2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ne zaman açalım yeni topikimizi...2015 girsin öylemi açalım yoksa bu yıl çıkmadan da açabilirmiyiz ne diyosunuz..

Bu topik artık son kullanım tarihine geldi..
Yeni topikle yeni kızçelerle devam etcez...
Topiğe not bırakmadan yeni topiğe kaçalım gelen bulamasın bizi birazda onlar bizim hasretimizi çeksinler
Bize özelden link atarsan bu olabilir...neden olmasın bana uyar...

Bize özelden link atarsan bu olabilir...neden olmasın bana uyar...

bence girmeden açalım ya söyle son günlere doğru derim ben.. hani yeni ile başlayalım yeni tarihlere

Sen nasıl düşünüyosun canım..bilemedim ki..

Tedavi durumuma göre açayım o zaman ben yeni topiği...
Bu perşembe kan vermeye gidecem tsh düşmüşse hafta sonu İstanbula gidebilirim ve iğne tedavisi başlayabilir tam belli değil..
Tedaviye başlarsam Aralık sonuna kadar İstanbul-Kırklareli arasında gidip gelicem kızkardeşimde takılacam yeğenlerimle..Dönüşüm Aralık sonu olur yılbaşına yakın...
O zaman döndüğümde açarım ben topiği...

Süper bi tarih işte! SOn bi kaç gün kala...
Güzel haberlerle dön inşallah evine canım.
İstanbul'a geldiğinde bi kahve molası veririz artık

Kızlar Günaydın geçen gün demiştim ya doğum kontrol hapında 21 gün kullanıp 1 hafta ara veriliyormus ya ben vermedim 28 gün kullandım bilmiyordum bugün 33. Gün ve hala adet olmadım hormonlarım ve rahim bundan çok etkilenir mi lucrin de kullanıyorum bi an önce olsam iğnelere başlayacağım

Canım Allah analı babalı büyütsün. İnşallah bizimde bir gün yüzümüz güler inşallah

Doktorum hiç bana yapalım filan demedi

Süper bi tarih işte! SOn bi kaç gün kala...
Güzel haberlerle dön inşallah evine canım.
İstanbul'a geldiğinde bi kahve molası veririz artık

Amin canım inşallah herşey yolunda gider malum ben transfer olmayacam hemen..
Yumiler toplancak genetiğe gitcek işte o ara bende ki heyecanı endişeyi düşün artık eve nasıl dönerim bilmiyorum..
Bi geleyim inşallah görüşürüz canım

Hapı bırakalı kaç gün oldu?
Lucrin gecikme yapabilir canım yılların lucrin kullanıcısı biri olarak yazıyorum 3 tedavimin 3 ü de lucrinliydi

Bu topik artık son kullanım tarihine geldi..
Yeni topikle yeni kızçelerle devam etcez...
Topiğe not bırakmadan yeni topiğe kaçalım gelen bulamasın bizi birazda onlar bizim hasretimizi çeksinler
Yeni topik yeni kızlar ne oluyor ya kizim bizi aldatiyormusun başka kızlarla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…