• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Valla ben başında LÖ olmayan hiç bir şeyi yemiyorum:KK48:
Ev işlerinden fenalık geldi bana..
Tıpta fenalık gelmenin bir adı varsa işte o hastalıktanım ben hem de kronik oldum:KK48:
Menünde tam bana göreymiş..
Ama lö ızgaranın tadı başkadır tavsiye ederim:KK48:

:KK45:o zaman mönüyü senin için;
Marul yaprağına yatırılmış havuçlu mevsim salata
Tereyağlı taze baharatlar eşliğinde yayla çorbası
Ve son olarak Sarımsaklı kereviz salatası eşliğinde Lö antrikot et :p
:rolleyes::KK48:

:KK45:o zaman mönüyü senin için;
Marul yaprağına yatırılmış havuçlu mevsim salata
Tereyağlı taze baharatlar eşliğinde yayla çorbası
Ve son olarak Sarımsaklı kereviz salatası eşliğinde Lö antrikot et :p
:rolleyes::KK48:
İşte budur tam damak zevkime layık asaletime yakışır bir mutfak kültürü:KK48:
Lö dedin mi akan sular durur lö sakatat bile güzel gelebilir gözüme:KK70: ıyyyyy
Marul yatağındaki salata ayrı,Taze baharatlar eşliğindeki tereyağlı çorba ayrı kalite:KK48:
Ellerine sağlık canım..Birgün lö antirokotunu yemek nasip olur inşallah:KK48:
Ardından da lö kahve süper gider:KK48:

İşte budur tam damak zevkime layık asaletime yakışır bir mutfak kültürü:KK48:
Lö dedin mi akan sular durur lö sakatat bile güzel gelebilir gözüme:KK70: ıyyyyy
Marul yatağındaki salata ayrı,Taze baharatlar eşliğindeki tereyağlı çorba ayrı kalite:KK48:
Ellerine sağlık canım..Birgün lö antirokotunu yemek nasip olur inşallah:KK48:
Ardından da lö kahve süper gider:KK48:

Bak ne güzel dedin :) Çok güzel olur elbet severek yapar ve ikram ederim..
Her zaman da beklerim ;)

arkadaşlar merhaba bugün raporumun son aşamasına geldim sağlık kuruluna teslim ettim haftaya perşmbe çıkacak inşlh bundan sonra beni ne bekliyor tüp bebekmi olcak hemen aşamaları nedir bide bnm eşimin son testinde 28 sperm çıktı tüp bebek aşamsndamı sperm vercek ya yine sıfır çıkarsa....
canım inş haftaya eline alırsın raporunuzu evet canım rapor çıktıntan sonra eşin opu günü verecek spermi

canım değerin katlanmış hamileymişsin sanırııııııııııııııııımmmmm :) hayırlı olsun canımmmmmm :) allahım sağlıkla keseyi kalp atışını göstersin :) sooooooonraaaaaa da kucağında sevdirsin innnnnnnşallllllllllllllaaaaaaahhhhhhhhhh :)
darısı diğer kızların başınaaaaa :)
Amin inşallah canım. Allahım bütün kardeşlerime evlat nasip etsin, hayırla sağlıkla inşallah

Çok sağol canım, darısı bizlere olsun inşallah .Bu arada bugünki gittiğim doktorla anlaştım, 1200TL dediler, belki biraz daha artabilir,çok uygun yani, acıbademe göre. Şahin beyle haberleşiyorlar, onun bilgisinde histereskopimi Medicalparkta olacağım. Doktor kendiside bizim hastane çok pahalı diyor:KK45: bugün işlemlerimi yaptırdım, fiyatın uygun gelmesiyle içim rahatladı biraz, inşallah histereskopi iyi geçer, bu sefer bende pozitifi görürüm inşallah.
İnşallah görürsün canım, inşallah tedavinide Şahin beyde olursun. Çidere mutlaka üye ol yıllık aidatı 150 TL. Bin liraya yakın indirim kazanıyorsun.

İyi akşamlar kızlar :KK52: phala phala canım benim hiç şüphem yoktu :) Allah sağlıkla devamını getirsin :)
Kızlar bugün şeker yüklemem vardı. Allaha şükür herşey iyi çıktı şekerim yok :)
Teşekkür ederim canım benim. Allah bütün kardeşlerimize nasip etsin. Senin içinde şükürler olsun sorun çıkmamış

İnşallah görürsün canım, inşallah tedavinide Şahin beyde olursun. Çidere mutlaka üye ol yıllık aidatı 150 TL. Bin liraya yakın indirim kazanıyorsun.

Sağol canım, inşallah. Çider üyeliğini eşim istememişti, olmazsa ondan gizli üye olayım. :KK53:Şahin bey fiyatta çok farketmez demişti, biraz indirim olur demişti. Gerçi şimdiye kadar hiç para almadı benden sağolsun, muayenede oldum, reçetede yazdı. Ben ona 2 sene öncede gitmiştim heralde ondan bana iyilik yaptı sağolasun..

Çok sevindim canım fiyat gayet makul bence...
Bakalım önce hangimiz hist.olcaz:KK48:
Sorunsuz atlatırız inşallah...
Benim tarih belli canım:anneadayı:, eğerki adetimde fazla bir aksama olmazsa 29 Kasım da olacağım, kısmetse. Anestezi işlemlerimide yaptırdım, rahime çizikte atılacak, polip vs varsa alınacak, galiba miyomda alacak:KK17:.Bu arada benim doktoru akşam tv de gördüm , Bursa kanalında, :KK45: Acaba Aralık adetiyle tüpe başlarmıyız ki? senin adetin ne zaman canım, adet bittikten sonra yapılıyor biliyorsun

Benim tarih belli canım:anneadayı:, eğerki adetimde fazla bir aksama olmazsa 29 Kasım da olacağım, kısmetse. Anestezi işlemlerimide yaptırdım, rahime çizikte atılacak, polip vs varsa alınacak, galiba miyomda alacak:KK17:.Bu arada benim doktoru akşam tv de gördüm , Bursa kanalında, :KK45: Acaba Aralık adetiyle tüpe başlarmıyız ki? senin adetin ne zaman canım, adet bittikten sonra yapılıyor biliyorsun

Sizde problem sadece sende miydi canım? Eğer öyle ise mutlaka dr. unda önerir rahim bu kadar temizlenmiş ve sorunsuzlaşmısken bi kaç ay normal yolla olmasını deneyebilirsin.

Sizde problem sadece sende miydi canım? Eğer öyle ise mutlaka dr. unda önerir rahim bu kadar temizlenmiş ve sorunsuzlaşmısken bi kaç ay normal yolla olmasını deneyebilirsin.
Bizde belirgin bir problem yok canım, şimdiye kadarda zaten, var olan miyomum için, zararsız yerde ve çok küçük olduğu söylendi, dünkü muayenede de aynısını söyledi doktor, fakat 2 tüp bebek denemem var, yaş 38 olunca rahime bakılacak, çizik atılacak, gerekirse miyomuda alacaklarmış.Sol yumurtalığım çok iyi durumdaymış, sağ fazla iyi değil, yaştan dolayı bekletmezler, bende beklemek istemiyorum zaten. Doktorumda yaşın genç olsa histereskopi yapmazdım zaten dedi.

Canım benimde kasım sonuna kadar histeroskopim yapılır pazar günü adet olurum 5 gün sürse ayın 20 sinden sonra her an hist olabilirim...Ayaralayacaz doktorumla...Sonraki adetlede tedavi başlaması lazım malum çizik atılacak işe yaraması için..Çok yakın zamanlarda tedavide olacaz gibime geliyor..

Melindam iyi kızlar internetin kotası bittiğinden gelemiyor topiğe fakir fukara garip guraba kendisi :KK48:
canım senle tsh hakkında konuşmuştuk tvden öğrendiğim kadarıyla senle de paylaşmak istedim ceviz pek iyi gelmiyomuş tiroid hastalarına tüketmemeliymişiz haberin olsunnn öptümmm

Bizde belirgin bir problem yok canım, şimdiye kadarda zaten, var olan miyomum için, zararsız yerde ve çok küçük olduğu söylendi, dünkü muayenede de aynısını söyledi doktor, fakat 2 tüp bebek denemem var, yaş 38 olunca rahime bakılacak, çizik atılacak, gerekirse miyomuda alacaklarmış.Sol yumurtalığım çok iyi durumdaymış, sağ fazla iyi değil, yaştan dolayı bekletmezler, bende beklemek istemiyorum zaten. Doktorumda yaşın genç olsa histereskopi yapmazdım zaten dedi.

Anliyorum canim ama bence çok stres yapma derim. Gorumcem 2 kere miyom ameliyati oldu 38 yasinda sonra 2 kere tup bebek denedi sonra bi sure ara verdi suan yapamam 3.cuyu param yok napim filan dedi. Benim dr a goturdum onu muane oldu dedi ki 3yumurtan var ve tek tup. Bence bir an once elini cabuk tut.dedi ve o ay normal yolla hamile kaldi.. senin icinde imkamsiz degil yeter ki rahat olsun kafan ;)

canım senle tsh hakkında konuşmuştuk tvden öğrendiğim kadarıyla senle de paylaşmak istedim ceviz pek iyi gelmiyomuş tiroid hastalarına tüketmemeliymişiz haberin olsunnn öptümmm

Canım bende yazacktım son durumum hakkında..
Ceviz ve bir kaç sebze de iyi gelmiyormuş araştırıp duruyorum bende..
Değerim 3 civarı çıktı bugün doktorum ilaca başlamamı söyledi Euthrox 25 mg kullanıcam günde 1 tane...

Back