- 27 Şubat 2013
- 14.474
- 41.311
- 798
selam kızlarrrrrrrrrrrrr bayadır uğramadım umarım herkes iyidir..
artık pek aktif gelmicem buraya yanlış anlamayın amaaaaaaaa hep çocuk mevzusu konuşmak istemiyorum.
daha yasım 24 ve ben her hamıle haberı aldığım da kendı durumuma ağlar oldum.dun iş arkadaşım 1 ay deneme ile hamile kaldığını öğrendi ve ben eve gidince sürekli ağladım bu durum eşimi de etkiledi tabi tartıştık..
cnm mutlu olunmuyor zaten mutluyuz deyip geçiştiriyoruz hayatı zaten.. ahhh o yıllar ahhhhkızlar bu gerçekten çok değişik bir duyguymuş,bayağı zaman geçmesine rağmen hala üzgünüm. hiç birşey mutlu etmiyor beni. evlilikten bile sıkıldım.çocuk olmayınca birçok şey anlamsız geliyormuş. heralde çok istediğimden Allah'ın imtihanı diye düşünüyorum.3 yıl çocuk yapmadık. ama evlenmeden önce de çocuk istiyordum,evlendikten sonra da istiyordum hep başka şeyler için erteledim.mutlu olamıyorum(
Evet canım nasip olursa doğum 10 ekimde
Bence ne kendine nede esibe bunu yapma cnm evet cocuk evin nesesi dunyanin meyvesi ama yok diyede kendini boyle uzme dusunme konusmak kolay gelito saba diye yasim 34iki deneme yaptik olmadi ama mutsuzda degilim sadece bir tarafim eksik nacizane tavsiyem lutfen kusuruma bakmakızlar bu gerçekten çok değişik bir duyguymuş,bayağı zaman geçmesine rağmen hala üzgünüm. hiç birşey mutlu etmiyor beni. evlilikten bile sıkıldım.çocuk olmayınca birçok şey anlamsız geliyormuş. heralde çok istediğimden Allah'ın imtihanı diye düşünüyorum.3 yıl çocuk yapmadık. ama evlenmeden önce de çocuk istiyordum,evlendikten sonra da istiyordum hep başka şeyler için erteledim.mutlu olamıyorum(
rabbim en kısa zamanda sana da bizlerede hayırlısıyla evlat nasip etsin..Bence ne kendine nede esibe bunu yapma cnm evet cocuk evin nesesi dunyanin meyvesi ama yok diyede kendini boyle uzme dusunme konusmak kolay gelito saba diye yasim 34iki deneme yaptik olmadi ama mutsuzda degilim sadece bir tarafim eksik nacizane tavsiyem lutfen kusuruma bakma
Amin cnm evet cok agir geliyo Allah hayirli evlatlar versin hepimize ve hayirli anne olabilmeyi haberlerde izledinizmi bilmiyorum 16yasinda sara hastasi oglu denize dusuyo kadin kurtarmak yerine gidip kafede cay iciyo rabbim hayirli insan etsinrabbim en kısa zamanda sana da bizlerede hayırlısıyla evlat nasip etsin..
cnm zaten hayatın bi ucunda şükürü bilmesek bu kadar yıl gelemezdik bazen ağır geliyor cocuksuzluk..
aminnn cnm amin hep hayırlısını istemememiz lazım zaten zor gelmez olur mu her tarafın cocuk ailen kardeşin hepsi kucakalrı dolu bi boş sen kalınca ağırlığı acısı katbe kat oluyor ama inşlh bizde bu imtihandan geçeriz..Amin cnm evet cok agir geliyo Allah hayirli evlatlar versin hepimize ve hayirli anne olabilmeyi haberlerde izledinizmi bilmiyorum 16yasinda sara hastasi oglu denize dusuyo kadin kurtarmak yerine gidip kafede cay iciyo rabbim hayirli insan etsin
Gunaydin herkese bugun benim pekde aydin bir gun olmiycak .cunku cok uzgunum .yarin kan testi yapacaktim ama bugun hastalandim.yani buda tutmadi demek .kan verip sonucunu bile bekleme heyecanini yasayamiyorum.rabbim herseyin en iyisini bilir diyorum ama uzulmemek elimde degil olmuyor.
Amin cnm evet cok agir geliyo Allah hayirli evlatlar versin hepimize ve hayirli anne olabilmeyi haberlerde izledinizmi bilmiyorum 16yasinda sara hastasi oglu denize dusuyo kadin kurtarmak yerine gidip kafede cay iciyo rabbim hayirli insan etsin
tedavin başlıyor demek ki hayırlı olsun cnm darısı bizlere o günleri görelim inşlh bizlerde....
HAYIRLI OLSUN SU GİBİ GEÇSİN SONU BEBİŞLİ OLSUN İNŞ
Canım transfer sırasında sorun yaşadın mı hiç bir aksilik vs..kızlar bende dün doktora gittim rahim boyunu ölçtü normal dedi ama rahim ağzı çok darmış diğer tüp bebek denemelerinde bu işlemi yapmadılar dedim transferin rahat geçmesi için gerekli dedi Allah izin verirse ekim ayında tedaviye başlıyorum dua edin kızlar bu sefer yüzümüz gülsün Rabbim bu yolda emek sarfeden hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Gecmis olsun canim diycek teselki edecek kelime yok cnm hakkimizda hayirlisi ins tez vakitte bebegine kavusursunGunaydin herkese bugun benim pekde aydin bir gun olmiycak .cunku cok uzgunum .yarin kan testi yapacaktim ama bugun hastalandim.yani buda tutmadi demek .kan verip sonucunu bile bekleme heyecanini yasayamiyorum.rabbim herseyin en iyisini bilir diyorum ama uzulmemek elimde degil olmuyor.
Allah içini ferahlatsın çok zor iyi biliyorum
Bir umutla başlıyorsun iğneler operasyonlar bir de işin maddi boyutu ve sonunda negatifi görmek yıkıyor insanı..
Nasıl bir güdüyse annelik bu düşüp düşüp kalkmasını biliyoruz ve tekrar umutlanıyoruz..
Son olsun inşallah bir daha hiç üzülmeyesin
Kızlar doktordan geldim ve tedaviye başladım, kanımda pıhtılaşma varmış transferde kan sulandırıcı iğne kullancakmışım, diğer kontole kadar ilaçlara devam ama rahmimde 1 cmlik bi myom oluşmuş doktor engel değil dedi ama insan ister istemez kafaya takıyo, Rabbimin izniyle inşallah son tedavilerimiz olur.
buarada doktora sormayı unuttum ama ben vitamin hapı kullanmak istiyorum kullanan arkadaşlar yardımcı olur mu bi doktora danışmadan kullansam bi sakıncası olur mu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?