• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Günaydın en güzel anne adayları :)
phala phala nın sonuçları 10 kasım diye hatırlıyordum ben demek bugünmüş :KK9:
Hadi hayırlı haberler almak nasip olsun inşallah...

aslında pazar gün canım ama hafta sonuna denk geldiği için bu gün yaptıracak

10801998_1509704842619450_2929117969452353938_n.jpg
Ümitsiz olma . . !
Dünya nimet ve imtihan yeridir.
Sâbr eyle .

bende 10 kasım diye hatırlıyorum baktım kızlar bugün test var demişler bende bozmadım belki dün muhabbet dönmüştür diye:KK48:

bende 10 kasım diye hatırlıyorum baktım kızlar bugün test var demişler bende bozmadım belki dün muhabbet dönmüştür diye:KK48:

Sen nasılsın? Söylemeyi unuttum bu arada İstanbul için her konu da yardımcı olmak isterim. Kalmanız gerektiğinde kapımız açık sonuna kadar gerçekten.. :KK39::KK68:

KIZLAR KARDEŞİMİN GÜNÜ VAR ONA DESTEK OLMAYA GİDİYORUM CUMA HÜRMETİNE RABBİM GÖNLÜNÜZÜN MURADINI VERSİN

Sen nasılsın? Söylemeyi unuttum bu arada İstanbul için her konu da yardımcı olmak isterim. Kalmanız gerektiğinde kapımız açık sonuna kadar gerçekten.. :KK39::KK68:

canım çok teşekkür ederim güzel yürekli insan şimdilik ayarladık akrabalar var olmadı anlaşmalı otel ve pansiyonda da kalabilirim hastaneye yakın olmayı tercih ederim büyük ihtimal malum bir trafik var İstanbul da eziyet gibi..

canım çok teşekkür ederim güzel yürekli insan şimdilik ayarladık akrabalar var olmadı anlaşmalı otel ve pansiyonda da kalabilirim hastaneye yakın olmayı tercih ederim büyük ihtimal malum bir trafik var İstanbul da eziyet gibi..

Ahahah evet sorma istanbul= trafik . Rabbim emeğini karşılıksız bırakmasın canım. İnşallah rabbim bunu bir vesile kılıp bebekle müjdelendirir sizi :)

Canimm tedaviye baslaman beni cok heyecanlandirdi..yazmasam da sizleri okuyarak takip ediyorum..bebegimin kalbi durduktan sonra uzun sure kendime gelemedim..bebekte kromozom fazlaligi cikti..o y uzden sagliksizmis..Rabbim ne kadar buyuk ki bana karar verme durumu yasatmadan kendi verdi kendi aldi..yeni yeni kendimize geliyoruz esimle...ben neden sana yazdim..maslak acibadem e bes dk lik bir yerde oturuyorum kuzum..sunu bil her zaman kapim sonuna kadar acik..gelmeni tedavi surecini rahat gecirmen cin elimden geleni yapmayi cok isterim..dilerim Rabbim yuzune guler bebegin seninle olur bu tedavinle..sevgiyle kal guzel yurekli insan..

Belirti olabilirde olmaya bilirde canım? Senin vücudun diyelim belirti yaptı o zaman kasıkta batmalar, yoğun akıntı ve halsizlik olabilir.

QUOTE="phala, post: 37653553, member: 516864"]Belirti olabilirde olmaya bilirde canım? Senin vücudun diyelim belirti yaptı o zaman kasıkta batmalar, yoğun akıntı ve halsizlik olabilir.[/QUOTE]
Ceydammm kuzummm tst gununu bende heyecanla bekledimm..Rabbim sana hayirli saglikli evlatlar nasip etsin..bu tedavin son olsun insaallah..kuzucugun dilerim Allahtan seninledir...kocamannnn sonuclarla yaz buraya insaallahh...

Ahahah evet sorma istanbul= trafik . Rabbim emeğini karşılıksız bırakmasın canım. İnşallah rabbim bunu bir vesile kılıp bebekle müjdelendirir sizi :)

Canimm tedaviye baslaman beni cok heyecanlandirdi..yazmasam da sizleri okuyarak takip ediyorum..bebegimin kalbi durduktan sonra uzun sure kendime gelemedim..bebekte kromozom fazlaligi cikti..o y uzden sagliksizmis..Rabbim ne kadar buyuk ki bana karar verme durumu yasatmadan kendi verdi kendi aldi..yeni yeni kendimize geliyoruz esimle...ben neden sana yazdim..maslak acibadem e bes dk lik bir yerde oturuyorum kuzum..sunu bil her zaman kapim sonuna kadar acik..gelmeni tedavi surecini rahat gecirmen cin elimden geleni yapmayi cok isterim..dilerim Rabbim yuzune guler bebegin seninle olur bu tedavinle..sevgiyle kal guzel yurekli insan..

kızlar çok duygulandırdınız beni ne güzel insanlar tanımışım ben meğer:KK42::KK42:
çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız...
ballım canım Rabbim büyük en hayırlı olanı vermiş meğer kayıp üzüntü verir eminim ama daha sonrasında yaşayacağınız sıkıntıdan en başta kurtarmış sizi...

Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip eysin inşallah...hakkimizda en hayirlisi allahtan...

kızlar çok duygulandırdınız beni ne güzel insanlar tanımışım ben meğer:KK42::KK42:
çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız...
ballım canım Rabbim büyük en hayırlı olanı vermiş meğer kayıp üzüntü verir eminim ama daha sonrasında yaşayacağınız sıkıntıdan en başta kurtarmış sizi...

Rica ederim canım. İyi bir insan olmak yardımlaşmak paylaşmak benim için çok önemli hatta en önemlisi.
Rabbim o yüzden hayırlı evlatlar versin. Bize hayırlı kılsın eli ayağı sağlığı tam bol bereketlı olsun...

Back