• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar topikte online olanları görebiliyormusunuz? pc den girenler yanıtlasın tel den girenler göremez zaten...

Eveeettt gelelim tedavi sürecime...
Genetik sonuçlarımız çıktı sorun yok kan pıhtılaşmam vardı daha önce daha detaylı inceleme yapıldı ve MTHFR A1298C homozigot Mutant yani kalıtımsal kan pıhtılıyım ben doğuştan gelen pıhtılıyım taşıyıcı değilim...Bunun için transferden sonra ve gebelik oluştuğunda pıhtı iğnesi kullanmam şart...
sperm sorunumuz net artık morfoloji %2

Bu adetimle tedaviye başlıyorum:rolleyes:histeroskopi olmadan şöyleki;
Regl olcam iğnelere başliciimmm
Yumiler toplancak spermlerden son yeniliklerle en iyi seçilecek bir takım işlemlerden geçicek yani..
Embriyolar CGH denilen tam kromozom taramasına girecek bu pgt değil karıştırılmasın pgt de sadece 8-9 kromozoma bakılabiliyordu burada tamamı incelecek genetikten sağlam çıkan embriyolar dondurulacak...
sonraki aylarda histeroskopi olacam rahmim hazır hale gelince donmuş transferi olacam....
planımız bu..
tabii embriyoların performansı önemli burada aksilik çıkmazsa böyle olacak..
ağır ve emin adımlarla ilerliyorum bu kez:D
iyi güzel herşey yolunda gider inş canım

Eveeettt gelelim tedavi sürecime...
Genetik sonuçlarımız çıktı sorun yok kan pıhtılaşmam vardı daha önce daha detaylı inceleme yapıldı ve MTHFR A1298C homozigot Mutant yani kalıtımsal kan pıhtılıyım ben doğuştan gelen pıhtılıyım taşıyıcı değilim...Bunun için transferden sonra ve gebelik oluştuğunda pıhtı iğnesi kullanmam şart...
sperm sorunumuz net artık morfoloji %2

Bu adetimle tedaviye başlıyorum:rolleyes:histeroskopi olmadan şöyleki;
Regl olcam iğnelere başliciimmm
Yumiler toplancak spermlerden son yeniliklerle en iyi seçilecek bir takım işlemlerden geçicek yani..
Embriyolar CGH denilen tam kromozom taramasına girecek bu pgt değil karıştırılmasın pgt de sadece 8-9 kromozoma bakılabiliyordu burada tamamı incelecek genetikten sağlam çıkan embriyolar dondurulacak...
sonraki aylarda histeroskopi olacam rahmim hazır hale gelince donmuş transferi olacam....
planımız bu..
tabii embriyoların performansı önemli burada aksilik çıkmazsa böyle olacak..
ağır ve emin adımlarla ilerliyorum bu kez:D
Tedavin hayırlı olsun elinden geleni yapıyorsun inşallah Allah ol der olur

Cgh maliyeti nedir

Bende histeroskopi yaptırıp donmuş transferi yaptıracağız Buda olmaz ise genetik tanılı tüp bebek yaptırmak istiyorum

İnşallah bütün bunlara gerek kalmaz Rabbim nasip etsin

Tedavin hayırlı olsun elinden geleni yapıyorsun inşallah Allah ol der olur

Cgh maliyeti nedir

Bende histeroskopi yaptırıp donmuş transferi yaptıracağız Buda olmaz ise genetik tanılı tüp bebek yaptırmak istiyorum

İnşallah bütün bunlara gerek kalmaz Rabbim nasip etsin

İnşallah canım..
Şu an maddi boyut hakkında bilgim yok çünkü kaç embriyonun işleme gireceği belli değil tedaviye başlayınca netleşir herşey..
Kayıplarda ve başarısız 2 denemen varsa ben genetik tanıya gidilmesi taraftarıyım beklememek lazım..

Tatlım topiğin hayırlı, uğurlu ve bol hamişli:anneadayı: olsun sana bana ve burdaki tüm arkadaşlarımıza uğur getirsin tez zamanda hamiş haberlerimizi verelim :KK19:

Hoşgeldin yine yeni yeniden bir kaçak daha aramıza döndü:KK48:
Topik son demlerini yaşıyor malum 2014 topiğiydik 2015 e geçicez hep beraber:rolleyes:

Kızlar merhaba bende bu ay tüp bebek tedavisine başladım pko luyum.Çok aşırı yumurtam gelişti ve toplandı şuan gelişen emriyolarım var ve transferi dr um aralık ayına bıraktı emriyolarımı üçünçü gün dondurdular emriyoların genetik incelemesi yapılacak ve bana öyle transfer edilecekrabbim bu cuma günü kimin ne dileği varsa hayırlısını nasip etsin bizlerin kucağınıda boş bırakmasın:anneadayı:

Kızlar merhaba bende bu ay tüp bebek tedavisine başladım pko luyum.Çok aşırı yumurtam gelişti ve toplandı şuan gelişen emriyolarım var ve transferi dr um aralık ayına bıraktı emriyolarımı üçünçü gün dondurdular emriyoların genetik incelemesi yapılacak ve bana öyle transfer edilecekrabbim bu cuma günü kimin ne dileği varsa hayırlısını nasip etsin bizlerin kucağınıda boş bırakmasın:anneadayı:
Amin...
Transferinin sonraki aylara kalması en doğru karar olmuş aşırı yumi gelişmesi rahmi ve yumurtalıkları yoruyor sıvı birikimi olabilir dinlenmek şart...

TSH ilacına başlayalı 5.günüm bir tuhafım:110::KK53:
Yutkunma sorunum var az bişi boynumun sol tarafında yutkunurken beni rahatsız eden bir şey var:KK64:
Elimle boğazımın ağrıyan yerine bastırdığımda yerini farkediyorum ağrı oluyor çünkü..
Durduğumda bi ağrı yok sadece yutkunurken ve elimle değince ağrı oluyor bir de kulağıma kadar uzanan bir ağrı bu hayırdır inşallah..Bir de genel huzursuzluk hali vücudumda..Başım ağrıyor desem ağrımıyor ama bir tuhaf,arada midem bulanıyor vs..Sanırım ilaca alışma sürecindeyim inşallah düzelir yoksa kullanamicam:KK43:İlaç kullanan kızlar sizlerde neler oluyor..
Ayy kabakulak falan olmayasın ben geçirmiştim ondada böyle yutkunamıyordum...

arkadşlar tüp bebek tedavisine başlıyorum inşlh bugün ilaçları yazdrcaktım ama sistem yokmuş doktor öğleden sonra gel dedi çalışıyorum gidemem ne yapıcam bu ilaçları ssk karşılıyomu çok acil yardım

arkadşlar tüp bebek tedavisine başlıyorum inşlh bugün ilaçları yazdrcaktım ama sistem yokmuş doktor öğleden sonra gel dedi çalışıyorum gidemem ne yapıcam bu ilaçları ssk karşılıyomu çok acil yardım

Canım cvp yazmıştık zaten :)
eger raporun varsa hayır ama yoksa %20 sini ödüyorsun.

Back