sağol canım, folbiol alıyorum hemde 1 ay öncesinden başlamıştım ama ben ayrıca vitaminde kullanmak istiyorum sen kullanıyo musun bana önerebileceğin bi vitamin varmı
Amin canım...slm arkadaşlar keseyi gördük bu gün ve kalp atışı da başlamış erken canlanmış kendini beli etti hemen dedi dr allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallah
ay arkadaşım ben de çok mutlu oldum 10 yıldır uğraştım 5 neğatif aşılama ve 6. tüp bebek denemesi sonunda pozitifi gördüm çok şükür rabbim inşallah en kısa zaman da sana ve diğer arkadaşlarımıza da nasip etsin inşallahAmin canım...
Ne mutlu oldum
ben başhekime ve rektöre gıttım canım hastanede ayrıca bımere de yazdım bılmıyorum ne olcak suan beklemedeyim işte..ayrıca hastaneye 3.hak henüz gelmemiş o gun kız bana öyle soyledı..
tabii şekerim herşeyin bir anlamı varAaaaaa boşuna Ekim ayına Ekim denmemiş
ne güzel anlatmışsın çok tşk ederim canımTatlım ne zamandir yazicam sana ni firsat bulamadim kusuruma bakmakaan hocayla on gun kadar once görüştük canimcim guzel olumlu bi görüşeme oldu..bissürü ilac verdi tedaviye hazırlık amacli dunde onlari aldik..gecen perşembe gunude istediği tahlilleri yaptirdik bu persembe tahlil sonuclarini da alip tekrar gidicez..esim cok memnun kaldi hocanin tavrindan bende oyle..ama iki gun once bi tanidigimizla konuştuk onlarda 17 yil sonra yanılmıyorsam 8. Deneme de kavustular bebislerine kismet olursa bi iki hafta icinde kucaklarina alacaklar..kaan hocayı ege tup bebekten taniyormus ilgisiz oldugunu hastaya bilgi vermediğini direk hemşire ye yonlendirdigini söyledi..irenbede aral bey var onunla da mutlaka gorusun dedi..esimle de konustuk bu hafta gittigimizde musait olurda aral beyle de görüşelim diyoruz..doktora gittigimiz gun beklerken tup bebislerle doktorlarin cekildigi fotolarin oldugu bi lano gördük hemen hemen hepsinde aral hoca vardi..hatta esim bu doktor hangisi falan dedi..şimdilik durumlar böyle tatlım...gelismelerden haberdar ederim..haa bu arada kaan hoca ozellikle dondurulmuş tedavisi uyguluyor birde transferden once mutlaka histereskopi yapiyormus hem rahmin son halini gormek hemde cizik atmal için..tedavi için en az iki ayini ayirman gerekebilir yani canimcim..cok cok öperim yine görüşürüz
Sen bizim umudumuzsun bi kereay arkadaşım ben de çok mutlu oldum 10 yıldır uğraştım 5 neğatif aşılama ve 6. tüp bebek denemesi sonunda pozitifi gördüm çok şükür rabbim inşallah en kısa zaman da sana ve diğer arkadaşlarımıza da nasip etsin inşallah
Sarılalım çok özledimselam canlarımmmben geldimmmm
Klavyene virüs kaçmış son kelimeni anlamadımsıkı sıkı sarılalım telatabissssss
Senin gelişinin şerefine adet olayım diyorumeditörüm canım nasılsın iyisin mi
ayy ensu yu merak ettim nedir son durumu ?
beni bilgilendirebilermisin mi acaba
Ahh guldencimmSarılalım çok özledim
Klavyene virüs kaçmış son kelimeni anlamadım
Canım benim okudum biliyorum son durumunu..Ahh guldencimm
Bi tedavim daha husranla sonuclandi ve yine donmus embriyom yok.
Suan cok yorgunum haliyle ama umutsuz degilim.esim saolsun en buyuk destekcim.
hemen baslayalim aralikta 3.tedaviye diyor ama ben ocak subat gibi olsun istiyorum.bakalim zaman ne gostercek.
biraz kilom var benim.doktorum kesinlikle zayifla biraz dedi.bayramdan sonra diyetisyene baslicam.biraz kilo verip yeni tedaviye motive olmakla zaman geciricem bakalim.
sen nasilsin cnm.
gel islerini hallet 3.tedaviye beraber baslayalim.ama ben yine tereddutsuz genartta sertac hocaylayim.
Ben öyle şeyler izlemiyorum hep belgesel izliyorumhahhahah teletubbies vardı ya sıkı sıkı sarılalım diyolardı onu şey ettimdi ama anlamayınca başarısız sonuçlandı sanırım
klavyeye kaçtı mi bilmiyorum da benim canım çoook sıkılıyo ya
boşlukta hissediyorum kendimi yine bunalımlardayım editörüm
evlat hasretim içimi kemiriyor
Senin gelişinin şerefine adet olayım diyorum
Adet ağrılarım var bugün yarın olurum gerginim işte
Sen napıyosun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?