2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar topikte online olanları görebiliyormusunuz? pc den girenler yanıtlasın tel den girenler göremez zaten...

iyi güzel herşey yolunda gider inş canım

Tedavin hayırlı olsun elinden geleni yapıyorsun inşallah Allah ol der olur

Cgh maliyeti nedir

Bende histeroskopi yaptırıp donmuş transferi yaptıracağız Buda olmaz ise genetik tanılı tüp bebek yaptırmak istiyorum

İnşallah bütün bunlara gerek kalmaz Rabbim nasip etsin

İnşallah canım..
Şu an maddi boyut hakkında bilgim yok çünkü kaç embriyonun işleme gireceği belli değil tedaviye başlayınca netleşir herşey..
Kayıplarda ve başarısız 2 denemen varsa ben genetik tanıya gidilmesi taraftarıyım beklememek lazım..

Tatlım topiğin hayırlı, uğurlu ve bol hamişli olsun sana bana ve burdaki tüm arkadaşlarımıza uğur getirsin tez zamanda hamiş haberlerimizi verelim

Hoşgeldin yine yeni yeniden bir kaçak daha aramıza döndü
Topik son demlerini yaşıyor malum 2014 topiğiydik 2015 e geçicez hep beraber

Kızlar merhaba bende bu ay tüp bebek tedavisine başladım pko luyum.Çok aşırı yumurtam gelişti ve toplandı şuan gelişen emriyolarım var ve transferi dr um aralık ayına bıraktı emriyolarımı üçünçü gün dondurdular emriyoların genetik incelemesi yapılacak ve bana öyle transfer edilecekrabbim bu cuma günü kimin ne dileği varsa hayırlısını nasip etsin bizlerin kucağınıda boş bırakmasın

Amin...
Transferinin sonraki aylara kalması en doğru karar olmuş aşırı yumi gelişmesi rahmi ve yumurtalıkları yoruyor sıvı birikimi olabilir dinlenmek şart...

Ayy kabakulak falan olmayasın ben geçirmiştim ondada böyle yutkunamıyordum...

arkadşlar tüp bebek tedavisine başlıyorum inşlh bugün ilaçları yazdrcaktım ama sistem yokmuş doktor öğleden sonra gel dedi çalışıyorum gidemem ne yapıcam bu ilaçları ssk karşılıyomu çok acil yardım

Canım cvp yazmıştık zaten :)
eger raporun varsa hayır ama yoksa %20 sini ödüyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…