How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kizlar melindam nerde hiç yazdı mı kaç gündür...haber alan var mı.umarım kötü birsey yoktur...

Kızlar meryem otu konuşulmus bende yazayım nisanda tüp bebek yapıldı bana.annem şubatta ümreden getirdi bana aynı zamanda kabeye sürdüğü bi bez vardı hemen ucundan kestim bezi içine bir parça otu koydum sağ göğsümde taşıdım banyo hariç cikarmadim sütyenin içini kabartmayacak bi parça koyun..yani iki ay taşıdımben.aklima ggeldikçe meryem süresi ve yasin okudum.aslinda medinede bu otu satanlar kolay doğum için satıyor ama ben yinede dualarla inançla denedim :) gebe olduğumu öğrendiğim an çıkardım :) inşallah hepiniz için iyi olur aminnn :)

güldenim benim bu tedavimde tsh 4,56 çıkmıştı yüksek değilmi ama sonuç kağıdında normal yazıyodu bide bende hep doktorların hiç önemsemediği tiroidlerimde nodül var çok küçükmüş önemsizmiş acaba bunun üzerine eğilsemmi ama doktorda normal dedi kafam karıştı şimdi düşününce

Sara canım tsh ın yüksek gerçektende, tüp bebek doktorları 2 nin altına düşmeyince tedaviye başlamıyolar bunu diğer topiklerde de çok gördüm bence üstüne düşmelisin.

Ben çok sevmem canım ama sosyal platformdaki aşure paylaşımları yüzünden zorla canımı çektirdiler az bişi yaptım bende..
Sende hamilesin benim patavatsızlığıma bako_O
Bende çok sevsemde fazla yiyemiyorum akşam komşun dan geldi 2 kasik yetti bana yani sorun yok

Kızlar meryem otu konuşulmus bende yazayım nisanda tüp bebek yapıldı bana.annem şubatta ümreden getirdi bana aynı zamanda kabeye sürdüğü bi bez vardı hemen ucundan kestim bezi içine bir parça otu koydum sağ göğsümde taşıdım banyo hariç cikarmadim sütyenin içini kabartmayacak bi parça koyun..yani iki ay taşıdımben.aklima ggeldikçe meryem süresi ve yasin okudum.aslinda medinede bu otu satanlar kolay doğum için satıyor ama ben yinede dualarla inançla denedim :) gebe olduğumu öğrendiğim an çıkardım :) inşallah hepiniz için iyi olur aminnn :)

AAAAHHH ne güzel bir haber bu yani hamile oldugun süper :)) Dediğin gibi bu gece koyacagım rabbim vesile kılsın...
Biraz önce iş yerinde yakın arkadaşım ağlıyordu biraz dolmuş. Annesi bursa dan istanbul'a geldi 2 sene önce bebegıne bakmak icin hala beraber yasıyorlar ve cok uzuluyor bu duruma kendini çok cıkmazda hissediyor. işsten de cıkamıyor.. Dedim ki şükret derdine hiç bir otdan medet umdun mu! Bende şükrediyorum ama derdime bana ne çok şey öğretti. En kıymetli misafir benim için çünkü gittiğinde bereketi büyük olacak. Rabbim hayırlısıyla evladını kucagına almayı güzel ve kolay bır dogum nasıp etsin sana canım..

İyi akşamlar kızlar :KK52: phala phala canım benim hiç şüphem yoktu :) Allah sağlıkla devamını getirsin :)
Kızlar bugün şeker yüklemem vardı. Allaha şükür herşey iyi çıktı şekerim yok :)
gözün aydın canım kız kardeşimdede yüksek çıktı birazcık dahiliye ve diyetisyene gittik diyet uygulayacak doğuma kadar

AAAAHHH ne güzel bir haber bu yani hamile oldugun süper :)) Dediğin gibi bu gece koyacagım rabbim vesile kılsın...
Biraz önce iş yerinde yakın arkadaşım ağlıyordu biraz dolmuş. Annesi bursa dan istanbul'a geldi 2 sene önce bebegıne bakmak icin hala beraber yasıyorlar ve cok uzuluyor bu duruma kendini çok cıkmazda hissediyor. işsten de cıkamıyor.. Dedim ki şükret derdine hiç bir otdan medet umdun mu! Bende şükrediyorum ama derdime bana ne çok şey öğretti. En kıymetli misafir benim için çünkü gittiğinde bereketi büyük olacak. Rabbim hayırlısıyla evladını kucagına almayı güzel ve kolay bır dogum nasıp etsin sana canım..

Canimm sende çok güzel yazmissin :)) gerçekten Rabbimin yarattığı herseyden bi şifa var.suyu bile şifa niyetine iç :) inşallah rabbim hepimize nasip eder anneligi :)

İnşallah devamı gelir ve inşallah sizlerin sonucu da iyi çıkar. O miyomdan da kurtul bence öyle tedaviye başla.

Çok sağol canım, darısı bizlere olsun inşallah .Bu arada bugünki gittiğim doktorla anlaştım, 1200TL dediler, belki biraz daha artabilir,çok uygun yani, acıbademe göre. Şahin beyle haberleşiyorlar, onun bilgisinde histereskopimi Medicalparkta olacağım. Doktor kendiside bizim hastane çok pahalı diyor:KK45: bugün işlemlerimi yaptırdım, fiyatın uygun gelmesiyle içim rahatladı biraz, inşallah histereskopi iyi geçer, bu sefer bende pozitifi görürüm inşallah.

Genel erkek bakışı işte..
O para veriyor bizde o kadar hormonu yükleniyoruz yetmiyor işlemlere giriyoruz sonuç negatif olursa bizimde sağlımızı at çöpe gitsin...İnşallah bu bakışını birazcık düzeltir...
Görüş bakalım ne fiyat verecek doktor...
Tüp bebek işlemini yapacak doktor histeroskopiyi kendisi yapmayı tercih ediyor bu da olması gereken aslında..
Rahmin durumunu bizzat görmüş oluyor ve ona göre hareket edebiliyor..
Diğer türlü eline bir kağıtta sonuçla gidiyoruz..

Görüştüm canım 1200TL fiyat verdiler, sgk ile anlaşmalı, belki biraz daha fiyat artabilir. Acıbademe göre çok uygun geldi . Zaten doktorumda demişti, burası pahalı diye. Bu gittiğim doktor tüp bebek doktorumun arkadaşı, onun bilgisinde histereskopi olacağım kısmetse. İnşallah temiz çıkarda bu sefer pozitfi görürüm. Çok teşekkürler, değerli desteklerin için..

tatlışım bizim borcumuz var dıe ozelde düşünemiyoruz suanda..
bursa fakülte hastanesin de de masalllah sıra falan vermıyorlar pek yoğunlarmış.Son rapor hakkım da kocaelı de dusuneyım dıyorum kendı kendıme :)

Bugün bir mesaj geldi cep telefonuma, fakülteden raporu alıp dışarıda yaptırabilirsniz diye. İstersen rapor için bir görüş canım, İstanbulda yaptırırsın, tabi raporu rahat verebiliyorlarsa. Ben Acıbademde başladım, inşallah bu sefer olur..

Görüştüm canım 1200TL fiyat verdiler, sgk ile anlaşmalı, belki biraz daha fiyat artabilir. Acıbademe göre çok uygun geldi . Zaten doktorumda demişti, burası pahalı diye. Bu gittiğim doktor tüp bebek doktorumun arkadaşı, onun bilgisinde histereskopi olacağım kısmetse. İnşallah temiz çıkarda bu sefer pozitfi görürüm. Çok teşekkürler, değerli desteklerin için..
Çok sevindim canım fiyat gayet makul bence...
Bakalım önce hangimiz hist.olcaz:KK48:
Sorunsuz atlatırız inşallah...

Akşam yemeği ne yaptınız kızlar azcık tüp muhabbetinden uzaklaşayım dedim bunaldım yaneee..
Iyi akSamlar cnm naSilsin
Soruna karsilik veriyim bakarken dedim yemek yapmadim bykot ediorum mutfagimi :)
Zira insaat halinde suanda
Genellikle bos bulundugum daha dogrusu tableti elime aldigim zamanlarda ilk baktigim yerler burasi oluor ama cogunlukla giris yapmiorum
Rabbimin izniyle tekrardan tup bebek tedavisine basliormussun okudum ve cok sevindim
Okadar guzel kalbin varki yazdiklaRini her okudugumda sanki cok yakinimmissin gibi geliorSun :)
Ccooookk cooookk dua ediorum senin ve buRdaki dier arkadaslarim icin guzel allahimmmm yazginin doldugu birgun sizinde kocamannn hamileyim yazcaginiz gunu gôstericek inSallah
Allaha emanet ol:KK60:

Iyi akSamlar cnm naSilsin
Soruna karsilik veriyim bakarken dedim yemek yapmadim bykot ediorum mutfagimi :)
Zira insaat halinde suanda
Genellikle bos bulundugum daha dogrusu tableti elime aldigim zamanlarda ilk baktigim yerler burasi oluor ama cogunlukla giris yapmiorum
Rabbimin izniyle tekrardan tup bebek tedavisine basliormussun okudum ve cok sevindim
Okadar guzel kalbin varki yazdiklaRini her okudugumda sanki cok yakinimmissin gibi geliorSun :)
Ccooookk cooookk dua ediorum senin ve buRdaki dier arkadaslarim icin guzel allahimmmm yazginin doldugu birgun sizinde kocamannn hamileyim yazcaginiz gunu gôstericek inSallah
Allaha emanet ol:KK60:

Canım arada gel ama...
Maşallah 15.hafta olmuş bile:nazar::anneadayı:
Tedavi öncesi testler vs...onları tamamlıyoruz uygun zamanda başlayacağım...
Ne güzel şeyler yazmışsın öyle dualarında olmak çok güzel sağol canım..
Bu arada kolay gelsin diyeyim evde otururken tadilat işine kalkışmak çok zor..Aman dikkat et kendine...

Back