- 23 Nisan 2011
- 8.306
- 2.457
- 248
Kuzum narkoz çok kötü yaptı gelemedim 5 yumi toplandı yarın inşallah güzel haber gelir
geçmiş olsun canımmmm sen iyi olda iyi haberlerini alalımda gerisi mühim değil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum narkoz çok kötü yaptı gelemedim 5 yumi toplandı yarın inşallah güzel haber gelir
İnsallah canim yaa :)bu sefer bebeğin seninle olsun....
amin güzelim ...İnsallah canim yaa :)
Hepimizin olsun, hayirli saglikli evlatlar versin rabbim bizlere....
Kizlar phala nin yarin test gunuymus, ben ondan cok heyecanliyim walla :)
Bu insanlar 10gun nasi sabredio test icin, bende mi sorun var :) bana da ögretin 10 gun beklemeyi :)
amin güzelim ...
iim cnm takılıyorum nette sen nasılsın ..şekerimnasılsın cemrem
iim cnm takılıyorum nette sen nasılsın ..şekerim
bende beklerim canım ilk tedavimde de beklemiştim
2. tedavime başlasam yine beklerim diye düşünüyorum çünkü
en azından kendimi 10 gün de olsa 12 günde olsa Anneymiş gibi hissetmiştim mutluydum değişik bişey
zaten öyle yada böyle o his ya gidiyor ya kalıyor
bende ona bakmak için girmiştim çok şükür herşey yolunda inşallah bundan sonrası da yolunda gider
bebişleri almadan gelmez evine
çççoook çok geçmiş olsun dileklerimizi iletseydin
bende opudan çıkınca aynı şekilde sorun yaşadım
ayıldım kustum ve 1 saat kadar ayılmak ayılmamak arasında gidip gelmişim
eşim bide o anları kameraya çekmiş sonra izledim de amma komikmiş halim
Guldenimtedavin hayırlı sonu bebisli olsun çok sevindim Rabbim yüzünü gulsursun
Canım ben 4220 lira verdim cidere uyeyim 1000 lira indirim yapıldı ilk muayene ucretsiz bu arada sahin bey mükemmel bir doktor herkese tavsiye ederim
Canim benim
Amin inşallah canlarim çok teşekkür ederim iyiki varsınız
dibiyim dimi
okudum canım Rabbim inşallah bu tedavinde evladını müjdeler
sanki kendim tedaviye başlamışım gibi sevindim mesajını okuyunca
inşallah benim içinde yakındır tedavi zamanı hayırlısı hepimiz için canım
umarım sol tarafta ciddi bi sıkıntı yoktur
neden hep sol taraflar ya :S benimde solum tıkalıydı laporoskopide açıldı dediler ama
şimdi yeniden tıkanmışsa her ay da soldan soldan yumiliyorum yumiliyorum neyse artık
tüp bebek dili geliştirdik kendi içimizde anladın sen onu işte
Editörüm,, tedavin inşallah güzel sonuçlanır .. Allah bu yolda yardımcın olsun Kolaylıklar versin inşallahhhh...
YAAA bende hatırladım neler anlatmışım neler opudan sonra hemşirelerle konuşunca sonra onlar söyledi (aynı merkeze gidince hemşrele kanka olmuştuk) amaaaaa ben norkozun o hafif uçuk halini seviyorum ben gözlerimi kapatıp hafif daldığındaaa ohhhhhh mis oluyor çünki ben uyku sorunu yaşıyorumnarkoz etkisi tüm karizmamızı çiziyor
ilk opumda zaten yarı ayıktım ben herşeyi yaşadım ayılmam sorun olmadı.
ikinci opum olaylıydı 2 kez opuya girip 2 kez narkoz aldım 2 kez de uyanma hikayem oldu tabii ama sadece ilk ayılmamda ağlamak istiyorum dediğimi biliyorum ve ağladım tabii ağlarken uyumuşum
3.opumda da gayet güzel ayıldım ben kendimi kaybetmiyorum çok şükür
sağol canım ard arda gebelik haberlerimiz gelsin inşallah..
valla neden bilmiyorum bende hep sol tüp sıkıntısı duyuyorum..
embriyo sol taraftaydı ben hissetmiştim o dönem ağrılarım hep soldaydı çünkü sonunda da hasar bırakmış işte..
sen yumilemeye devam et canım tüp dili diye bir şey var tabii
canım çok sağol
sende hamileyim diye yaz inşşşşşşGünaydın kızçelerim..
Hepimize hayırlı cumalar.
Phala nın hamileyiimmmm diye yazdığı birgün olsun
Melindamın 5 yumiside döllenmiş olsun
Sara_28 ve diğer test gününü bekleyen kızçelerimden de süpriz testlerle hamilelik haberleri alalım inşallah...
YAAA bende hatırladım neler anlatmışım neler opudan sonra hemşirelerle konuşunca sonra onlar söyledi (aynı merkeze gidince hemşrele kanka olmuştuk) amaaaaa ben norkozun o hafif uçuk halini seviyorum ben gözlerimi kapatıp hafif daldığındaaa ohhhhhh mis oluyor çünki ben uyku sorunu yaşıyorum
sende hamileyim diye yaz inşşşşşş
narkozdan sonraki iki günde hiç fena değilaynen bende çok seviyorum o halleri...
narkozu veriyorlar ben gidiyorum birazdan tekrar görüşürüz deyip uykuya dalıyorum
İnşallahhhhhh canım inşallahhhhh