2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

Maşallahh maşallahh paşama
Canısı ben aynı bi değişiklil yok
Tez zamanda bizlerede nasip olur inşallahhh

Bir varmisim bir yokmusum evet hamileyim. Biraz aksilikler oldu yazdim buraya uzun uzun belki okursun bir ara. Sana da cok gecmis olsun ve de annene. Annenin tahlillerinde ne cikti?

Çok tebrik ederim tatlım...
Sabah sabah güzel bir haber aldım sayende..
Annemin tahlillerinden ilk bakışta sorun yok ama ağrı şekli şüpheli diye aralık ayında kalp sintigrafisi çekilecek o zaman herşey ortaya çıkacak...
Sen tsh ilacı kullandınmı hiç tecrübeli kimseler arıyorum da

Su anda kullaniyorum euthyrox diye bir hap ac karnina ama senin gibi olmadim hic

kuzum merak etmez olurmuyuz hiç aşk olsun
nereledeydin sen bakalım bi kayboldun gerçekten
ayyyy tripte atarmış pehhhhhhhhhh
eeee napıosun kuzum nasılsın bakalım

He valla hem suçluyum hem güçlüyüm dimi
Yaw bana fatura çok kabarık geliyor o yüzden pek gelemiyorum
Kuzum bende bi değişiklik yok herzamanki gibi evli mutlı ama bebeksizim
Sen nasılsın cnm napıyorsun tedavi düşünüyormusun

Portakallı gofretim herşey çooook güzel olacak allahın izniyle

Eveeettt gelelim tedavi sürecime...
Genetik sonuçlarımız çıktı sorun yok kan pıhtılaşmam vardı daha önce daha detaylı inceleme yapıldı ve MTHFR A1298C homozigot Mutant yani kalıtımsal kan pıhtılıyım ben doğuştan gelen pıhtılıyım taşıyıcı değilim...Bunun için transferden sonra ve gebelik oluştuğunda pıhtı iğnesi kullanmam şart...
sperm sorunumuz net artık morfoloji %2

Bu adetimle tedaviye başlıyorumhisteroskopi olmadan şöyleki;
Regl olcam iğnelere başliciimmm
Yumiler toplancak spermlerden son yeniliklerle en iyi seçilecek bir takım işlemlerden geçicek yani..
Embriyolar CGH denilen tam kromozom taramasına girecek bu pgt değil karıştırılmasın pgt de sadece 8-9 kromozoma bakılabiliyordu burada tamamı incelecek genetikten sağlam çıkan embriyolar dondurulacak...
sonraki aylarda histeroskopi olacam rahmim hazır hale gelince donmuş transferi olacam....
planımız bu..
tabii embriyoların performansı önemli burada aksilik çıkmazsa böyle olacak..
ağır ve emin adımlarla ilerliyorum bu kez

Evett melindam3535 bende seni seviyorumm
Belki şimdi olmadı ama olacak inşallah inan buna .

ALlah yolunu açık etsin canım. İnşallah güzel sonuçlarla ilerler bebeğini kucağına alırsın.

Senin kadar guzel olsun yeter bana

Canımsın

Vayyy güldenim tedaviye başlamış hayırlı uğurlu bebekli olsun inşalahhhh
cnm çok sevindim senin adına
Maşallah herşey yolunda tedavi boyunca hep ama hep güzel haberler alırsın inşallahhhhh güzellik

Melindam canııımmmmmm test günün yarın diye hazırlamışım ben kendimi negatifi görünce şok oldum...
Seni çooooook seviyorum ben

Yok be canım daha başlamadım daha yeni adetim bitti bir daha ki adetimle başliciimmmm...
Bebekli olcak evet bu kez olcak Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…