• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canımcım bir bedende üç kalp olun inşallah demiştim geçen gün oldu sanırım..ne güzel sağlıkla sıhhayle doğurup büyüt evlatlarını...tebrik ederin yeniden..ayrıca sitende gördüğüm çanta cüzdan aksesuarları kendin mi yapıyosun..
Çok teşekkür ederim canım. 1-2 fark etmez aslında. 2 hafta sonra netleşecek inşallah.
Evet benim tasarımlarım o ürünler.

Çok teşekkür ederim canım. 1-2 fark etmez aslında. 2 hafta sonra netleşecek inşallah.
Evet benim tasarımlarım o ürünler.
lulindacıgım değerin ikize işaret bence hakkında hayırlısı olsun tabi bir iki farketmez sağlıklı olsun yeterki.doktorunu sevmeye başladın mı :))) işinde iyi bir doktor demi.:))

lulindacıgım değerin ikize işaret bence hakkında hayırlısı olsun tabi bir iki farketmez sağlıklı olsun yeterki.doktorunu sevmeye başladın mı :))) işinde iyi bir doktor demi.:))
Canım doktorla pek derdim yoktu zaten ama hasta yönetimi adına klinik hala tam not alamaz benden. Yoksa labaratuara falan lafım yok.

Canım doktorla pek derdim yoktu zaten ama hasta yönetimi adına klinik hala tam not alamaz benden. Yoksa labaratuara falan lafım yok.

benim şikayet ettiğim bir konu olmadı hiç ilgi hep çok iyiydi.Artık hiç önemi yok canım inşallah bundan sonra herşey yolunda gider senin için Güvenç beye devam edecekmisin..

benim şikayet ettiğim bir konu olmadı hiç ilgi hep çok iyiydi.Artık hiç önemi yok canım inşallah bundan sonra herşey yolunda gider senin için Güvenç beye devam edecekmisin..
Büyük ihtimal etmem. Kendi 15 yıllık jinekoloğuma devam ederim diye düşünüyorum.

Benim ilgiyle ilgili çok sıkıntım yok. Bekletilmek hiç profesyonel değil, saatli randevu aldığın halde.

Büyük ihtimal etmem. Kendi 15 yıllık jinekoloğuma devam ederim diye düşünüyorum.

Benim ilgiyle ilgili çok sıkıntım yok. Bekletilmek hiç profesyonel değil, saatli randevu aldığın halde.
evet bekleme olayı var canım malesef ama olmadık durumlar ortaya çıkıyor mesela ilk gebeliğimde yoğun kanamam olmuştu ve randevusuz direk gittim ve benimle ilgilendi yarım saat neredeyse randevulu hasta beklemek zorunda kaldı böyle olaylarda olduğu için ben önemsemiyorum beklemeyi :)tüp bebekleri 3 aydan önce diğer doktorlar kabul etmiyor güvendiğin bildiğin doktorun kabul eder belkide canım..

evet bekleme olayı var canım malesef ama olmadık durumlar ortaya çıkıyor mesela ilk gebeliğimde yoğun kanamam olmuştu ve randevusuz direk gittim ve benimle ilgilendi yarım saat neredeyse randevulu hasta beklemek zorunda kaldı böyle olaylarda olduğu için ben önemsemiyorum beklemeyi :)tüp bebekleri 3 aydan önce diğer doktorlar kabul etmiyor güvendiğin bildiğin doktorun kabul eder belkide canım..
Kabul eder herhalde o da Acıbadem de tüp bebek yapan bir doktor.

Gunaydin kizlarrrr :))

Lulinda Lulinda insallah rabbim bir daha dusurmez seni o merkezlere bosver:))

RENK11 RENK11 laboratuar cok iyi canim bahcecide. Guvenc de iyidir ama bazen eksikleri oluyor. Bekleme konusu ise bugune kadar gittigim butun doktorlara saatinde giremedim valla :)

Günaydın kızlar burda yağmur var hava nasıl oralarda...sen işteyken çakıl ne yapıyo evde yalnız sıkılıyodur hayvancağız...

Kızlar 3 gündür düşük yapıyorum ilk gün iki avuç dolusu et parçası gibi geldi diğer iki gün 2-3 tane geldi bu parçalardan. Içim dışım çıktı, hatta dedim ki tüpüm müpüm de söküldü herhalde o kadar çok parça geldi ki ben bunları içimde nerde tutuyormuşum şaşırdım.

Back