• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canım bende yazacktım son durumum hakkında..
Ceviz ve bir kaç sebze de iyi gelmiyormuş araştırıp duruyorum bende..
Değerim 3 civarı çıktı bugün doktorum ilaca başlamamı söyledi Euthrox 25 mg kullanıcam günde 1 tane...
bende euthrox kullanıyorum canım 3 gün 25lik 4 gün 50lik :KK66:

İvet biliyorum yazışmalarımızı unutmam ki ben:KK19:
yan etki çok yaşadın mı ilacın yan etkilerine bakınca kullanmaktan vazgeçtim:KK48: dermişiimmmm:KK48:
yaşadım sanırım canım ama kafaya takmadım anne olmama engelse yan etki falan dinlememmmmmm :KK47:
saç dökülmesi ve kilo problemlerim oldu canım devam da ediyo zaten

yaşadım sanırım canım ama kafaya takmadım anne olmama engelse yan etki falan dinlememmmmmm :KK47:
saç dökülmesi ve kilo problemlerim oldu canım devam da ediyo zaten
Ama tersine tsh sorunu varsa saç dökülmesi ve kilo problemi ilaçla çözüme kavuşması gerekmezmi?
Dökülme yapmasın zaten az saçlarım var :cry:

Ama tersine tsh sorunu varsa saç dökülmesi ve kilo problemi ilaçla çözüme kavuşması gerekmezmi?
Dökülme yapmasın zaten az saçlarım var :cry:
senle aynı durumdayım canımmm benimde az ama sölediğim gibi bi kaç aydır daha yeni düzene girdi benim değerlerr

Canım benimde kasım sonuna kadar histeroskopim yapılır pazar günü adet olurum 5 gün sürse ayın 20 sinden sonra her an hist olabilirim...Ayaralayacaz doktorumla...Sonraki adetlede tedavi başlaması lazım malum çizik atılacak işe yaraması için..Çok yakın zamanlarda tedavide olacaz gibime geliyor..

Kız aynıymış adet günlerimiz:KK48: bende bu önümüzdeki 3 gün içinde bekliyorum, doktorum histereskopiyi 25 kasım demişti ama anestezi 29 Kasım'a yazmış, . Söyledim kendisine, haberleşiriz felan dedi. inşallah geç bir tarih değildir.Miyomu alırlarsa iyileşme sürecim olurmu, kafama o takıldı sadece, bakalım sorarım o zaman..

Anliyorum canim ama bence çok stres yapma derim. Gorumcem 2 kere miyom ameliyati oldu 38 yasinda sonra 2 kere tup bebek denedi sonra bi sure ara verdi suan yapamam 3.cuyu param yok napim filan dedi. Benim dr a goturdum onu muane oldu dedi ki 3yumurtan var ve tek tup. Bence bir an once elini cabuk tut.dedi ve o ay normal yolla hamile kaldi.. senin icinde imkamsiz degil yeter ki rahat olsun kafan :KK66:
Çok sağol canım, artık olsunda tüp normal farketmez diyorum. Açıkçası normal yolla olma ihtimalini pek düşünmüyorum, inşallah 3. deneme ile pozitifi görürüm. Rabbim bizleri evlat kokusundan mahrum bırakmasın..

Sağol canım..
Nasılsın ne durumdasın?
iyiym canım haftaya perşembe lucrin kullanacam diğer adetle doktor hap verecek rahim kalınlaştığı zamanda transfer olacak canım ben de histeroskopi oldum rahime çizik atıldı heman ertesi ay tüp bebek olup transfer olacaktı ama benim bir erken büyüyüp çatlayınca buralara kadar gelindi embriyolar dondurldu şimdi transferi bekliyorum :KK14:canım senin tedavide hayırlı olsun inş hayırla sonuçlansın :KK68:

Kız aynıymış adet günlerimiz:KK48: bende bu önümüzdeki 3 gün içinde bekliyorum, doktorum histereskopiyi 25 kasım demişti ama anestezi 29 Kasım'a yazmış, . Söyledim kendisine, haberleşiriz felan dedi. inşallah geç bir tarih değildir.Miyomu alırlarsa iyileşme sürecim olurmu, kafama o takıldı sadece, bakalım sorarım o zaman..

Evet yakın zamanlarda olcaz her birşeyleri benimde rahmimde az bişi perde varmış o alınacak..İyileşme süreci olacağını düşünmüyorum canım çok zor operasyonlar değil bunlar..

iyiym canım haftaya perşembe lucrin kullanacam diğer adetle doktor hap verecek rahim kalınlaştığı zamanda transfer olacak canım ben de histeroskopi oldum rahime çizik atıldı heman ertesi ay tüp bebek olup transfer olacaktı ama benim bir erken büyüyüp çatlayınca buralara kadar gelindi embriyolar dondurldu şimdi transferi bekliyorum :KK14:canım senin tedavide hayırlı olsun inş hayırla sonuçlansın :KK68:

Dondurulmuş transferi olacaksın demek ne güzel benim hiç donmuşum olmadı bu kez olcak inşallah:KK48:
Nelere özeniyoruz millet hamile kaldığını anlamaz bile biz donmuş bebek hayalleri kurabiliyoruz:KK48:

Evet yakın zamanlarda olcaz her birşeyleri benimde rahmimde az bişi perde varmış o alınacak..İyileşme süreci olacağını düşünmüyorum canım çok zor operasyonlar değil bunlar..
canım inşallah tüm tetkiklerin olumlu sonuçlanır.
seninde çok az kaldı tedavine.
valla heyecan yapıyorum.benimde yaklaşıyor.
inşallah emeklerimiz boşa çıkmasın canım.
ben ocak şubat gibi diye plan yapıyorum ama benim kilo vermemede bağlı.yarın diyetisyende randevum var.4.haftam bitiyor diyette.bakalım kaç kilo verdim.
fit bir anne adayı olabilmek için tüm gücümle çalışıyorum.hayırlısı bakalım cnm.

canım inşallah tüm tetkiklerin olumlu sonuçlanır.
seninde çok az kaldı tedavine.
valla heyecan yapıyorum.benimde yaklaşıyor.
inşallah emeklerimiz boşa çıkmasın canım.
ben ocak şubat gibi diye plan yapıyorum ama benim kilo vermemede bağlı.yarın diyetisyende randevum var.4.haftam bitiyor diyette.bakalım kaç kilo verdim.
fit bir anne adayı olabilmek için tüm gücümle çalışıyorum.hayırlısı bakalım cnm.
Harikasın azmine şapka çıkarılır:KK52:
Anne olabilmek için neler yaşıyor nelerden vageçiyoruz...
Benimde ocağa sarkabilir tedavi...
Belki tedavi olduğum ay transfer olmam dondurulur sonraki ay transfer edilebilir bir sürü planımız var henüz düşünce aşamasında gidişatta kesinleşecek herşey..

Dondurulmuş transferi olacaksın demek ne güzel benim hiç donmuşum olmadı bu kez olcak inşallah:KK48:
Nelere özeniyoruz millet hamile kaldığını anlamaz bile biz donmuş bebek hayalleri kurabiliyoruz:KK48:
aynen ya inşallah olur canım ALLAHIM bizlerede anne olmayı nasip etsin histeroskopi ne zaman olacan

Harikasın azmine şapka çıkarılır:KK52:
Anne olabilmek için neler yaşıyor nelerden vageçiyoruz...
Benimde ocağa sarkabilir tedavi...
Belki tedavi olduğum ay transfer olmam dondurulur sonraki ay transfer edilebilir bir sürü planımız var henüz düşünce aşamasında gidişatta kesinleşecek herşey..
ayy canım herşey yavrum için yeterki sağlıcakla gelsin kuzum.

bu kez çok emin adımlarla ilerliyorsun.hep bişeyler eksik şu yapılmadı buna bakılmadı dediğin şeyler vardı.
inşallah hepsini eksiksiz yapıp bu kez çok tedbirli gideceksin.
doktoruna güvenmende önemli.
çok seviniyorum senin adına.bence kuzuda yola çıkmak için hazırlanıyor annesi.yada kuzular deyim.
rabbim gönlüne göre versin.dualarımdasın cnm.

Çok gizli devlet sırrı tadında:rolleyes:
Ama ben sölerim ki saklayamam ki:-)
147 den 436 ya yükseldi:KK9::nazar::anneadayı::KK71:
İspiyoncu egunal:KK45:
Böyle giderse en geç salı günü kese görülür:rolleyes:

vayyyy süppermişşş :)) sanırım nazardan korkuyor :nazar::nazar:
Allah'a emanet merak etmesin kimsenin nazarı değmez. Allah tamamına erdirsin inşallah :) :KK37::KK37:

Allah kolaylık versin canım hepimize, Rabbim yüzümüzü güldürsün bu sefer..

Back