- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
Kızlar 3 gündür düşük yapıyorum ilk gün iki avuç dolusu et parçası gibi geldi diğer iki gün 2-3 tane geldi bu parçalardan. Içim dışım çıktı, hatta dedim ki tüpüm müpüm de söküldü herhalde o kadar çok parça geldi ki ben bunları içimde nerde tutuyormuşum şaşırdım.
Kızlar 3 gündür düşük yapıyorum ilk gün iki avuç dolusu et parçası gibi geldi diğer iki gün 2-3 tane geldi bu parçalardan. Içim dışım çıktı, hatta dedim ki tüpüm müpüm de söküldü herhalde o kadar çok parça geldi ki ben bunları içimde nerde tutuyormuşum şaşırdım.
Benimde 10.gün değerim 28 çıkmıştı sonra hep katlandı 7500 e kadar yükseldi ama maalesef düşürdüm. Inşallah seninde yükselecek ve bebeğin sende duracak.Arkadaşlar ilk defa tüp bebek denemesi yaptım transferinin 10. Gunundeyim dayanamadim test yaptim 22.15 dikti değerin biraz korkuyorum umarim de terim yükselir bebeğim benimle olur
İnş sağlıkla devam eder 9 ay sonra sağlıkla kucağına alırsınArkadaşlar ilk defa tüp bebek denemesi yaptım transferinin 10. Gunundeyim dayanamadim test yaptim 22.15 dikti değerin biraz korkuyorum umarim de terim yükselir bebeğim benimle olur
Canım nasılsınBenimde 10.gün değerim 28 çıkmıştı sonra hep katlandı 7500 e kadar yükseldi ama maalesef düşürdüm. Inşallah seninde yükselecek ve bebeğin sende duracak.
Benimde 10.gün değerim 28 çıkmıştı sonra hep katlandı 7500 e kadar yükseldi ama maalesef düşürdüm. Inşallah seninde yükselecek ve bebeğin sende duracak.
Semra Kahramana gidebilirsin tatlım...Kizlar rahim kisami diye histeroskopi icin bir doktora daha gidicem. Istanbulda tavsiye edeceginiz doktor varmi.memoriol da tavsiye edeceginiz doktor varmı.kime gideyim kararsiz kaldim.
Canım inşallahhhhh bu yolda yüzün güler.. Allah işini rastgetirsin.. Mevlam seninle olsun..Canlarimm sizleri cok cok ozledimm..sizi hemen hergun takip ediyorum..sizlerin bende yeri cok cok ayriii...yeterim senin yazina dun cok uzuldum agladim...phalam (ceydamm) haberini okudugumda cok uzuldum..cooookkkk sevunmistim kuzunun seninle olmasina..bende ayni duyguyu yasadim uc kez..bebek kaybetmek cok zorr...Rabbim dusmanima vermesin..ama biz ozeliz..Rabbim sevdigi kullarini bu dunyada sinar..biz anne olmak icin mucadelemize devam edecegiz..Rabbim bu yolda hepimuzin yar ve yardimcisi olsun...kizlar size bir sorum var...ben istanbulda yasiyorum..ve tup bebek icin ilac raporu nasi aliniyor bana yardimci olur musunuz..bu reglim ile dr um ile gorusmeye gidecegim..planimizi yapicaz..bu donmusum var 6.gun embriyosu..ama erbil bey son bebegimi kromozom fazlaligindan kaybettigim icin cgh yapilmadan transfer etmiycegini soyledi... bu 3.tedavim olacak...dilerim sonu guzel ve hayirli olur...
Kabul eder herhalde o da Acıbadem de tüp bebek yapan bir doktor.
canım inşallah değerin yükselir ve bebişini kucağında seversin :)Arkadaşlar ilk defa tüp bebek denemesi yaptım transferinin 10. Gunundeyim dayanamadim test yaptim 22.15 dikti değerin biraz korkuyorum umarim de terim yükselir bebeğim benimle olur
canım rahim kısalığı hakkında bilgim yok ama histeroskopi yapınca drlar rahim hakkında daha iyi bilgi sahibi oluyor ve ona göre bir tedavi programı planlıyor ben 2 kere yaptırdım 1.si dış gebelikten sonra 2.si kızımı kaybettikten sonra :) bu işlemlerden sonraki tüp bebklerim hep tuttu :) inşallah senin içinde hayırlısı olur :)Canim ya bayagidir girmiyordum. Uzuldum yaa düşük yaptigina( ne guzel tutmuş ama sonrasi neden düşük acaba. Bana da negatif alınca ilk gittigim doktor rahmin kısa histeroskopi yapmamiz lazim yapmadan tüp bebeğe baslamam dedi. Napim bilemedim.
Canım benim geçmiş olsun rabbim bidakine yüzünü güldürsün bende sabırla bekliyorum o günü ama artık dillendirmiyorum sadece elimden geleni yapmaya gayret ediyorum işte öyle buraya giresimde pek yok ama arada bi bakıyorum siZin gbi dostlarım var burda iyi haberlerinizi görmek umuduyla girdiğim yine bugunde çok üzldümBenimde 10.gün değerim 28 çıkmıştı sonra hep katlandı 7500 e kadar yükseldi ama maalesef düşürdüm. Inşallah seninde yükselecek ve bebeğin sende duracak.
hoşgeldinBen geldim
Semra Kahramana gidebilirsin tatlım...
Kim şüphelendi rahim kısalığından?
canım dün gördüm değerini ama yazamadım :) hayırlı olsun inşallah rabbim kucağında sevmeyi nasip etsin :)
Aaa iki kere hee. Bunu da ilk kez duydum.yani önemli demekki. Zor biseymi peki ameliyat dedi de.
canımmmmm çok geçmiş olsunnormaldir canım parçaların gelmesi :) rahmin bebeği tutmak için kalınlaştı hazırlık yaptı şimdi onları atıyor allahım yardımcın olsun canım inşallah 3. de bebişin hep seninle kalacak ve kucağında seveceksin :)
canım inşallah değerin yükselir ve bebişini kucağında seversin :)
canım rahim kısalığı hakkında bilgim yok ama histeroskopi yapınca drlar rahim hakkında daha iyi bilgi sahibi oluyor ve ona göre bir tedavi programı planlıyor ben 2 kere yaptırdım 1.si dış gebelikten sonra 2.si kızımı kaybettikten sonra :) bu işlemlerden sonraki tüp bebklerim hep tuttu :) inşallah senin içinde hayırlısı olur :)
Geldim canım link gönderdiğin için teşekkür ederimGünaydın kızlar burda yağmur var hava nasıl oralarda...sen işteyken çakıl ne yapıyo evde yalnız sıkılıyodur hayvancağız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?