• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
cnm bizdede proxeede tekrar başladı eşim bu akşam:)) havucu iyi oldu aklıma getirdin hemen onada başlatımda yağı neden ekliyorsun..

kuzum şimdi biraz daha detaylı araştırma yaptım da
şöyle bi yazı buldum bi kaynaktan hemen kopyalıyorum
Alıntıdır:
İçerdiği A vitaminini büyük bir oranda vücudumuza kazandırmak istiyorsak, bu taktirde bir bardak havuç suyunun içerisine iki-üç damla sıvı yağ damlatmamız gerekir. Damlatılan bu sıvı yağ havucun içerdiği A vitamininin çok daha büyük oranda vücudumuz tarafından emilmesini sağlayacaktır. Avrupa’nın bazı şehirlerinde taze meyve suyu satan dükkânlarda havuç suyu sipariş ettiğiniz zaman, “birkaç damla sıvı yağ damlatalım mı?”diye sorarlar.

avrupaya gitmişliğim yok ama sanırım benimde bi şekilde bundan haberim olmuş :KK48:
valla azcık okudum yazılanları koysanda koymasanda bildiğim tek şey havucun faydasının her türlü olması:KK39:

kızlar geldim malesef olmadı hiç tutunmamış bebeklerim değerim 0,60 çıktı kendimi o kadar eksik işe yaramaz boş olarak hissediyorumki sadece gözyaşlarım akıyo tutamıyorum eşimin desteğiyle ayakta duruyorum oda beni teselli edecek diye üzüntüsünü yaşayamadı herşey o kadar sorunsuz o kadar güzel giderken sonuç hep negatif oluyo demekki bende bir sorun var ben anne olmanın ne demek olduğunu bilemeyecem belkide hiçbizaman suçum ne kusurum ne bilmiyorum çok kötüyüm

saracım canım aynı duyguları yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum
ne desem seni teselli edemem,mesajını okudugumda negatif aldıgım güne gittim
aynı şeyler aynı hisler büyük bir yıkım. ama toparlayacağız hep birlikte
bizler bu yolda gücümüz imkanımız yettiği müddetçe devam edeceğiz
asla kendini eksik işe yaramaz diye suçlama
bu bizim tercihimiz değil ki. Rabbim in takdiri olmadıysa vardır bir hayır.
minik mucizemiz bir gün bize gelecek buna yürekten inanıyorum

Merhaba kızlar bugun transferim gerceklesti 2 tane transfer edildi biri iyi kalitede digeri orta insallah tutunurlar annelerine...Allah hepimizin yardmcısı olsun..
Hayırlı olsun arkadaşım sonu bol bebişli eh azcıkta kilolu göbüşlü ve en önemlisi hamişli olsuuun.:anneadayı::nazar::KK46:

Sizde yeni mi başladınız canım haftaya cuma ilaçlaramı başlancak ?
Canım bizde yeni başlayacağız bizim uzun protokol olacak ve 21. Gün ilaca başlanacak ilaç vermek ve eşimden test istedi tekrar eşimin değerleri çok düşük çıkanları donduruyor

Canım bizde yeni başlayacağız bizim uzun protokol olacak ve 21. Gün ilaca başlanacak ilaç vermek ve eşimden test istedi tekrar eşimin değerleri çok düşük çıkanları donduruyor
Tamm canım umarım herşey yolunda gider ben adetin 3. Günü başladım ozann uzun protokol olmuyo di mi?spermler hazır benim yumileri bkliyo.siz nerede tedavi oluyosunuz?

Tamm canım umarım herşey yolunda gider ben adetin 3. Günü başladım ozann uzun protokol olmuyo di mi?spermler hazır benim yumileri bkliyo.siz nerede tedavi oluyosunuz?
senin kısa protokol canım o zaman. ankara da memorial de yaptırıyoruz canım hakkımızda hayırlısı olsun

Back