• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
maybeybim yaaa çevrim içi üyeler görünmez mi oldu yine günlerdir soruyorum kimseden yanıt alamıyorum :KK1:
evet tatlım malesef bende göremiyorum öyle olmuş görünüşe bakılırsa :mad:
sen nasılsın sonuç belli oldu mu :KK17:

yeteeeeer yeteeeeer bacım grip mi oldun geçmiş olsun çok fena bu illet ya ilaçlı yada ilaçsız 1 hafta mahfediyo insanı...adananın havası pek soğuk değildir ama ceryana falan kaldıysan ondandır...yada minnoşlarından bulaşmış olmasın okula giden minnoşundan...aman dikkat et sen bize lazımsın canım arkadaşım...zaten E egunal da yok kaç gündür...

Merhaba arkadaşlar.Hepinize tedavinizde başarılar diliyorum.Rabbim yardımcımız olsun.Benim ilk tüp bebek denemem.Medicana international da Aysun hanımla tedavime başladım.iğnelerime devam ediyorum hala.24 kasımda opu yapılacak.Çok heyecanliyim.İnşallah melekelerimize bir an önce kavusuruz :KK68:

çokk çookk geçmiş olsun ablacım şimdi nasılsınn

allah rahatlık versin arkadaşım
sağolun kızlar bu gün daha iyiyim
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr"... Kızlar ben bu dua ile başladım tedavime devamlı dilimdeydi.. Özellikle transfer sırasında .. Hepinizin gönlünüzün bebeklerini nasip etsin mevlam hayırlı bir şekilde ..
benimde en çok okuduğum duadır

GÜNAYDINLARR 'Hiç kimse kendisi için gizlenen müjde ve mutluluğu bilemez..'
- Secde/ 17 -
O halde ümitli ol ; Ve sabırla bekle. . .
____________Cumanız Mübarek Olsun . . .

herkeslere günaaydıınnn

Merhaba arkadaşlar.Hepinize tedavinizde başarılar diliyorum.Rabbim yardımcımız olsun.Benim ilk tüp bebek denemem.Medicana international da Aysun hanımla tedavime başladım.iğnelerime devam ediyorum hala.24 kasımda opu yapılacak.Çok heyecanliyim.İnşallah melekelerimize bir an önce kavusuruz :KK68:
ay bnde o gun opu olcam canm inşallah kaliteli yumilerimiz ve kaliteli embriyolarımız olur

Canlar Günaydın dün gece kanama geldi :KK14:Dr mail attim kan vermemi istedi biraz önce kan verdim şimdi umutsuz bir şekilde sonuç bekliyorum dualarinizi bekliyorum:KK36::KK36:

Canlar Günaydın dün gece kanama geldi :KK14:Dr mail attim kan vermemi istedi biraz önce kan verdim şimdi umutsuz bir şekilde sonuç bekliyorum dualarinizi bekliyorum:KK36::KK36:
Gümaydın canım çok değildir kanaman inşallah...cuma günü insallah rabbim yüzünü güldürsün duanı kabul etsin...

yeteeeeer yeteeeeer bacım grip mi oldun geçmiş olsun çok fena bu illet ya ilaçlı yada ilaçsız 1 hafta mahfediyo insanı...adananın havası pek soğuk değildir ama ceryana falan kaldıysan ondandır...yada minnoşlarından bulaşmış olmasın okula giden minnoşundan...aman dikkat et sen bize lazımsın canım arkadaşım...zaten E egunal da yok kaç gündür...
nasılda bildin hep cimcimenin:KK46: suçu grip yatı beni sıpa :KK70::KK70::KK70:sağol canım bu gün daha iyiyim

Canim benimmm dualarimiz seninle insaallah guzel haberler vereceksin bize. Kacta cikacakmis sonucun? Allah gonlunden geceni nasip etsin ins

Back