2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Gecmis olsub canim. Benim relgimde oyle olur bazen

canım bizlerde de var rahim duvarı temizleniyor ondan gelmesi ayrıca iyidir tabi normal zamanda...

merhaba kızlar nasılsınız*

inş. bu perşembe androloji ye gideceğiz bizden ne tür tahliller isteyecekler sperm kan tahlil (kan ise aç tok farkeder mi?) sperm testi isterler mi? yani ona göre gidelim

Arkadaşlar ilk defa tüp bebek denemesi yaptım transferinin 10. Gunundeyim dayanamadim test yaptim 22.15 dikti değerin biraz korkuyorum umarim de terim yükselir bebeğim benimle olur

mrhb ben yeni tüp bebek tedvisinden negatif aldım benim elimde 2 kutu gonal f var uygun koşularda saklanmış bunu uygun fiyata vermek isityorum tüp bebek süreci zor pahalı hem elimde kalamsın hemde birinin işine yarasın istiyorum eğer ilgilenen olursa özelden yazsın

Arkadaşlar ilk defa tüp bebek denemesi yaptım transferinin 10. Gunundeyim dayanamadim test yaptim 22.15 dikti değerin biraz korkuyorum umarim de terim yükselir bebeğim benimle olur
Benimde 10.gün değerim 28 çıkmıştı sonra hep katlandı 7500 e kadar yükseldi ama maalesef düşürdüm. Inşallah seninde yükselecek ve bebeğin sende duracak.

İnş sağlıkla devam eder 9 ay sonra sağlıkla kucağına alırsın

Benimde 10.gün değerim 28 çıkmıştı sonra hep katlandı 7500 e kadar yükseldi ama maalesef düşürdüm. Inşallah seninde yükselecek ve bebeğin sende duracak.

Canim ya bayagidir girmiyordum. Uzuldum yaa düşük yaptigina ( ne guzel tutmuş ama sonrasi neden düşük acaba. Bana da negatif alınca ilk gittigim doktor rahmin kısa histeroskopi yapmamiz lazim yapmadan tüp bebeğe baslamam dedi. Napim bilemedim.

Kizlar rahim kisami diye histeroskopi icin bir doktora daha gidicem. Istanbulda tavsiye edeceginiz doktor varmi.memoriol da tavsiye edeceginiz doktor varmı.kime gideyim kararsiz kaldim.

Kizlar rahim kisami diye histeroskopi icin bir doktora daha gidicem. Istanbulda tavsiye edeceginiz doktor varmi.memoriol da tavsiye edeceginiz doktor varmı.kime gideyim kararsiz kaldim.
Semra Kahramana gidebilirsin tatlım...
Kim şüphelendi rahim kısalığından?

Canım inşallahhhhh bu yolda yüzün güler.. Allah işini rastgetirsin.. Mevlam seninle olsun..

Kabul eder herhalde o da Acıbadem de tüp bebek yapan bir doktor.

canım dün gördüm değerini ama yazamadım :) hayırlı olsun inşallah rabbim kucağında sevmeyi nasip etsin :)

canımmmmm çok geçmiş olsun normaldir canım parçaların gelmesi :) rahmin bebeği tutmak için kalınlaştı hazırlık yaptı şimdi onları atıyor allahım yardımcın olsun canım inşallah 3. de bebişin hep seninle kalacak ve kucağında seveceksin :)

canım inşallah değerin yükselir ve bebişini kucağında seversin :)

canım rahim kısalığı hakkında bilgim yok ama histeroskopi yapınca drlar rahim hakkında daha iyi bilgi sahibi oluyor ve ona göre bir tedavi programı planlıyor ben 2 kere yaptırdım 1.si dış gebelikten sonra 2.si kızımı kaybettikten sonra :) bu işlemlerden sonraki tüp bebklerim hep tuttu :) inşallah senin içinde hayırlısı olur :)

Canım benim geçmiş olsun rabbim bidakine yüzünü güldürsün bende sabırla bekliyorum o günü ama artık dillendirmiyorum sadece elimden geleni yapmaya gayret ediyorum işte öyle buraya giresimde pek yok ama arada bi bakıyorum siZin gbi dostlarım var burda iyi haberlerinizi görmek umuduyla girdiğim yine bugunde çok üzldüm seni çok iyi anlıyorum dua ve sabır diyorum hepimze inş rabbim bir gün o cennet kokulu gül yüzlu meleklerimzi yollasın inş yeğnim doğdu ve ben ilk kez ablmın doğuımndaydım çok güzel bi duygu paşamız iyi şükr bu ayın 20 sinde hayırlısyla kırkıda çıkacak demem oki allhım hayırlısını biliyor bizm için zamnı var rabbim hepimzn yardımcısı olsun inş bu arada bizde eşimle genetik teste gittik sonucmz bir buçuk ay sonra çıkck inş iyi bi sonuç almk nasip olur sonrası çıkn sonuca göre norml deneyecz inş yine rabbim nasip edrse etmzsede sağlık olsunda tek çabamz olsun diyecz hepinizi seviyorum inş hep mutlu olurz

Semra Kahramana gidebilirsin tatlım...
Kim şüphelendi rahim kısalığından?

Mustafa acet memoriol dan medipole gecmis doktor dediler.oyle gittim.ama anlamadigim şu ultrasonla nasil gördü. Bugune kadar hic mi gorulmedi.para amaclimiydi bilemedim.guvenemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…