- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 38
Ahhhh amin canim aminnn birazdan igneye gidecegimAllahim hepinize sorunsuz gebelikler yasatsin insaallah
Ahhhh amin canim aminnn birazdan igneye gidecegimAllahim hepinize sorunsuz gebelikler yasatsin insaallah
Rapor çıkarılırsa evet karşılıyor ama belli bir yüzdesini tabii..acil cvb
ssk tüp bebek ilaçlarını karşılıyormu
acil cvb
ssk tüp bebek ilaçlarını karşılıyormu
Günaydın kızçelerim...
Bugün sizinleyim bir değişiklik olmazsa..
TSH ilacına başlayalı 5.günüm bir tuhafım
Yutkunma sorunum var az bişi boynumun sol tarafında yutkunurken beni rahatsız eden bir şey var
Elimle boğazımın ağrıyan yerine bastırdığımda yerini farkediyorum ağrı oluyor çünkü..
Durduğumda bi ağrı yok sadece yutkunurken ve elimle değince ağrı oluyor bir de kulağıma kadar uzanan bir ağrı bu hayırdır inşallah..Bir de genel huzursuzluk hali vücudumda..Başım ağrıyor desem ağrımıyor ama bir tuhaf,arada midem bulanıyor vs..Sanırım ilaca alışma sürecindeyim inşallah düzelir yoksa kullanamicamİlaç kullanan kızlar sizlerde neler oluyor..
Hoş geldin nerlerdesinn yawwwHer şey yolunda mı?
Portakallıgofretimizi listeye eklede hamişli biri daha olsun kuzum
Bir iki gün daha idare edip sorcam canım..ilaç sana iyi gelmemiş olabilir canım. doktora bildir istersen belki markasını değiştirir.
Bir iki gün daha idare edip sorcam canım..
2.tedavimde tedavi öncesi doğum kontrol hapı kullanmıştım hayatımda ilk kez onda da ilk 5 gün çok fena olmuştum artık dayanamıyorum dediğim gün doktoru arayacaktım birden etkileri kesiliverdi alıştım ilaca..Bakalım bu devam ederse sorcam...
Çok yoğundum canım gelemedim topiğe..
KK ya geldim işlerimi yaptım çıktım..
Portakallıgofret hamilemi
Nasıl nerde ne zaman olmuş buuuu..
Ortalıktan kaybolan hamilemi dönüyo nedir
ivet haklısın zaten arayacaktım bunu da sorarım o vakit..tamam canım. ama cok bekleme bu daha mühim bi ilaçdengen bozulmasın.
geçmiş olsun egunalcım...TSH ilacına başlayalı 5.günüm bir tuhafım
Yutkunma sorunum var az bişi boynumun sol tarafında yutkunurken beni rahatsız eden bir şey var
Elimle boğazımın ağrıyan yerine bastırdığımda yerini farkediyorum ağrı oluyor çünkü..
Durduğumda bi ağrı yok sadece yutkunurken ve elimle değince ağrı oluyor bir de kulağıma kadar uzanan bir ağrı bu hayırdır inşallah..Bir de genel huzursuzluk hali vücudumda..Başım ağrıyor desem ağrımıyor ama bir tuhaf,arada midem bulanıyor vs..Sanırım ilaca alışma sürecindeyim inşallah düzelir yoksa kullanamicamİlaç kullanan kızlar sizlerde neler oluyor..
Bir varmisim bir yokmusum evet hamileyim. Biraz aksilikler oldu yazdim buraya uzun uzun belki okursun bir ara. Sana da cok gecmis olsun ve de annene. Annenin tahlillerinde ne cikti?Çok yoğundum canım gelemedim topiğe..
KK ya geldim işlerimi yaptım çıktım..
Portakallıgofret hamilemi
Nasıl nerde ne zaman olmuş buuuu..
Ortalıktan kaybolan hamilemi dönüyo nedir
bak heleeee hemde ikizlere hamile..Ahahahah evet canım hem de ikizlere hamileymiş :)
az önce burdaydı hatta ama iğneye gitmiş olabilir
bak heleeee hemde ikizlere hamile..
demek ki ortalıktan kaybolmak lazım gebelik için o zaman ben kaçar tedavimi olup geleyim aranıza
hayırlı cumalar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?