• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ARKADAŞLAR HERKESE MERHABA;
sizlere danışmak gereken bir konu var.. eşimden kaynaklı sperm azlığı ve ileri hareketli hızında sorun olduğu için bize z.k hastanesinde önce aşılama olmazsa tüp bebek kararı çıktı... heyet için evraklarımızı tamamladık gibi bir şey bir tek rahim filmim kaldı.smaer testim sonucum güzel çıktı ama buna rağmen rahim filmi istediler.aşılamadan önce yapılması mecburi bir işlemmimidir bu?birde randevumuz alırken bize reçete verdiler antibiyotik+ağrı kesici yazdılar ayrıca bi iğneli ilaçmış o gün hasteneye vericekmişiz onu bunu herkese yapıyorlarmı?şimdi asıl merak ettiğimm konu rahim filmimde çekildikten sonra hemen aşılama yaparlarmı bi kaç hafta içinde. yoksa ondan soınrada istedikleri başka şeyler oluyormu?lütfen bilgi verirmisiniz?

Merhaba.
Rahim filmi ilk yapılması gerken işlemlerdendir.Yani şart.
Smear testiyle ilgisi yok rahim filminde rahim ve tüpler görüntüleniyor tüpler açık olmazsa aşılama tutmaz.

ayy canm cook sevndm hadi hayırlı olsun inşallah yalnız aşk olsun bzden gizi kapaklı işler ceviriyon ya:110::63: inşallah bebişli olur tedavin şimdiden hayırlı olsun:anneadayı:

canm bende orda cekldim evet ilaç alıp çeklmeden önce vermstm oraya zor bi işlem değil gitmeden önce agrı kesici içiyon ki agrı olmasın diye ama biraz oluyo tabi ama dayanılmıcak bişe değil bikaç gün kanama oluyo öyle yani ama aşılama kısmını bilemicem canm bu konuda bilgim yok:KK51:

Neeyyy gizli kapaklımı :KK57:
Daha ilk kez dün gittim görüşmeye o da son dakika da belli oldu zaten görüşme sonrasında yazdım işte dün bir bugün 2 nasıl gizli kapaklı yaptım ben ama:KK48:
Ayrıca foruma yazma fırsatım olmadı yani...

selamm herkesee bende iki gün önce transfer oldum ilk tüp bebek yaptırıorum annem basımda hiç kaldırmıyor
belirtiler ne zaman baslıyor acaba:oops::oops::oops::oops:
Belirti olabilirde olmaya bilirde canım? Senin vücudun diyelim belirti yaptı o zaman kasıkta batmalar, yoğun akıntı ve halsizlik olabilir.

Yazayımda rahat edeyim uzun zamandır haydii gülden başla artık tedaviye,ne zaman başlıyorsun,daha ne bekliyorsun diyen kızçelerim dün itibari ile Acıbadem Maslak Prof.Dr.Bülent Tıraş ile start verdim 4.denememe:rolleyes: Ama hemen tedaviye başlamıyoruz.Bugüne kadar yapılmayan testlerim yapılacak histeroskopi vs..onlardan sonra iğne tedavisine geçecek.Dünkü görüşmem çok güzel geçti herkes çok ilgiliydi çok memnun kaldım Bülent hoca ve ekibinden.Emin ellerde olduğumu hissediyorum ve biliyorum.Dün genetik testler için kan verdik eşimle.Benim rahim filmim çekildi.Dış gebelik yaşamıştım sol tarafımdan meğerse o hasar bırakmış sol tüpümde sonucu henüz doktoruma gösteremedim.Sperm tahlili yapıldı.Bazı testleri ben yaptırıp yollayacağım ve hepsini değerlendirilip ona göre bir tedavi planı yapılacak.İşte böyle:KK36:

Canım ben ilk denememi Bülent hoca ile yapmıştım. Hatırlarsın zaten ;) Kendisi çok iyi bir insan... Umaarım herşey gönlüne göre olur 3üz hamile kalasın inşallaaaaaaaaa:KK47::KK47::KK71::KK71::KK71::KK76::KK76::KK76::anneadayı::anneadayı:

Hayirlisi olsun canim ucret ne kadar dedi dr tum masraflar yani dondurma igneler hersey dahil bir ucret bilginiz varmi acaba

Teşekkürler inşallah bu sefer olur canım yaaa, 5000 TL + ilaç, (ilaçlarım öncekilerinden kaldı benim). Dondurma fiyatını hiç konuşmadık, çünkü önceki denemelerimde hiç geride embriyom kalmadı. genel fiyatlar böyle canım.

Canım ben ilk denememi Bülent hoca ile yapmıştım. Hatırlarsın zaten :KK66: Kendisi çok iyi bir insan... Umaarım herşey gönlüne göre olur 3üz hamile kalasın inşallaaaaaaaaa:KK47::KK47::KK71::KK71::KK71::KK76::KK76::KK76::anneadayı::anneadayı:

Evet canım sen söyleyince hatırladım şimdi bir tuhafım bu aralar arşiv bilgilerime virüs girdi beynim allak bullak:confused:
3 üzde olmasın tabii:KK48:

Evet canım sen söyleyince hatırladım şimdi bir tuhafım bu aralar arşiv bilgilerime virüs girdi beynim allak bullak:confused:
3 üzde olmasın tabii:KK48:
canım hayırlısı olsun hakkında.inan senin adına ben heyecanlandın.çok yardımını gördüm.
rabbimde sana yardım etsin.inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşursun yavruna.
demek kısmet istanbulaymış.

Bülent hocayle kk da birlikte çalışıyoruz biliyorsun ona ait bir bölüm oluşturuldu sorularımızı cevapladığı.KK sayesinde iletişime geçtik ve birlikte 4.deneme için yola çıktık.Daha öncesinde de labaratuvar şartlarının özellikle 1 numara olduğunu biliyordum en son teknikleri uyguluyorlar tüp bebekte.Zaten Bülent hocanın kariyeri ve başarısı tartışılmaz tüm olumlu etkenler bir araya gelince bir de yakınen görünce dedim ki 4.deneme zamanıdır:D

aa canım İstanbuldamısın.. bana çok yakın Maslak Acıbadem buralara kadar gelde haber verme...
tedavin hayırlı olsun cnm hep güzel haberlerin gelsin, bebişini kucağına alırsın inşallah bu tedavinle..

öyle canım cidden yorgunum ama anne olma isteği herşeyin önüne geçiyor.
emin ellere teslim edicem kendimi ve gerisini hiiiçççç düşünmeyecem artık..
Aynen haklısın o duygu başkadır sanırım..inşallah bizlerde tadarız.ben bülent beyi tv de izlemiştim anne olmak istiyorum programından çoğu kez..kafam çok karışık şahin bey mi aret bey mi bülent bey mi diye...bende ayın 17sinde endokrinolojiye gidiyorum bakalım...toptan bakılcaz eşimede üroloğa götürcem artık zorla morla ya herru ya merru..tak dedi bana evlat hasreti son düşükyen sonra araştırılcam bakalım niye düşürüyorum...

Tedavi sürecine girebilirim her an onu dicektim:KK48:

hayırlısı olsun canım çok sevindim inanki
eee ne zaman başlıcaksın :KK48: meraklı melahatım dimi :) her detayı öğrencimm illa:KK19:
yani tedaviye inşallah gerek kalmaz da dediğin gibi bu ay bebiş süprisss yapar annesine:KK46::KK68:

Yazayımda rahat edeyim uzun zamandır haydii gülden başla artık tedaviye,ne zaman başlıyorsun,daha ne bekliyorsun diyen kızçelerim dün itibari ile Acıbadem Maslak Prof.Dr.Bülent Tıraş ile start verdim 4.denememe:rolleyes: Ama hemen tedaviye başlamıyoruz.Bugüne kadar yapılmayan testlerim yapılacak histeroskopi vs..onlardan sonra iğne tedavisine geçecek.Dünkü görüşmem çok güzel geçti herkes çok ilgiliydi çok memnun kaldım Bülent hoca ve ekibinden.Emin ellerde olduğumu hissediyorum ve biliyorum.Dün genetik testler için kan verdik eşimle.Benim rahim filmim çekildi.Dış gebelik yaşamıştım sol tarafımdan meğerse o hasar bırakmış sol tüpümde sonucu henüz doktoruma gösteremedim.Sperm tahlili yapıldı.Bazı testleri ben yaptırıp yollayacağım ve hepsini değerlendirilip ona göre bir tedavi planı yapılacak.İşte böyle:KK36:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

inşallah abla çepten takip etmeye çalışıyorum netim oldukça aklım sizlerde gece yatmadan hep duam dasınız sizi unut tumu sanmayın sakın ben ilk sizlerle tanıştım arkadaş oldum yeriniz ayrı bende
unutulmamak ne güzel :KK48::KK48::KK48::KK48:biliyorum balım buradaki tüm arkadaşlarım senin gibi iyiki varsınız

Yeni tedavi yeni gorusmeler herseyler yeni ailenede yeni ferdi gelsin inslbu tedavinde guzelim hayirlarla basla ...

Back