- 25 Haziran 2014
- 499
- 199
- 63
Yapmayacagim yapip gizlenebilse yapardim ama hosuma gitmiyor benim. İnsaallah canim insaallahinş canım benim rabbim korktuğumuz yerlere uğratmasın hamiş takvimi yapacakmısın takip açısından
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapmayacagim yapip gizlenebilse yapardim ama hosuma gitmiyor benim. İnsaallah canim insaallahinş canım benim rabbim korktuğumuz yerlere uğratmasın hamiş takvimi yapacakmısın takip açısından
Değerleri iyi canım..1m'l de sperm sayısı:27.000000
Total sperm sayısı:108.000.000
ileri hızlı hareketli :1 saatte (+4)=%25 (+4)+(+3)=%50
normol morfoloji: %37
anormol morfoloji :%63
arkadaşlar sonuçları buydu eşimin aşılamam yapılacak ama yine birşeyler oldu adet düzensizliği yine olmuyorum ,yine geciktistresten banada bişeyler oldu hastalık bendede çıkıcak galiba artık hepten yıpranmış durumdayım eşimin bu sperm sonuçlarına neden her gittiğimiz doktor kötü diyor ya inceliyorumm tamam mükemmel değil ama berbatta değil gibi anlamıyorum gerçi olmuyor tam 5 yıldır olmuyor.anlam veremiyorum artık.bu sonuçları bi değerlendirin lütfen sabrım kalmıyor bazen çıkmaz içindeymişim gibi geliyor artık
Ben yaşadım bunu canım ilk kez aşılama oluyorum hemşire hanım bana fitil veriyor progestan hap görünümlü olanından ben onu hap gibi içilecek sanıyorum ve içiyorum yan erkisinden öldüm yani meğer fitil olarak kullanılacakmış ne biliyim ben..Hap olarak kullanıldığından ciddi yan etkileri varmış mış mış ben de onları yaşadım..Zehir oldu o aşılama banaevet ya insanlara düzgün şelkilde anlatmıyorlar sonrada suçluyorlar
canımmm yaa allah korumuş hemşireleirnde bu konuda dikatli olmaları gerekBen yaşadım bunu canım ilk kez aşılama oluyorum hemşire hanım bana fitil veriyor progestan hap görünümlü olanından ben onu hap gibi içilecek sanıyorum ve içiyorum yan erkisinden öldüm yani meğer fitil olarak kullanılacakmış ne biliyim ben..Hap olarak kullanıldığından ciddi yan etkileri varmış mış mış ben de onları yaşadım..Zehir oldu o aşılama bana
Şükür sorun olmaz demiş doktor 2-3 güne olur demiş vardır bunda da Hayırdoğum kontrol hapını bırakınca 2-3 gün içinde adet olursun canım..
ayrıca kızacaklarına doğru dürüst ilaç kullanma bilgisi verselerdi.
sen bilmek zorunda değilsin...
onlar anlatacaklar hayret bişey yaa
Canım olumsuz düşünme inş olur olmazsada bir dahaki ay olur hayırlı zamanda olsun inşYa canim biraz önce hemsireyi aradım ben hala adet olmadım diye lucrin 14 tane bitti diye Yasmin de kullanıyordum sadece bir kutu bitene kadarmış ben 2. Ye de başladım kızdı sadece 1 icecektin diye olmazsın tabi dedi çok moralim bozuldu ya bu ay başlanmaz ise
Inşallah canım doktor sıkıntı olmaz 2-3 güne olur demiş lucrin e devam Yasmin I bıraktım işteCanım olumsuz düşünme inş olur olmazsada bir dahaki ay olur hayırlı zamanda olsun inş
Zaten bizim kafalar yerinde değil doğru düzgün anlatmıyorlar bana da estofem diye bir ilaç yazdı sonra içmem gerektiğini söylemedi bende içtim yumurta kontrolüne gidince 4 gün sonra başla dedi ben zaten başladım deyince suratını artırdı doktor ne olur dedim içmişsin artık deyip cevap bile vermedi inş hayirlisiyla tez zamanda yavrularımızı kucağımıza alırızInşallah canım doktor sıkıntı olmaz 2-3 güne olur demiş lucrin e devam Yasmin I bıraktım işte
Benim dediğimi demiş yaniŞükür sorun olmaz demiş doktor 2-3 güne olur demiş vardır bunda da Hayır
Ya canim biraz önce hemsireyi aradım ben hala adet olmadım diye lucrin 14 tane bitti diye Yasmin de kullanıyordum sadece bir kutu bitene kadarmış ben 2. Ye de başladım kızdı sadece 1 icecektin diye olmazsın tabi dedi çok moralim bozuldu ya bu ay başlanmaz ise
vet rahim filmim cekildi sorun cikmadi tahlillerimde iyi cikti ama bi kac aydir adet duzensizligim var sadecr doktorlar esimden kaynakli sorun oldugu icin tup bebek diolarDeğerleri iyi canım..
5 yıldır olmuyorsa araştırılmalı aşılama yapıldığına göre rahim filmi çekilmiş olduğunu düşünüyorum...
Sanırım adet düzensizliğine çare bulunmalı.
Yumurta rezervin nasıl? Tahliller vs...bir şey söylendimi senin için...
gozunaydin cnm saglikla devam edip kucagina almak.nasip olsun.darisi.bizlerede olsun.O zaman cayın yanına neşe katayım ben de bari, hamileyimmmmm:)
15.gün 2066 mış değeri başka bir topikte yazmış.sanırım ikiz...gozunaydin cnm saglikla devam edip kucagina almak.nasip olsun.darisi.bizlerede olsun.
15.gün değeri 2066 mış..sanırım ikiz..Lulinda canım değerin kaçtı acaba içine doğduğu gibi ikizmi kii acaba
Lulinda canım gözün aydın rabbim tamamına erdirsin inş
gozunaydin cnm saglikla devam edip kucagina almak.nasip olsun.darisi.bizlerede olsun.
Canımcım bir bedende üç kalp olun inşallah demiştim geçen gün oldu sanırım..ne güzel sağlıkla sıhhayle doğurup büyüt evlatlarını...tebrik ederin yeniden..ayrıca sitende gördüğüm çanta cüzdan aksesuarları kendin mi yapıyosun..Çok teşekkürler, darısı isteyen herkesin başına.