- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
evet bayağıdır yoksun özletme kendini daha sık gelgünaydın arkadaşlar nasılsınız bayadır yazmıyorum ama takip etmeye çalışıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bayağıdır yoksun özletme kendini daha sık gelgünaydın arkadaşlar nasılsınız bayadır yazmıyorum ama takip etmeye çalışıyorum
ALLAHIN İZİNİ İLE güzel olacak her şeyİnşallah yeterim inşallah, çok korkuyorum, benim için çok önemli bir gün, ya benim için dönüm noktası olacak ya da gene aynı
çok sağol canımBen adetimle başlamıştım canım hep o yuzden onu bilmiyorum. ama senin için başka birinin yorumunu buldum belki soruna cevap olur :)
""""""""Tedavin hayırlı olsun canım. Benimde uzun protokol. 28 martta başladım lucrinle.
Seninde lucrin sanırım bu iğnenin içinde 14 tane enjektör var. Bununla yumurtaların baskılanıyor. hepsinin aynı seviyede kalması sağlanıyor. Kullanırken 2 ihtimal var hasta olabilirsin veya olmayabilirsin. İğneler bitmeden olursan regl döneminin 3 günü kontrole gidiyosun diğer iğnene (ben gonal-f e başladım)başlıyosun. Hastalanmazsan 1 iğnen kaldığında kutuda kontrole gidiyosun.(13 tane vurulmuş olman lazım). Vucüdun iğnelere verdiği tepki kişiden kişiye değişiyor. Doktorun ve hemşireler seni yönlendiricek zaten. Gonalf de yumurtalarını büyütüyor. regl döneminde 3 gün gittiğini varsayarsak o gün iki iğneye başlıyosun. sonra gün aşırı yada 2 günde bir kontrole gidip gelişimini kontrol ediyosun dozunu senin yumurta rezervine ve verdiği tepkiye göre değiştiriyor. Yaklaşık 7-8 gün sonra çatlatma iğneni oluyosun. Ve 36 saat sonra yumurtaların toplanıyor.(yumurtaların gelişimi 18 mm ve üzeri oluyormuş yaklaşık). Narkozla 10 dk bir işlemmiş. Ben daha bu kısımlarına gelemedim ama doktorumla bunları da daha şimdiden konuştum. Toplama işleminden sonra o gün embriyolar oluşturulacak ve bir gün sonra sana gelişimi hakkında bilgi verilecek ve bu gelişime göre 3 veya 5 gün arasında transfer gerçekleşecek. Böyle canım. Başka sorma istediğin bişey olursa yardımcı olurum. Ben daha 20 günümdeyim yani yumurta toplama işlemine4-5 günüm var."""""
ALLAH YÜZÜNÜ GÜLÜDÜRÜSN İNŞŞ canımmm çözülme esnasında bozulma olasığını çok az için rahat olsun ilk gün dinlen çok fazla yatmana gerek yok ağır işler yapma ama harek et ki rahme kan gitsin bebişin tutunması için bu gereklikızlar dondurulmuş emb. transferi için bugun endometrium kalınlığı ölçülecek. ins. çözme sırasında da embr. bozulmaz. lütfen bana da dua edermisiniz? 2.denemem. bide transferden sonra kac gün yattınız kızlar 3 gün yeter mi sonrasında ufak ufak masa basında çalışıyorum zaten işime gitsem?
Hadi hemen paylaş merak ettim.
çok merak ettim şimdi
bizde de problem morfoloji. 2 adet dondurulmuşum var. inş. tutarlar da bizim de yüzümüz güler:) allahım sana da yardım etsin daha doğrusu hepimize:)Yok tatlım değilim. Ben de Aralıkta kısmet olursa 3.tüp ü deneyeceğim. Problem sperm azlığı. Bende ilkinde izin almıştım dinlendim. Ama sonra bi araştırma yaptım hatta bi haber görmüştüm yurt dışında hiç öyle yatırmıyorlarmış. 2. tüp bebek denemem de dr um bana muhakkak başlamadan günde 45 dk yürü demişti. Kan akışı çok önemliymiş. Şimdi yürüyüş yapamadığım için öglenleri yemek molasında koşu bandında yürüyorum tatlım.
Tedavi sürecine girebilirim her an onu dicektim
selamm herkesee bende iki gün önce transfer oldum ilk tüp bebek yaptırıorum annem basımda hiç kaldırmıyor
belirtiler ne zaman baslıyor acaba
inşş tatlım sonu güzel olacak şeyler yaşatsın rabbimTedavi sürecine girebilirim her an onu dicektim
ahahahah hadi bakalım inşallahh :))
inşş tatlım sonu güzel olacak şeyler yaşatsın rabbim
selamm herkesee bende iki gün önce transfer oldum ilk tüp bebek yaptırıorum annem basımda hiç kaldırmıyor
belirtiler ne zaman baslıyor acaba
bizde de problem morfoloji. 2 adet dondurulmuşum var. inş. tutarlar da bizim de yüzümüz güler:) allahım sana da yardım etsin daha doğrusu hepimize:)
Tatlım belirti olmayabilir bunun beklentisine girip kendini inceleme sakın..
Belirti yaşamadan gebe olduğunu öğrenenler hatırı sayılır çoklukta...
Erken zaten şimdi bir şey anlaşılmaz..
Çok fazla da yatma ilk 2 günden sonra ara ara yürü dolaş kan akışı hızlansın rahmine temiz kan gitsin..
sağolun kızlar Allah hepimizin yolunu açık etsin..
:) canım annene selam söyle deki bebeğin tutunması için rahme kan gitmesi lazım o da yatarak olmaz lütfen bırak hareket edeyim de tatlım. Ama öyle tutunma imkanı yok mu var :) Rabbim hayırlı haberlerını almayı nasıp etsın. Bu işin gerçek belirtisi verile ntarihte yapılan kan sonuçları. oyuzden çok kendini dinleyip strese girme derim ben :)
inşallah abla çepten takip etmeye çalışıyorum netim oldukça aklım sizlerde gece yatmadan hep duam dasınız sizi unut tumu sanmayın sakın ben ilk sizlerle tanıştım arkadaş oldum yeriniz ayrı bendeevet bayağıdır yoksun özletme kendini daha sık gel
evet anneler öyleler özen gösteriyorlar dışardan konu kalkarsan geri düşer diye düşünüyorlar sanırımcok tesekkür ederimm bende yatma taraftarı digliimm ama yatarak olacak sanıor annemm cok sagolun
öyle canım cidden yorgunum ama anne olma isteği herşeyin önüne geçiyor.Amin canım ben 5 yılda yoruldum sen kim bilir ne kadar yoruldun. Oyüzden Rabbim tez vakit hepimize hayırlı evlatları hayırlı kılsın canım benım.