• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ahhhh amin canim aminnn birazdan igneye gidecegim :KK17: Allahim hepinize sorunsuz gebelikler yasatsin insaallah

kuzenim tüp bebek denemelerinden sonra tek yumurtayla kendiliginden ikizlere hamile kaldıgında doktorlar bi sürü sey soyledı. yok biriının kalp atısları yok yok biri şöyle muhtemel düşecekk.. Herkes endise içinde doktor ararken aynen şöyle dedi.. herkes sakin olsun ben başka doktora gitmeyecegim. çünkü hissediyorum onlar iyi ve her şey yolunda gidecek.. ve şimdi 2side 1. yaşlarını kutladı cnım.
O yüzden hep allaha emanet et kendini ve rahat et. çünkü sen ne hissedersen onlarda onu hissediyor...

TSH ilacına başlayalı 5.günüm bir tuhafım:110::KK53:
Yutkunma sorunum var az bişi boynumun sol tarafında yutkunurken beni rahatsız eden bir şey var:KK64:
Elimle boğazımın ağrıyan yerine bastırdığımda yerini farkediyorum ağrı oluyor çünkü..
Durduğumda bi ağrı yok sadece yutkunurken ve elimle değince ağrı oluyor bir de kulağıma kadar uzanan bir ağrı bu hayırdır inşallah..Bir de genel huzursuzluk hali vücudumda..Başım ağrıyor desem ağrımıyor ama bir tuhaf,arada midem bulanıyor vs..Sanırım ilaca alışma sürecindeyim inşallah düzelir yoksa kullanamicam:KK43:İlaç kullanan kızlar sizlerde neler oluyor..

Yutkunma sorunum var az bişi boynumun sol tarafında yutkunurken beni rahatsız eden bir şey var:KK64:
Elimle boğazımın ağrıyan yerine bastırdığımda yerini farkediyorum ağrı oluyor çünkü..
Durduğumda bi ağrı yok sadece yutkunurken ve elimle değince ağrı oluyor bir de kulağıma kadar uzanan bir ağrı bu hayırdır inşallah..Bir de genel huzursuzluk hali vücudumda..Başım ağrıyor desem ağrımıyor ama bir tuhaf,arada midem bulanıyor vs..Sanırım ilaca alışma sürecindeyim inşallah düzelir yoksa kullanamicam:KK43:İlaç kullanan kızlar sizlerde neler oluyor..

ilaç sana iyi gelmemiş olabilir canım. doktora bildir istersen belki markasını değiştirir.

Hoş geldin nerlerdesinn yawww :KK15: Her şey yolunda mı?
Portakallıgofretimizi listeye eklede hamişli biri daha olsun kuzum:KK9:

Çok yoğundum canım gelemedim topiğe..
KK ya geldim işlerimi yaptım çıktım..
Portakallıgofret hamilemi:rolleyes:
Nasıl nerde ne zaman olmuş buuuu..
Ortalıktan kaybolan hamilemi dönüyo nedir:KK64:

ilaç sana iyi gelmemiş olabilir canım. doktora bildir istersen belki markasını değiştirir.
Bir iki gün daha idare edip sorcam canım..
2.tedavimde tedavi öncesi doğum kontrol hapı kullanmıştım hayatımda ilk kez onda da ilk 5 gün çok fena olmuştum artık dayanamıyorum dediğim gün doktoru arayacaktım birden etkileri kesiliverdi alıştım ilaca..Bakalım bu devam ederse sorcam...

Bir iki gün daha idare edip sorcam canım..
2.tedavimde tedavi öncesi doğum kontrol hapı kullanmıştım hayatımda ilk kez onda da ilk 5 gün çok fena olmuştum artık dayanamıyorum dediğim gün doktoru arayacaktım birden etkileri kesiliverdi alıştım ilaca..Bakalım bu devam ederse sorcam...

tamam canım. ama cok bekleme bu daha mühim bi ilaç ;) dengen bozulmasın.

Ahahahah evet canım hem de ikizlere hamileymiş :)
az önce burdaydı hatta ama iğneye gitmiş olabilir

geçmiş olsun egunalcım...

Bir varmisim bir yokmusum evet hamileyim. Biraz aksilikler oldu yazdim buraya uzun uzun belki okursun bir ara. Sana da cok gecmis olsun ve de annene. Annenin tahlillerinde ne cikti?

548959_380664768682945_1961283292_n.jpg

hayırlı cumalar....

Back