• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ama tersine tsh sorunu varsa saç dökülmesi ve kilo problemi ilaçla çözüme kavuşması gerekmezmi?
Dökülme yapmasın zaten az saçlarım var :cry:
benikilerde deli gibi dökülüyor ama değerlerim normaldi

Merak ettim şimdi bakalım ne kadar gitti kilolardan yaz olurmu..
Canım bu kez emin ellerde olduğumu biliyorum didiklemiyorum herşeyi çünkü benim istediğim herşey yapılıyor ve yapılacak..Gecikmiş çok şey daha yeni yapılıyor...Geçmişle şimdiyi kıyaslarsam çok yerde hata buluyorum o nedenle geçmişe değil önüme bakıyorum..Elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbimin takdiri...
tamam canım yazarım kaç kilo gitmiş.bende meraklanıyorum dur bakalım.
evet cnm elimizden geleni yapıyoruz.rabbim bize ne uygun görürse onu yaşıyoruz.
rabbim yardım etsin hepimize.
öpüyorum cnm.

Sağol canım, inşallah. Çider üyeliğini eşim istememişti, olmazsa ondan gizli üye olayım. :KK53:Şahin bey fiyatta çok farketmez demişti, biraz indirim olur demişti. Gerçi şimdiye kadar hiç para almadı benden sağolsun, muayenede oldum, reçetede yazdı. Ben ona 2 sene öncede gitmiştim heralde ondan bana iyilik yaptı sağolasun..
Ne güzel, Eğer o indirimi zaten kendi yapacaksa gerek yok bencede çidere üye olmana

vayyyy süppermişşş :)) sanırım nazardan korkuyor :nazar::nazar:
Allah'a emanet merak etmesin kimsenin nazarı değmez. Allah tamamına erdirsin inşallah :) :KK37::KK37:
Kız yok, sadece olumsuz alanlar üzülmesin diye çok konuşmak istemiyorum. Zaten merak eden bir şekilde öğreniyor, şimdi bazıları üzülürken ben öyle burada çok sevinemem. Nazar konusuna gelince her şeyim Allahıma emanet ne den korkayım.

Kız yok, sadece olumsuz alanlar üzülmesin diye çok konuşmak istemiyorum. Zaten merak eden bir şekilde öğreniyor, şimdi bazıları üzülürken ben öyle burada çok sevinemem. Nazar konusuna gelince her şeyim Allahıma emanet ne den korkayım.
CANCAĞIZIM GÖZÜN AYDINN lütfen sevincini yaşa sen nekadra bekledin bu mutluluk için burada hiç kimse senin mutluluğuna üzülmez biliyorsun kendimiz için üzüntümüz zaten hep içimizde ve hep yaşıyoruz amaaaaaaaaaaaaa HAMİŞ HABERLERİNEDE SEVİNİYORUZ

Her şey kıvamında güzeldir. Sen nispet yapmıyorsun ki. Burdaki ortak özelliğimiz anne olmaya çalışmaksa bırakalım olanlar gönlünce güzel yaşasınlar ve paylaşsınlar. Bizde umutlanalım ve mutlu olalım.. :KK36::KK36::KK36:
Tabi içinden geldiğin gibi ben kendi düşüncemi söylüyorum sadece tatlım:KK22: İnşallah burdaki herkes tadacak o duyguyu inşallah :KK9:

Hayorli cumalar kizlar ben evdeyim.bebişş bu arada yusuf eren koyduk adini hastanede bi sure misafirrr.
Gerite fonup okuyamadim.
Guzel haberler var sanirimmm

Hepinizi seviyorumm.
CANIMMM RABBİM uzun sağlıklı ömürler versin inşş şansı bol bahtı açık olsun YUSUF EREN paşanın

Her şey kıvamında güzeldir. Sen nispet yapmıyorsun ki. Burdaki ortak özelliğimiz anne olmaya çalışmaksa bırakalım olanlar gönlünce güzel yaşasınlar ve paylaşsınlar. Bizde umutlanalım ve mutlu olalım.. :KK36::KK36::KK36:
Tabi içinden geldiğin gibi ben kendi düşüncemi söylüyorum sadece tatlım:KK22: İnşallah burdaki herkes tadacak o duyguyu inşallah :KK9:
İnşallah inşallah, her zaman isteyen herkes için dua okuyorum. Buradakiler için 4444 Salat-ı Tefriciye okudum, inan kendim için değil. Burada ki arkadaşlarım hamile kalsın diye.

CANCAĞIZIM GÖZÜN AYDINN lütfen sevincini yaşa sen nekadra bekledin bu mutluluk için burada hiç kimse senin mutluluğuna üzülmez biliyorsun kendimiz için üzüntümüz zaten hep içimizde ve hep yaşıyoruz amaaaaaaaaaaaaa HAMİŞ HABERLERİNEDE SEVİNİYORUZ
Teşekkür ederim canım, sizleri çok seviyorum. Benim mutluluğum inan sizin mutlu olmanıza bağlı.

canım benim maşallah herşey hep gönlünce gelişsin bu süreçte..
seni çok iyi anlıyorum insan topiklerde okadar çok tedavi gören arkadaş varken gebelik haberlerini devamlı herkezin gözüne sokmak istemiyor çünkü o aşamada negatif haber alan yakın arkadaşlar olabiliyor, farklı kayıplar yaşayan arkadaşlar olabiliyor, insan ister istemez arkadaşlarınıda düşündüğü için hassas oluyor..
kalbi güzel arkadaşım benim çok öptüm..

Hayorli cumalar kizlar ben evdeyim.bebişş bu arada yusuf eren koyduk adini hastanede bi sure misafirrr.
Gerite fonup okuyamadim.
Guzel haberler var sanirimmm

Hepinizi seviyorumm.

canımmmmm adıyla yaşasın :) Allahm koynuna alıp doya doya koklayacağın zamanı tez getirsin sağlıkla inşallahhh :)

Teşekkür ederim canım, sizleri çok seviyorum. Benim mutluluğum inan sizin mutlu olmanıza bağlı.
canım kat kat artmış maşallahhhhh :) şükürrrrrrrrrrrrr :)

İnşallah inşallah, her zaman isteyen herkes için dua okuyorum. Buradakiler için 4444 Salat-ı Tefriciye okudum, inan kendim için değil. Burada ki arkadaşlarım hamile kalsın diye.

Allah kabul etsin canım. Dünyanın en güzel şeyi paylaşmak ve kendine istediginin daha iyisini başkasına da isteyebilmektir. Kuzenim gorumcem ve ben cocuk yapmaya calisan evlilerdik. Sonra dan onlarin problemleri oldu ve tup bebek yapmakaya basladilar ve ikiside anne olmayacaklarini dusunup hayata kirgin insanlardi. Hep derdim ki allah buyuk ve hep rabbim eger benim cocugum onlardan once oldugunda kalpleri kirilacaksa ve bir nebze dahi kirgin olacaklarsa benden once onlara ver. Ve nitekim once onlarin evlatlari oldu. Simdi bana bak allah buyuk diye telkinde bulunuyorlar;) hayatta bence en muhim seylerden biri de allahin kudretine ve buyuklugune illa bir mucize olmadan inanmaktir.

Ne güzel, Eğer o indirimi zaten kendi yapacaksa gerek yok bencede çidere üye olmana

Çider indirimi fiyatta, çok az bir indirim yapar diye söyledi, yoksa indirim yaparım demedi. Senin bu 2. denemen olduğu için bir öncekine göre daha indirimli olmuştur. Artık parada bir yere kadar, olsunda hayırlısıyla, duaya çok ihtiyacım var, inşallah bu sefer olur, bizlerede dua etmeyi unutma emi canım:KK19:dahada iyi haberlerini bekliyoruz...

Back