2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
editörüm canım nasılsın iyisin mi :KK36::KK36:
ayy ensu yu merak ettim nedir son durumu ?
beni bilgilendirebilermisin mi acaba :cool:

cnm sen nerelerdesin hep kayıplardasın bu günlerde..
ben en son cumartesi muayene oldum durum gebelik gibi keseyi gördük ama tabi daha 2 hafta sonrayada muayene verdi.. inşallah bu sırada herşey yolunda ilerler..

Ben öyle şeyler izlemiyorum hep belgesel izliyorum:KK53::KK45::KK48:
Bunalım mı ahhh ah gel bi daha sarılayım:KK74:
Benden daha bunalımda olamazsın du bi daha sarılcam:KK74::-)

bende izlemiyorum tabiki de o replikleri unutmak mümkün müydü unutmamışım işte :cool:
valla ya bunalımdayım inanki öyle bi kasvetli kasvetli çöktü ki üzerime bu aralar bu hasret
içim acıyo resmen ya:KK51:
bebeği olan arkadaşlarımla görüşmek dahi istemiyorum :KK12:

cnm sen nerelerdesin hep kayıplardasın bu günlerde..
ben en son cumartesi muayene oldum durum gebelik gibi keseyi gördük ama tabi daha 2 hafta sonrayada muayene verdi.. inşallah bu sırada herşey yolunda ilerler..
canımm inşallah inşallahhhhhh Rabbim bu sefer evladını kucagına almayı nasip eder
çok sevindim senin adına inanki çok mutlu oldum
benim canım sıkkın bu aralar ya bebek özlemim coştu ondan pek online dğeilim sanırım
gidip tedavi olasım var ama eşim henüz istemiyor kışa dogru belki ama beklemek ne kdr zor bide bana sor
senin için dua edeceğim ayrıca umarım hep güzel haberlerini duyarız Allaha emanet olun

Canım benim okudum biliyorum son durumunu..
Söyleyecek söz var mı bilemiyorum:KK43::KK43::KK43:
Herşeye rağmen ayağa kalkmak zorundayız daha anne olacaz biz..
Bence eşinin tavrı çok hoş benim hep istediğim şey bu ama maalesef senin ki gibi istekli bir eşim yok:KK43:
Sanırsın adam 3 çocuk babası 4.için uğraşmıyor:63:
İnşallah dek gelir tedavilerimiz merkezim daha belli değil biliyorsun aynı merkez neden olmasın diyorum :KK19:

cnm eşini boşver hiç takma.. tedavi konusunda erkekleri çok takmamak gerekli..şu güne randevu aldım de oldu bitti o ancak para versin..
bu son tedavide ben hep kendi başımaydım eşim semen vermeye bile zor geldi:))
akşamlarıda ne güzel artık hastaneye giderken beni yanında istemiyorsun diyordu hiç umursamadım..
hep yoğundu hep işi vardı hep planları vardı..

canımm inşallah inşallahhhhhh Rabbim bu sefer evladını kucagına almayı nasip eder
çok sevindim senin adına inanki çok mutlu oldum
benim canım sıkkın bu aralar ya bebek özlemim coştu ondan pek online dğeilim sanırım
gidip tedavi olasım var ama eşim henüz istemiyor kışa dogru belki ama beklemek ne kdr zor bide bana sor
senin için dua edeceğim ayrıca umarım hep güzel haberlerini duyarız Allaha emanet olun

sağol canım benim güzel dileklerin için.. tez zamanda darısı başına.. kışa bişeycik kalmadı sen ön hazırlıklarını yap canım..
kasım aralık ayı kış mevsimi oluyor ne kaldıki şurada:))
bende senden güzel haberler bekliyorum canım Allahın izniyle.. sakın karamsar olma pes etmek yok.. çok öptümm

cnm eşini boşver hiç takma.. tedavi konusunda erkekleri çok takmamak gerekli..şu güne randevu aldım de oldu bitti o ancak para versin..
bu son tedavide ben hep kendi başımaydım eşim semen vermeye bile zor geldi:))
akşamlarıda ne güzel artık hastaneye giderken beni yanında istemiyorsun diyordu hiç umursamadım..
hep yoğundu hep işi vardı hep planları vardı..

Sigorta işimiz halledilse bi ben takarmıyım acaba müsait olmasını..
Sigorta olmazsa adımımız para olacak ve sık sık muhatap olacam kendisiylen.
Tavrı tutumunu inan sallamıyorum artık tek derdim tedaviye başlayabilmek maddi engelleri aşsam bi gerisi kolay..
Araba,tv almaya parası var beyimizin herşey için ödeme sıkıntısına girebiliyor bir evladı için bu sıkıntıya giremiyor.
Yanlış anlaşılmasını istemem ama biz tedavi masraflarını karşılayamayacak bir çift değiliz durumumuz iyi ödemeleri oluyor evet ama istese bakabilir çaresine..

iyi akşamlar kızlar yeğenimieve bıraktım geldim keyifler nasıl bu gün

aynen açtım 2 ay üst üste 1 hafta gecikti ya ondan oldu
ayy inşallah sen adet olmazsın bu ayda arayı bi 9 ay açarsın inşallahhhhhhhhhhhh:D
İnşallah canım beni de gelir bulur mu acaba doğal bir bebek:KK46:
Dün gece bebeğini kaybedenler bölümüne baktım bir arkadaş doğumunu ve bebeğini kaybedişini anlatmış öyle bir anlatım şekli var ki gece gece elimde mendil deli gibi ağladım..Herşeyin hayırlısını versin Rabbim bebeklerimiz gelsinler ama bizi hiç bırakmasınlar..

İnşallah canım beni de gelir bulur mu acaba doğal bir bebek:KK46:
Dün gece bebeğini kaybedenler bölümüne baktım bir arkadaş doğumunu ve bebeğini kaybedişini anlatmış öyle bir anlatım şekli var ki gece gece elimde mendil deli gibi ağladım..Herşeyin hayırlısını versin Rabbim bebeklerimiz gelsinler ama bizi hiç bırakmasınlar..
bulmasını canı gönülden diliyorum hepimiz için
benimde tek tesellim böyle hikayeler zaten
Rabbim den hayırlısını diliyorum ama içim acıyo ona da engel olamıyorum
Amin inşallah gelsinler ve hiç bırakmasınlar

evet abla süpriz oldu dr da öyle söyledi kendini erken beli etmiş canlanmiş kalp atışı da var bunda dedi çok sevindim inşallah devamı da nasip olur allah ım inşallah sizlere de nasip eder en kısa zamanda
sağlıkla devam etsin inşş canımm duana da amin diyorum

Sigorta işimiz halledilse bi ben takarmıyım acaba müsait olmasını..
Sigorta olmazsa adımımız para olacak ve sık sık muhatap olacam kendisiylen.
Tavrı tutumunu inan sallamıyorum artık tek derdim tedaviye başlayabilmek maddi engelleri aşsam bi gerisi kolay..
Araba,tv almaya parası var beyimizin herşey için ödeme sıkıntısına girebiliyor bir evladı için bu sıkıntıya giremiyor.
Yanlış anlaşılmasını istemem ama biz tedavi masraflarını karşılayamayacak bir çift değiliz durumumuz iyi ödemeleri oluyor evet ama istese bakabilir çaresine..

bazen insanın böyle değişik sebeplerden kısmetinin bağlandığı tedaviye başlayamadığı zamanlar oluyor cnm bendede çokk olduu 2 yıl ara verdiğim bile oldu.. şimdi düşünüyorum neden okadar ara verilmiş onu bile tam çözemiyorum..
herşeyin hayırlısı demekki cnm Rabbimin bir bildiği vardır uygun zaman gelince sizi tez zamanda tedaviye başlatacak..

iyi akşamlar kızlar yeğenimieve bıraktım geldim keyifler nasıl bu gün

İyi akşamlar cancağızım..
İyi diyelim iyi olalım modundayım:KK45:

teşekkür ederim arkadaşım rabbim inşallah sizlere de nasip eder hep duamdasınız oylede olucak 10 yıldır bu günü bekledim çok şükür rabbime nasip etti inşallah kucağimada alırım o günlerde gelir
Amin tatlım...
Bu kadar yıl bekledin ama çok şükür geldi meleğin:nazar:

Back