- 5 Ağustos 2013
- 1.485
- 627
- 148
GÖZÜN AYDIN CANIM SAĞLIKLA İNŞŞŞ
Kan pıhtılaşması çıkmayan o kadar az hatun var ki nedir bu arkadaş neden pıhtılıyız biz.
Tedavin hayırlı sonu bebekli olsun inşallah..
Vitamin olarak genelde B12 ve folik asit veriyorlar sana vermemiş doktorun neden vermedi bilmiyorum belki miyomla ilgilidir acaba miyomu büyütme besleme gibi bir etkisi olabilir mi? Ben dış gebelik yaşadığımda folik asiti ve b12 yi hemen bırak demişti doktor niye dedim gebeliğin sonlanması lazım folik asit bunu geciktirebilir dedi
emeklerin yerini bulsun inşlh arkadaşım...kızlar bende dün doktora gittim rahim boyunu ölçtü normal dedi ama rahim ağzı çok darmış diğer tüp bebek denemelerinde bu işlemi yapmadılar dedim transferin rahat geçmesi için gerekli dedi Allah izin verirse ekim ayında tedaviye başlıyorum dua edin kızlar bu sefer yüzümüz gülsün Rabbim bu yolda emek sarfeden hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
uff üzüldüm ya ne desem boş inşlh bu sondur bi daha ki sefere bebeğin sana tutunur...Gunaydin herkese bugun benim pekde aydin bir gun olmiycak .cunku cok uzgunum .yarin kan testi yapacaktim ama bugun hastalandim.yani buda tutmadi demek .kan verip sonucunu bile bekleme heyecanini yasayamiyorum.rabbim herseyin en iyisini bilir diyorum ama uzulmemek elimde degil olmuyor.
Kızlar doktordan geldim ve tedaviye başladım, kanımda pıhtılaşma varmış transferde kan sulandırıcı iğne kullancakmışım, diğer kontole kadar ilaçlara devam ama rahmimde 1 cmlik bi myom oluşmuş doktor engel değil dedi ama insan ister istemez kafaya takıyo, Rabbimin izniyle inşallah son tedavilerimiz olur.
buarada doktora sormayı unuttum ama ben vitamin hapı kullanmak istiyorum kullanan arkadaşlar yardımcı olur mu bi doktora danışmadan kullansam bi sakıncası olur mu...
tedavin hayırlı olsun canım.. bendede pah pıhtılaşması varmış ilk kez bu son tedavimde anladılar, transferden itibaren kan sulandırıcı kullanmaya başladım..
cnm kan pıhtılaşması olanlara folbiol yazılıyor, hem vitamin hemde yardımcı oluyormuş kan pıhtılaşması sürecinde vücuda.. folbiol almanı tavsiye ederim tabi yinede doktoruna sor cnm..
folbiol zaten folik asit onun dışında da vtamin veriyo doktorlarsağol canım, folbiol alıyorum hemde 1 ay öncesinden başlamıştım ama ben ayrıca vitaminde kullanmak istiyorum sen kullanıyo musun bana önerebileceğin bi vitamin varmı
Canım transfer sırasında sorun yaşadın mı hiç bir aksilik vs..
Sonuçta dar bile olsa katater yardımı ile embriyo geçiyor direk rahime konuyor.
Katater zor yerleştirildiyse onu bilemiyorum transferi ne kadar etkiler ki bu...
Ekim ayı anne olacağın ay olsun inşallah
Gebe kalasım var canım çok çekiyor napsam bilemiyorum
Kızlar doktordan geldim ve tedaviye başladım, kanımda pıhtılaşma varmış transferde kan sulandırıcı iğne kullancakmışım, diğer kontole kadar ilaçlara devam ama rahmimde 1 cmlik bi myom oluşmuş doktor engel değil dedi ama insan ister istemez kafaya takıyo, Rabbimin izniyle inşallah son tedavilerimiz olur.
buarada doktora sormayı unuttum ama ben vitamin hapı kullanmak istiyorum kullanan arkadaşlar yardımcı olur mu bi doktora danışmadan kullansam bi sakıncası olur mu...
emeklerin yerini bulsun inşlh arkadaşım...
uff üzüldüm ya ne desem boş inşlh bu sondur bi daha ki sefere bebeğin sana tutunur...
Inşallah canım güzel haberlerini bekliyorum gercektende öyle direk Dr dönüyor önce sıra sende phala ile beraber Arkandan geliyoruzGünaydın canım.. İnşallah güzel haberlerle gelirim yarın.. senin adına da çok sevindim ilk izlenim çok önemli.. başka bir doktor tavsiyesi üzerine 2 isim söylemişti.. diğeriyle ilgili olumsuz şeyler okuyunca, bir de phalacığımızın desteğiyleŞahin beyde karar kıldım.. anında hizmet var :) kafama bişey takılınca mail atıyorum sağolsun işini o kadar severek yapıyor ki saat kaç olursa olsun geri dönüş yapıyor.. İnşallah hayırlısı olur hepimiz için :)
çok sağol canım amin diyorum iyi dileklerine
transferde hüç bür sorun yaşamamıştım hatta o kadar kolay ve ağrısız olmuştuki anlatamam dün bunu doktorada söyledim çok şaşırdı ya çok ince bir katater kullandılar yada rahmin o esnada esnedi bilemiyorum ama bu darlıkta transfer çok zor olurdu dedi ölçüm sırasında da çok canım yandı akşama kadarda leke tarzında kanamam oldu neyseki bugün kanamam yok birde bu rahim boyunu ölçmenin embriyonun tutunmasına katkısı varmış bunuda öğrenmiş olduk bu seferki hastanem Amerikan hastanesi güldenim senin bilgin varmı bu hastane konusunda
inşallah Rabbim gönlüne göre versin canım ne yapacağın konusuna gelince akşama eniştemle ilgili bir fantezi kur kafanda ve uygulamaya geç
Phala önerdiyi gerçek ismiyle demeyeydin keşke nasıl tepki verirdi acaba merak ettim bak şimdiInşallah canım güzel haberlerini bekliyorum gercektende öyle direk Dr dönüyor önce sıra sende phala ile beraber Arkandan geliyoruzbu arada ben Dr burayı söyledim sizi phala önerdi dedim ama gerçek adıyla Dr güldü birkaç arkadaşım daha var dedim memnun oldu
Inşallah canım güzel haberlerini bekliyorum gercektende öyle direk Dr dönüyor önce sıra sende phala ile beraber Arkandan geliyoruzbu arada ben Dr burayı söyledim sizi phala önerdi dedim ama gerçek adıyla Dr güldü birkaç arkadaşım daha var dedim memnun oldu
Ay gerçekten dusunsene phala sizi önerdi DrPhala önerdiyi gerçek ismiyle demeyeydin keşke nasıl tepki verirdi acaba merak ettim bak şimdi
Amin canım inşallah Izmir'den pınar de kuzumİnşallah hepimiz için hayırlısı olur canım benim.. ben söylememiştim dur yarın ben de söyleyeyimama senin gerçek adını bilmiyorum :) melinda diyeyim mi :)
Canım bende tatile çıktım, datçada düğünümüz vardı hem tatil yaptık hem düğüne katıldık, sonra başka düğünlerimiz vardı, kardeşime kız istedik vs. Ben biosteronu bıraktım sayılır yani hafta da 2 kere 3 adet alıyorum. Çünkü doktorum inofolic kullanmamı istedi onu içiyorum. Ekimde bir aksilik olmazsa yeni tedavime başlayacağım.Canim tatile gittim, geldim, bi daa gittim, eşim de kiziodu buraya girmeme :)
Bi sure ara verdim iste.. Biosterona devam ettim..
Bu ay yumurta takibi yaptirdim, sonucu bekliom, sen naptin? Ne durumdasin? Nasi gecti yaz?
Aşk olsun sen hala benim selamı mı söylemedin mi?İnşallah hepimiz için hayırlısı olur canım benim.. ben söylememiştim dur yarın ben de söyleyeyimama senin gerçek adını bilmiyorum :) melinda diyeyim mi :)
Ay gerçekten dusunsene phala sizi önerdi Draynı bu şekil kız bende merak ettim simdi guldenım dun bursadaydim nasipse ekimde başlıyorum orayı bulmamda senin de emeğin var sn egunal sen bu sayfayı acmasaydin phala yi tanimicaktim iyiki acmissin ve sizleri bulmusum hepinizi çok çok seviyorum herzaman yanımızdasin Rabbim en kisa zamanda yüzünü guldursun canim editim
Aaaa bak bu hiç aklıma gelmemiştiAmin canım..
Ekim ayı adı üstünde tedavilerle ekim yapılacak sonra bebeklerinizi alacaz mahsül olarak
Bu ay bereketli bir ay olacak inşallah..
selam kızlarrrrrrrrrrrrr bayadır uğramadım umarım herkes iyidir..
artık pek aktif gelmicem buraya yanlış anlamayın amaaaaaaaa hep çocuk mevzusu konuşmak istemiyorum.
daha yasım 24 ve ben her hamıle haberı aldığım da kendı durumuma ağlar oldum.dun iş arkadaşım 1 ay deneme ile hamile kaldığını öğrendi ve ben eve gidince sürekli ağladım bu durum eşimi de etkiledi tabi tartıştık..
Aaaa bak bu hiç aklıma gelmemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?