• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Teşekkürler inşallah bu sefer olur canım yaaa, 5000 TL + ilaç, (ilaçlarım öncekilerinden kaldı benim). Dondurma fiyatını hiç konuşmadık, çünkü önceki denemelerimde hiç geride embriyom kalmadı. genel fiyatlar böyle canım.
Tesekkur ins olur yeni yila bebeginle girersin canim önceki denemenidemi sahin hocada yapmistin

aaaa yaşasın.hakkında hayırlısı olsun canım.
ne zaman, nerde??? merak ettim.

canım hayırlısı olsun hakkında.inan senin adına ben heyecanlandın.çok yardımını gördüm.
rabbimde sana yardım etsin.inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşursun yavruna.
demek kısmet istanbulaymış.

Amin canım inşallah herşey güzel olur.
Her zaman birlikteydik yine hep birlikte tedavi sürecimi yaşayacağız sizin dualarınız ve desteklerinizle daha güçlü hissedeceğim kendimi:KK19:

aa canım İstanbuldamısın.. bana çok yakın Maslak Acıbadem buralara kadar gelde haber verme...
tedavin hayırlı olsun cnm hep güzel haberlerin gelsin, bebişini kucağına alırsın inşallah bu tedavinle..

Dün günü birlik gelip gittim canım İstanbulunuza...
Daha çok gelip gidecem dek geliriz birgün illa ki:KK19:

tatlım tedavin hayırlı ve sonu bebişli olsun...

Sağol canım herşeyin hayırlısı diyorum..

Aynen haklısın o duygu başkadır sanırım..inşallah bizlerde tadarız.ben bülent beyi tv de izlemiştim anne olmak istiyorum programından çoğu kez..kafam çok karışık şahin bey mi aret bey mi bülent bey mi diye...bende ayın 17sinde endokrinolojiye gidiyorum bakalım...toptan bakılcaz eşimede üroloğa götürcem artık zorla morla ya herru ya merru..tak dedi bana evlat hasreti son düşükyen sonra araştırılcam bakalım niye düşürüyorum...

Bülent hocanın röportajları tv programları çoktur benimde izlemişliğim var kendisini..
Şahin bey hakkında pek bilgim yok ama Aret ve Bülent hocalarımız işlerini iyi yapan doktorlar hakkında en hayırlı olana yönlendirsin Rabbim.Olaya el koydun demek :KK48: tut elinden götür enişteyi yoksa harekete geçecekleri yok..

hayırlısı olsun canım çok sevindim inanki
eee ne zaman başlıcaksın :KK48: meraklı melahatım dimi :) her detayı öğrencimm illa:KK19:
yani tedaviye inşallah gerek kalmaz da dediğin gibi bu ay bebiş süprisss yapar annesine:KK46::KK68:

Meraklı melahatin dibisin kızım sen:KK48:
Uzunca yazdım okumuşsun zaten..
Sol tarafımda hareket var dediğim tüpümdeki sıkıntıymış işte rahim filmimde çıktı bebekten olduğunu düşünmüyorum artık..

Yeni tedavi yeni gorusmeler herseyler yeni ailenede yeni ferdi gelsin inslbu tedavinde guzelim hayirlarla basla ...

Sağol canım sıfırdan yepyeni bir merkez ve yeni umutlar uzun bir aradan sonra iyi hissediyorum kendimi:KK19:

Melindam dan hala haber yok bakıyorumda ulaşamadım da kendisine ne yaptı çok merak ediyorumo_O

Kızlar melindam narkozun etkisi ile bulantı kusma gibi durumlar yaşamış ve uyku hali var tabii...5 yumi toplanmış çok şükür iyi şimdi...
Inslh kalitelu dollenir yumoslari melindamin .. gecms olsun bu arada..

Evet canım sen söyleyince hatırladım şimdi bir tuhafım bu aralar arşiv bilgilerime virüs girdi beynim allak bullak:confused:
3 üzde olmasın tabii:KK48:
canım hayırlı olsun :) tam olarak olmasada niyetin ötesine geçmişsin bu mutluluk verici :) allahım yardımcın olsun :) tatlım benim kızım da bülent bey fatih bey ortak yapımdı :) tatlı biri :) bu tedavinde rabbim hayırlısı ile bebişlerine kavuştursun inşallahhhhhh :)

Kızlar melindam narkozun etkisi ile bulantı kusma gibi durumlar yaşamış ve uyku hali var tabii...5 yumi toplanmış çok şükür iyi şimdi...
melimdamın kaliteli ve ona tutunacak kaliteli ebriyoları olsun inşallahhhhh :)

canım hayırlı olsun :) tam olarak olmasada niyetin ötesine geçmişsin bu mutluluk verici :) allahım yardımcın olsun :) tatlım benim kızım da bülent bey fatih bey ortak yapımdı :) tatlı biri :) bu tedavinde rabbim hayırlısı ile bebişlerine kavuştursun inşallahhhhhh :)

sağol canım bir ucundan tuttum tedavinin gerisi gelecek artık sorunsuz ilerlemeyi nasip etsin Rabbim..
demek sende Bülent beyle tanıştın çok pozitif bir insan o güzel enerjisi yansıyor hemen..

bende ona bakmak için girmiştim çok şükür herşey yolunda inşallah bundan sonrası da yolunda gider
bebişleri almadan gelmez evine :D
çççoook çok geçmiş olsun dileklerimizi iletseydin :KK19:
bende opudan çıkınca aynı şekilde sorun yaşadım
ayıldım kustum ve 1 saat kadar ayılmak ayılmamak arasında gidip gelmişim
eşim bide o anları kameraya çekmiş sonra izledim de amma komikmiş halim :KK48:

Yazayımda rahat edeyim uzun zamandır haydii gülden başla artık tedaviye,ne zaman başlıyorsun,daha ne bekliyorsun diyen kızçelerim dün itibari ile Acıbadem Maslak Prof.Dr.Bülent Tıraş ile start verdim 4.denememe:rolleyes: Ama hemen tedaviye başlamıyoruz.Bugüne kadar yapılmayan testlerim yapılacak histeroskopi vs..onlardan sonra iğne tedavisine geçecek.Dünkü görüşmem çok güzel geçti herkes çok ilgiliydi çok memnun kaldım Bülent hoca ve ekibinden.Emin ellerde olduğumu hissediyorum ve biliyorum.Dün genetik testler için kan verdik eşimle.Benim rahim filmim çekildi.Dış gebelik yaşamıştım sol tarafımdan meğerse o hasar bırakmış sol tüpümde sonucu henüz doktoruma gösteremedim.Sperm tahlili yapıldı.Bazı testleri ben yaptırıp yollayacağım ve hepsini değerlendirilip ona göre bir tedavi planı yapılacak.İşte böyle:KK36:
Guldenim:KK9::KK9:tedavin hayırlı sonu bebisli olsun çok sevindim Rabbim yüzünü gulsursun:KK36:
canım nasılsın nasıl geçti opu ? herşey yolundadır umarım canım yaz bize müsait olunca :KK17::KK17::KK17:
Kuzum narkoz çok kötü yaptı gelemedim 5 yumi toplandı yarın inşallah güzel haber gelir:KK49:
Tesekkur ins olur yeni yila bebeginle girersin canim önceki denemenidemi sahin hocada yapmistin
Canım ben 4220 lira verdim cidere uyeyim 1000 lira indirim yapıldı ilk muayene ucretsiz bu arada sahin bey mükemmel bir doktor herkese tavsiye ederim :KK36:
Canim benim :KK36::KK36:
Inslh kalitelu dollenir yumoslari melindamin .. gecms olsun bu arada..

Amin inşallah canlarim çok teşekkür ederim iyiki varsınız:KK37::KK36::KK36:

Meraklı melahatin dibisin kızım sen:KK48:
Uzunca yazdım okumuşsun zaten..
Sol tarafımda hareket var dediğim tüpümdeki sıkıntıymış işte rahim filmimde çıktı bebekten olduğunu düşünmüyorum artık..

:KK48: dibiyim dimi :KK48:
okudum canım Rabbim inşallah bu tedavinde evladını müjdeler
sanki kendim tedaviye başlamışım gibi sevindim mesajını okuyunca :rolleyes:
inşallah benim içinde yakındır tedavi zamanı hayırlısı hepimiz için canım
umarım sol tarafta ciddi bi sıkıntı yoktur
neden hep sol taraflar ya :S benimde solum tıkalıydı laporoskopide açıldı dediler ama
şimdi yeniden tıkanmışsa her ay da soldan soldan yumiliyorum :KK51: yumiliyorum neyse artık:KK70:
tüp bebek dili geliştirdik kendi içimizde :KK48: anladın sen onu işte:KK39:

bende ona bakmak için girmiştim çok şükür herşey yolunda inşallah bundan sonrası da yolunda gider
bebişleri almadan gelmez evine :D
çççoook çok geçmiş olsun dileklerimizi iletseydin :KK19:
bende opudan çıkınca aynı şekilde sorun yaşadım
ayıldım kustum ve 1 saat kadar ayılmak ayılmamak arasında gidip gelmişim
eşim bide o anları kameraya çekmiş sonra izledim de amma komikmiş halim :KK48:
Kuzum bende aynen oyleydim bu sefer çok kötü oldum Saya Saya uyanmisim :KK48::KK48:Bütün gün uyudum :KK14:inşallah bebikleri alır gelirim:KK76::KK76:

Kuzum bende aynen oyleydim bu sefer çok kötü oldum Saya Saya uyanmisim :KK48::KK48:Bütün gün uyudum :KK14:inşallah bebikleri alır gelirim:KK76::KK76:
hihihi yumilerini mi sayıyordun kuzum ay kıyamam sana ben :KK19:
bundan sonrasıda inşallah güzel haberlerini alacağız canım Maşallah doktorundan da çok memmnunsun her halinden belli
ona da çok sevindim teee oralara gittiğine değdi yani içine sindi çok şükür
valla ben bile düşünmüyorum değil hani :KK64:

Editörüm,, tedavin inşallah güzel sonuçlanır .. Allah bu yolda yardımcın olsun Kolaylıklar versin inşallahhhh...

"melindam3535, post: 37662258, member: 424994"]Kuzum narkoz çok kötü yaptı gelemedim 5 yumi toplandı yarın inşallah güzel haber gelir:KK49:

geçmiş olsun canımmmm:KK74::KK74: sen iyi olda iyi haberlerini alalımda gerisi mühim değil

Kuzum narkoz çok kötü yaptı gelemedim 5 yumi toplandı yarın inşallah güzel haber gelir:KK49:

Canim hadi hayirli olsun :) insallah hepsi döllenir, bebislerini alirsin kucagina :)
Benim de yawrularimin yarin 3. Gunu, pazar yani 5.gun transfer olcak insallah..

Canim hadi hayirli olsun :) insallah hepsi döllenir, bebislerini alirsin kucagina :)
senin transfer zamanı geldi çattı bile demek
senin içinde hayırlısı olsun ecz inşallah bu sefer sağlıklı gebelik haberini alırız canım
Rabbim yardımcınız olsun tedavideki herkese

bu sefer bebeğin seninle olsun....

Kizlar phala nin yarin test gunuymus, ben ondan cok heyecanliyim walla :)
Bu insanlar 10gun nasi sabredio test icin, bende mi sorun var :) bana da ögretin 10 gun beklemeyi :)

Back