
MAŞALAH az kadı doğumaCanıımmm merhabaaa hazırlıklar tam gaz devam henüz tamamlanmadı maalesef
Günaydınnn kızlar.
Guzel haberlerle dolu bir haftamiz olsunn insalllahh.
kızlar günaydın
bugün predictör erken gebelik testi yaptım.(11.gün)
tek çizgi.....olmadı yarında kanda baktırıcam....
böyle olupta 12.gün kanda pozitifi gören var mı.okuyorum var ama sizin bildiğiniz var mı.
sağlık olsun ...Allah hayırlısını versin ...
Yusuf eren haftaya çıkıyo deģil mi canım..Günaydınnn kızlar.
Yusuf eren haftaya çıkıyo deģil mi canım..
Günaydınnn kızlar.
Günaydın kızlar...
Güzel bir hafta bizimle olsun inşallah...
Memur ben iş başı yaptı, hani diğer memur arkadaşlar raporlu galiba