• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
canım inşallah güzel haberlerini alacağız ctesi :) allahım yardımcın olsun :) bebiş de ben de iyiyiz teyzesi büyüyoruz :) 7-8kg aldım :) eski drum takardı ama bu takmıyor o yüzden iyiyim :) ama şeker çıktı yine drum çok sakin davrandı strese girme 3 hafta takip edelim sıkıntı olmazsa sorun yok dedi tatlıyı bırak dedi :) tatlııııııı istiyooooo kuzuuuuu :) darısı sana canımmmm :)

büyüdük ya teyzesi :) o 600gr civarı ben 62kg olduk :) karnımı görsen en fazla 1 aya doğurur dersin :) sen ne yaptın tatlım :) nasıl gidiyor :) darısı hepinize canım :)

canımmmmm allahım yardımcın olsun :) kuzunu kucağında koklarsın inşallahhhhh :)
habersiz bırakma bizi oldu mu:)

canım ne olur umutsuzlaşma :KK43: ben 5. denemede suan hamileyim :) inşallah tez vakitte mucizene kavusursun :)

canım inşallah kat kat artar :)

canım keseyi gördün mü? nasıl gidiyor? :)

Maşallahh maşallahh paşama :KK6:
Canısı ben aynı bi değişiklil yok
Tez zamanda bizlerede nasip olur inşallahhh:KK36:

Bir varmisim bir yokmusum evet hamileyim. Biraz aksilikler oldu yazdim buraya uzun uzun belki okursun bir ara. Sana da cok gecmis olsun ve de annene. Annenin tahlillerinde ne cikti?

Çok tebrik ederim tatlım...
Sabah sabah güzel bir haber aldım sayende..
Annemin tahlillerinden ilk bakışta sorun yok ama ağrı şekli şüpheli diye aralık ayında kalp sintigrafisi çekilecek o zaman herşey ortaya çıkacak...
Sen tsh ilacı kullandınmı hiç tecrübeli kimseler arıyorum da:KK45:

Çok tebrik ederim tatlım...
Sabah sabah güzel bir haber aldım sayende..
Annemin tahlillerinden ilk bakışta sorun yok ama ağrı şekli şüpheli diye aralık ayında kalp sintigrafisi çekilecek o zaman herşey ortaya çıkacak...
Sen tsh ilacı kullandınmı hiç tecrübeli kimseler arıyorum da:KK45:
Su anda kullaniyorum euthyrox diye bir hap ac karnina ama senin gibi olmadim hic

:KK19::KK19::KK19::KK19: kuzum merak etmez olurmuyuz hiç aşk olsun :KK19::KK19::KK19:
nereledeydin sen bakalım bi kayboldun gerçekten :KK59:
ayyyy tripte atarmış pehhhhhhhhhh :oops:
eeee napıosun kuzum nasılsın bakalım :KK74:

He valla hem suçluyum hem güçlüyüm dimi :-)
Yaw bana fatura çok kabarık geliyor o yüzden pek gelemiyorum :KK43:
Kuzum bende bi değişiklik yok herzamanki gibi evli mutlı ama bebeksizim:KK48:
Sen nasılsın cnm napıyorsun tedavi düşünüyormusun

:KK54: Herkese merhaba artik yazmak istedim arkadaslar bahcecide tedavi gordum ilk denememizdi cikolata kistlerim vardi az yumi toplandi gec gelisti hatta dondurulmus embriyomuz yok su anda ama ben 7 haftalik hamileyim Allahin izniyle ikizler. Yazmamin nedeni yasadigim aksilikler kanama var hatta iki gun once fazlalasti sancilammaya basladim doktorum dusuk tehlikemin oldugunu soyluyor troidim biraz yuksek cikti bir sey olur korkusuyla yazmadim. Cunku guzel haberi vermek cok kolay ama Allah korusun dusuk yasarsam herkesin mesajina vevap vermek yipratici olabilirdi. Kanamam ara ara devam ediyor tehlikem hala var yattigim yerden kalkmiyorum. Dusuk icin jel kullaniyorum haftada iki tane vurunacagim cok acitan bir ignem var. Troid icin ac karnina bir ilac...Ama elhamdulillah bebeklerin kalp atisini duyduk biraz rahatladim boyle bir nefes almisken yazmaya karar verdim. Dilerim ki Rabbim isteyen butun kardeslerime nasip etsin inanin her duam da sizler de varsiniz dilimde ve gonlumdeainiz sizden de bebeklerim ve benim sagligim icin dua bekliyorum :KK15:

Portakallı gofretim herşey çooook güzel olacak allahın izniyle:KK36:

Eveeettt gelelim tedavi sürecime...
Genetik sonuçlarımız çıktı sorun yok kan pıhtılaşmam vardı daha önce daha detaylı inceleme yapıldı ve MTHFR A1298C homozigot Mutant yani kalıtımsal kan pıhtılıyım ben doğuştan gelen pıhtılıyım taşıyıcı değilim...Bunun için transferden sonra ve gebelik oluştuğunda pıhtı iğnesi kullanmam şart...
sperm sorunumuz net artık morfoloji %2

Bu adetimle tedaviye başlıyorum:rolleyes:histeroskopi olmadan şöyleki;
Regl olcam iğnelere başliciimmm
Yumiler toplancak spermlerden son yeniliklerle en iyi seçilecek bir takım işlemlerden geçicek yani..
Embriyolar CGH denilen tam kromozom taramasına girecek bu pgt değil karıştırılmasın pgt de sadece 8-9 kromozoma bakılabiliyordu burada tamamı incelecek genetikten sağlam çıkan embriyolar dondurulacak...
sonraki aylarda histeroskopi olacam rahmim hazır hale gelince donmuş transferi olacam....
planımız bu..
tabii embriyoların performansı önemli burada aksilik çıkmazsa böyle olacak..
ağır ve emin adımlarla ilerliyorum bu kez:D

Canım benim sakın üzülme... Kısmet başka zamana... Ben bizim istememizle değil onların kendi isteğiyle geldiklerine inanıyorum... Rabbim çok uğraştırmadan bebeğini kucağında nasip etsin inşallah... Seni seviyoruz:cry:

Evett melindam3535 melindam3535 bende seni seviyorumm :KK42:
Belki şimdi olmadı ama olacak inşallah inan buna .

Genetik sonuçlarımız çıktı sorun yok kan pıhtılaşmam vardı daha önce daha detaylı inceleme yapıldı ve MTHFR A1298C homozigot Mutant yani kalıtımsal kan pıhtılıyım ben doğuştan gelen pıhtılıyım taşıyıcı değilim...Bunun için transferden sonra ve gebelik oluştuğunda pıhtı iğnesi kullanmam şart...

Yumiler toplancak spermlerden son yeniliklerle en iyi seçilecek bir takım işlemlerden geçicek yani..
Embriyolar CGH denilen tam kromozom taramasına girecek bu pgt değil karıştırılmasın pgt de sadece 8-9 kromozoma bakılabiliyordu burada tamamı incelecek genetikten sağlam çıkan embriyolar dondurulacak...
sonraki aylarda histeroskopi olacam rahmim hazır hale gelince donmuş transferi olacam....
planımız bu..

ALlah yolunu açık etsin canım. İnşallah güzel sonuçlarla ilerler bebeğini kucağına alırsın.

Senin kadar guzel olsun yeter bana :KK15:

Canımsın:KK36:

planımız bu..

Vayyy güldenim tedaviye başlamış hayırlı uğurlu bebekli olsun inşalahhhh
cnm çok sevindim senin adına
Maşallah herşey yolunda tedavi boyunca hep ama hep güzel haberler alırsın inşallahhhhh güzellik :KK36:

Melindam canııımmmmmm test günün yarın diye hazırlamışım ben kendimi negatifi görünce şok oldum...
Seni çooooook seviyorum ben
08100000 - Kopya.gif
08200000.gif
08300000.gif
08200000.gif
08300000.gif
61249987be9hgh.gif
62661537vc1.gif

Canımsın:KK36:

Vayyy güldenim tedaviye başlamış hayırlı uğurlu bebekli olsun inşalahhhh
cnm çok sevindim senin adına
Maşallah herşey yolunda tedavi boyunca hep ama hep güzel haberler alırsın inşallahhhhh güzellik :KK36:

Yok be canım daha başlamadım daha yeni adetim bitti bir daha ki adetimle başliciimmmm...
Bebekli olcak evet bu kez olcak Allahın izniyle:KK46::anneadayı:

Back