How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar uzak kaldım bugün.işten geldim bende patlıcan salatası yaptım dalyan köfte pilav ve mantar sote yaptım..başlangıç olarak sebze çorbam var..annemlerle oturuyoruz şimdi çay içiyoruz...meryem otunu nasıl yollucaklar yeterle bana..

Kızlar ben ağustosta küryaj oldum ya kürtajdan iki gün sonra çarşida eşimin akrabasıyla karşılaşmıştım beni o kadar sakız yapmışlar ki dillerine konuşmuşlar ki belli 8 yaşında bir oğlu var daha uzaktan nasıl bağırıyo gülerek sen çocuğunu mu düşürdün demez mi.kadın cimcik atti çocuğa ama ne fayda...sen yap yap konuş somra çocuk bu kaçırır ağzindan...ben o zaman eve gelince aglamistim her kim benimle dalga gecip diline sakiz yapiyosa benim basima gelen onada gelsin ki anlsin benim halimi bende goreyim diye demistim..işte bu kadın geçende bahsetmiştim sünnet düğünlerinden sonra hamile kalmış benim bebeğimi yeni kaybettiğim o alay edildiğim zamanda işte o kadın dün benim gibi 9.haftada kürtaj oldu ve ben bunu duydum hemde 2 yıl önce dış gebelik geçirmistim o da geçirmis...dünya etme bulma dünyası rabbim büyük dahada bişey demiyorum...

Benim gittiğim Acıbadem (Bursa) fiyatları çok uygun. Çider üyesiyim buraya üye olursa Acıbademden 1.000 tl indirim alıyorsun ve 2. denememi de Acıbademde yaptırdım ilaçlar hariç tedavim 3.800 tuttu.
canım değerin katlanmış hamileymişsin sanırııııııııııııııııımmmmm :) hayırlı olsun canımmmmmm :) allahım sağlıkla keseyi kalp atışını göstersin :) sooooooonraaaaaa da kucağında sevdirsin innnnnnnşallllllllllllllaaaaaaahhhhhhhhhh :)
darısı diğer kızların başınaaaaa :)

günaydınlarrrrrrrrrrrr HAYIRLI CUMALAR "ALLAH’ım;
İmtihan yollarında yürürken rahmetinden ümit kesenlerden olmaktan sana sığınırım..!

Kızlar uzak kaldım bugün.işten geldim bende patlıcan salatası yaptım dalyan köfte pilav ve mantar sote yaptım..başlangıç olarak sebze çorbam var..annemlerle oturuyoruz şimdi çay içiyoruz...meryem otunu nasıl yollucaklar yeterle bana..

Maşallah canım bunların hepsini işten gelince mi yaptın! Afiyet olsun,ellerine sağlık canım.
Biz artık böyle güzel şeyler yiyemiyoruz aşırı kilo yapıyor.
Salata, ızgara , çorba..
Daha hafif, az şeyler.

Günaydın kızlar...
Erkenden ütülerimi bitirdim 2 posta da çamaşır yıkanıyor bana bu çamaşrılarda ütü olarak geri dönecek kahrolsun ev işleri yaşasın tembellikEn Büyük KK:KK48:
Akşam pek sessiz kalmış topikciğimiz...
Benim akşam menümde fransız mutfağından LÖ PALAMUT vardı :KK48:
Balık kızartınca mutfağı çamaşır suyuna banıyorum zaman alıyor akşam sırf bu yüzden gelemedim dersem yalan olur tabii:KK48:

arkadaşlar merhaba bugün raporumun son aşamasına geldim sağlık kuruluna teslim ettim haftaya perşmbe çıkacak inşlh bundan sonra beni ne bekliyor tüp bebekmi olcak hemen aşamaları nedir bide bnm eşimin son testinde 28 sperm çıktı tüp bebek aşamsndamı sperm vercek ya yine sıfır çıkarsa....

Günaydın kızlar...
Erkenden ütülerimi bitirdim 2 posta da çamaşır yıkanıyor bana bu çamaşrılarda ütü olarak geri dönecek kahrolsun ev işleri yaşasın tembellikEn Büyük KK:KK48:
Balık kızartınca mutfağı çamaşır suyuna banıyorum zaman alıyor akşam sırf bu yüzden gelemedim dersem yalan olur tabii:KK48:

ahahahaha palamutta başka türlü yenmez ki canım.. Çok kıskandım gerçekten çünkü evde bi dünya ütü var ve hala kurumaya çalışan çamaşırlarım da var.. Temizlik te yapmak lazımm allahım yetişemiyorumm :)
Dün akşam karbanahar , yayla çorbası salata vardı bende.. Bugün çorba salata ızgara et var. Belki kereviz salatası da yaparım...

arkadaşlar merhaba bugün raporumun son aşamasına geldim sağlık kuruluna teslim ettim haftaya perşmbe çıkacak inşlh bundan sonra beni ne bekliyor tüp bebekmi olcak hemen aşamaları nedir bide bnm eşimin son testinde 28 sperm çıktı tüp bebek aşamsndamı sperm vercek ya yine sıfır çıkarsa....

Hayırlısı olsun canım. Devlet hastanesi ritüelini bilmiyorum canım. Ama dilerim hakkında hayırlısı olur :)

ahahahaha palamutta başka türlü yenmez ki canım.. Çok kıskandım gerçekten çünkü evde bi dünya ütü var ve hala kurumaya çalışan çamaşırlarım da var.. Temizlik te yapmak lazımm allahım yetişemiyorumm :)
Dün akşam karbanahar , yayla çorbası salata vardı bende.. Bugün çorba salata ızgara et var. Belki kereviz salatası da yaparım...

Valla ben başında LÖ olmayan hiç bir şeyi yemiyorum:KK48:
Ev işlerinden fenalık geldi bana..
Tıpta fenalık gelmenin bir adı varsa işte o hastalıktanım ben hem de kronik oldum:KK48:
Menünde tam bana göreymiş..
Ama lö ızgaranın tadı başkadır tavsiye ederim:KK48:

Günaydın kızlar...
günaydın canım kolay gelsin

Back