- 27 Eylül 2012
- 2.965
- 1.437
- 198
Canım sonuç ne olursa olsun üzülme arkadaşım....valla bu bebeler gelsin hele bi bak bak boze bu çektirdiklerinin hesabını alıcaz o bebekler buraya gelecek allahın izniyle...Kızlar sonuç negatif......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım sonuç ne olursa olsun üzülme arkadaşım....valla bu bebeler gelsin hele bi bak bak boze bu çektirdiklerinin hesabını alıcaz o bebekler buraya gelecek allahın izniyle...Kızlar sonuç negatif......
CANIM RAPORUM VAR ŞİMDİ BEN BU REÇETEYİ BUGÜN ALAMAZSAM SORUN OLURMU PAZRTESİ GTSEM BUGÜN YAZLILAN REÇETİNİN İLAÇLARINI PAZRTESİ VERİRMİ ECZNE REÇETE SÜRESİ GEÇMİŞ OLMAZMICanım cvp yazmıştık zaten :)
eger raporun varsa hayır ama yoksa %20 sini ödüyorsun.
CANIM RAPORUM VAR ŞİMDİ BEN BU REÇETEYİ BUGÜN ALAMAZSAM SORUN OLURMU PAZRTESİ GTSEM BUGÜN YAZLILAN REÇETİNİN İLAÇLARINI PAZRTESİ VERİRMİ ECZNE REÇETE SÜRESİ GEÇMİŞ OLMAZMI
şuan adetimin 2.günü ne zaman kullnmaya başlıcağımı bilmiyorum ilk defa yaptırıyorm sanrım reçeteyi verirken ne zaman ve nasıl kullancağımı anlatacaklardıyani ilaçları ne zman kullanmaya başlayavaksın ki? Yani eczaneyi arayıp sorabilirsin aslında ama çok emin değilim. Normalde recete süresi 3gündür.
şuan adetimin 2.günü ne zaman kullnmaya başlıcağımı bilmiyorum ilk defa yaptırıyorm sanrım reçeteyi verirken ne zaman ve nasıl kullancağımı anlatacaklardı
şuan adetimin 2.günü ne zaman kullnmaya başlıcağımı bilmiyorum ilk defa yaptırıyorm sanrım reçeteyi verirken ne zaman ve nasıl kullancağımı anlatacaklardı
Valla canim o sekil olmaz ki muhakkak gitmen lazim. Isyerine soyle bence.. bilemedim seni nasil yonlendirecegimi
teşekkürlerİlaçları nasıl kullanacağını hemşireler anlatır öyle telefonda falan olmaz gidip görüşmen lazım...
Cnm telden giriyorum kisilerin resminin sol ustunda yesil renk var bj online olduguni gosteriyor mesela.sen onlinsin su an..Kızlar topikte online olanları görebiliyormusunuz? pc den girenler yanıtlasın tel den girenler göremez zaten...
Kızlar sonuç negatif......
her şey güzel yüreğinden geçen gibi olsun canımEveeettt gelelim tedavi sürecime...
Genetik sonuçlarımız çıktı sorun yok kan pıhtılaşmam vardı daha önce daha detaylı inceleme yapıldı ve MTHFR A1298C homozigot Mutant yani kalıtımsal kan pıhtılıyım ben doğuştan gelen pıhtılıyım taşıyıcı değilim...Bunun için transferden sonra ve gebelik oluştuğunda pıhtı iğnesi kullanmam şart...
sperm sorunumuz net artık morfoloji %2
Bu adetimle tedaviye başlıyorumhisteroskopi olmadan şöyleki;
Regl olcam iğnelere başliciimmm
Yumiler toplancak spermlerden son yeniliklerle en iyi seçilecek bir takım işlemlerden geçicek yani..
Embriyolar CGH denilen tam kromozom taramasına girecek bu pgt değil karıştırılmasın pgt de sadece 8-9 kromozoma bakılabiliyordu burada tamamı incelecek genetikten sağlam çıkan embriyolar dondurulacak...
sonraki aylarda histeroskopi olacam rahmim hazır hale gelince donmuş transferi olacam....
planımız bu..
tabii embriyoların performansı önemli burada aksilik çıkmazsa böyle olacak..
ağır ve emin adımlarla ilerliyorum bu kez
Cnm telden giriyorum kisilerin resminin sol ustunda yesil renk var bj online olduguni gosteriyor mesela.sen onlinsin su an..
Amin canım sağolasın..her şey güzel yüreğinden geçen gibi olsun canım
canım çevirim içi oldum da ondan..
canım çevirim içi oldum da ondan..
pro üye olmayanlar online olanları aşağıda göremiyorlar mı diye kontrol ediyordum..
göremiyormuşsunuz anladım