sağol canım inşallah herşey yolunda gider....
Kızlar topikte online olanları görebiliyormusunuz? pc den girenler yanıtlasın tel den girenler göremez zaten...
iyi güzel herşey yolunda gider inş canımEveeettt gelelim tedavi sürecime...
Genetik sonuçlarımız çıktı sorun yok kan pıhtılaşmam vardı daha önce daha detaylı inceleme yapıldı ve MTHFR A1298C homozigot Mutant yani kalıtımsal kan pıhtılıyım ben doğuştan gelen pıhtılıyım taşıyıcı değilim...Bunun için transferden sonra ve gebelik oluştuğunda pıhtı iğnesi kullanmam şart...
sperm sorunumuz net artık morfoloji %2
Bu adetimle tedaviye başlıyorumhisteroskopi olmadan şöyleki;
Regl olcam iğnelere başliciimmm
Yumiler toplancak spermlerden son yeniliklerle en iyi seçilecek bir takım işlemlerden geçicek yani..
Embriyolar CGH denilen tam kromozom taramasına girecek bu pgt değil karıştırılmasın pgt de sadece 8-9 kromozoma bakılabiliyordu burada tamamı incelecek genetikten sağlam çıkan embriyolar dondurulacak...
sonraki aylarda histeroskopi olacam rahmim hazır hale gelince donmuş transferi olacam....
planımız bu..
tabii embriyoların performansı önemli burada aksilik çıkmazsa böyle olacak..
ağır ve emin adımlarla ilerliyorum bu kez
sen de dondurulmuş transfer olcan demek inş bu tadavi bebekli olur bende dondurulmuş transfer olacam inşallahYok be canım daha başlamadım daha yeni adetim bitti bir daha ki adetimle başliciimmmm...
Bebekli olcak evet bu kez olcak Allahın izniyle
hıımmm yine görünmüyor yaniii..gözükmüyor canım artık . pc den
Tedavin hayırlı olsun elinden geleni yapıyorsun inşallah Allah ol der olurEveeettt gelelim tedavi sürecime...
Genetik sonuçlarımız çıktı sorun yok kan pıhtılaşmam vardı daha önce daha detaylı inceleme yapıldı ve MTHFR A1298C homozigot Mutant yani kalıtımsal kan pıhtılıyım ben doğuştan gelen pıhtılıyım taşıyıcı değilim...Bunun için transferden sonra ve gebelik oluştuğunda pıhtı iğnesi kullanmam şart...
sperm sorunumuz net artık morfoloji %2
Bu adetimle tedaviye başlıyorumhisteroskopi olmadan şöyleki;
Regl olcam iğnelere başliciimmm
Yumiler toplancak spermlerden son yeniliklerle en iyi seçilecek bir takım işlemlerden geçicek yani..
Embriyolar CGH denilen tam kromozom taramasına girecek bu pgt değil karıştırılmasın pgt de sadece 8-9 kromozoma bakılabiliyordu burada tamamı incelecek genetikten sağlam çıkan embriyolar dondurulacak...
sonraki aylarda histeroskopi olacam rahmim hazır hale gelince donmuş transferi olacam....
planımız bu..
tabii embriyoların performansı önemli burada aksilik çıkmazsa böyle olacak..
ağır ve emin adımlarla ilerliyorum bu kez
Planımız bu yönde canım..sen de dondurulmuş transfer olcan demek inş bu tadavi bebekli olur bende dondurulmuş transfer olacam inşallah
Tedavin hayırlı olsun elinden geleni yapıyorsun inşallah Allah ol der olur
Cgh maliyeti nedir
Bende histeroskopi yaptırıp donmuş transferi yaptıracağız Buda olmaz ise genetik tanılı tüp bebek yaptırmak istiyorum
İnşallah bütün bunlara gerek kalmaz Rabbim nasip etsin
Eki Görüntüle 885557 2014 Yılı Bizim Yılımız OlsunEki Görüntüle 885557
Eki Görüntüle 885557 Tüp Bebek Yapacak Tüm KK Üyelerini BekliyorumEki Görüntüle 885557
Tatlım topiğin hayırlı, uğurlu ve bol hamişliolsun sana bana ve burdaki tüm arkadaşlarımıza uğur getirsin tez zamanda hamiş haberlerimizi verelim
Hoşgeldin yine yeni yeniden bir kaçak daha aramıza döndü
Topik son demlerini yaşıyor malum 2014 topiğiydik 2015 e geçicez hep beraber
İnşallah canım..İnşallahhhhh cnm bu sefer o güzel yüzün gülecek allahın izniyle
Amin...Kızlar merhaba bende bu ay tüp bebek tedavisine başladım pko luyum.Çok aşırı yumurtam gelişti ve toplandı şuan gelişen emriyolarım var ve transferi dr um aralık ayına bıraktı emriyolarımı üçünçü gün dondurdular emriyoların genetik incelemesi yapılacak ve bana öyle transfer edilecekrabbim bu cuma günü kimin ne dileği varsa hayırlısını nasip etsin bizlerin kucağınıda boş bırakmasın
Hoşbuldum sanırım birazcık kaçaktımama artık aranızdayım 2015 uğurlu gelir umarım hepimize kızlar
Bu kez kaçamazsın
2014 den 2015 e sarkcaz belli ki napalım biz de 2015 in başında gebe kalır aynı yıl bitmeden doğururuz
Ayy kabakulak falan olmayasın ben geçirmiştim ondada böyle yutkunamıyordum...TSH ilacına başlayalı 5.günüm bir tuhafım
Yutkunma sorunum var az bişi boynumun sol tarafında yutkunurken beni rahatsız eden bir şey var
Elimle boğazımın ağrıyan yerine bastırdığımda yerini farkediyorum ağrı oluyor çünkü..
Durduğumda bi ağrı yok sadece yutkunurken ve elimle değince ağrı oluyor bir de kulağıma kadar uzanan bir ağrı bu hayırdır inşallah..Bir de genel huzursuzluk hali vücudumda..Başım ağrıyor desem ağrımıyor ama bir tuhaf,arada midem bulanıyor vs..Sanırım ilaca alışma sürecindeyim inşallah düzelir yoksa kullanamicamİlaç kullanan kızlar sizlerde neler oluyor..
arkadşlar tüp bebek tedavisine başlıyorum inşlh bugün ilaçları yazdrcaktım ama sistem yokmuş doktor öğleden sonra gel dedi çalışıyorum gidemem ne yapıcam bu ilaçları ssk karşılıyomu çok acil yardım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?