2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
sağol canım, folbiol alıyorum hemde 1 ay öncesinden başlamıştım ama ben ayrıca vitaminde kullanmak istiyorum sen kullanıyo musun bana önerebileceğin bi vitamin varmı

cnm verdikleri en faydalı vitamin elevit onu kullabilirsin istersen..

Kızlar hastanedeyim dun yapilan testleri doktora gosterecem guldenim sana cevap yazacam eve gidince

Amin canım...
Ne mutlu oldum
ay arkadaşım ben de çok mutlu oldum 10 yıldır uğraştım 5 neğatif aşılama ve 6. tüp bebek denemesi sonunda pozitifi gördüm çok şükür rabbim inşallah en kısa zaman da sana ve diğer arkadaşlarımıza da nasip etsin inşallah

ben başhekime ve rektöre gıttım canım hastanede ayrıca bımere de yazdım bılmıyorum ne olcak suan beklemedeyim işte..ayrıca hastaneye 3.hak henüz gelmemiş o gun kız bana öyle soyledı..

Bimer bu arada Şevket yılmaza sormuş, onlarda böyle bir bölümümüz yok demiş. Kısacası Bimere yazmak boş. Orası ona yolluyor, diğer taraf oraya, oradan bir şey çıkmaz bize. Allah yardımcımız olsun.

Tatlım ne zamandir yazicam sana ni firsat bulamadim kusuruma bakma:KK51: kaan hocayla on gun kadar once görüştük canimcim guzel olumlu bi görüşeme oldu..bissürü ilac verdi tedaviye hazırlık amacli dunde onlari aldik..gecen perşembe gunude istediği tahlilleri yaptirdik bu persembe tahlil sonuclarini da alip tekrar gidicez..esim cok memnun kaldi hocanin tavrindan bende oyle..ama iki gun once bi tanidigimizla konuştuk onlarda 17 yil sonra yanılmıyorsam 8. Deneme de kavustular bebislerine kismet olursa bi iki hafta icinde kucaklarina alacaklar..kaan hocayı ege tup bebekten taniyormus ilgisiz oldugunu hastaya bilgi vermediğini direk hemşire ye yonlendirdigini söyledi..irenbede aral bey var onunla da mutlaka gorusun dedi..esimle de konustuk bu hafta gittigimizde musait olurda aral beyle de görüşelim diyoruz..doktora gittigimiz gun beklerken tup bebislerle doktorlarin cekildigi fotolarin oldugu bi lano gördük hemen hemen hepsinde aral hoca vardi..hatta esim bu doktor hangisi falan dedi..şimdilik durumlar böyle tatlım...gelismelerden haberdar ederim..haa bu arada kaan hoca ozellikle dondurulmuş tedavisi uyguluyor birde transferden once mutlaka histereskopi yapiyormus hem rahmin son halini gormek hemde cizik atmal için..tedavi için en az iki ayini ayirman gerekebilir yani canimcim..cok cok öperim yine görüşürüz:KK15:
ne güzel anlatmışsın çok tşk ederim canım :KK19:
ozaman umarım içine sinen dr ile tedaviye başlarsın ve sonucu pozitif olur inşallah canımcım
tedaviye başlamadna önce hazırlık amaçlı ne ilacı verdi acaba :KK64: biestoron falan mı yazdı ?
ben hala beklemedeyim bakalım ne zaman kısmet olursa başlayacağız işte :KK51:

ay arkadaşım ben de çok mutlu oldum 10 yıldır uğraştım 5 neğatif aşılama ve 6. tüp bebek denemesi sonunda pozitifi gördüm çok şükür rabbim inşallah en kısa zaman da sana ve diğer arkadaşlarımıza da nasip etsin inşallah
Sen bizim umudumuzsun bi kere:KK19:

editörüm canım nasılsın iyisin mi :KK36::KK36:
ayy ensu yu merak ettim nedir son durumu ?
beni bilgilendirebilermisin mi acaba :cool:

Sarılalım çok özledim:KK74:
Ahh guldencimm
Bi tedavim daha husranla sonuclandi ve yine donmus embriyom yok.
Suan cok yorgunum haliyle ama umutsuz degilim.esim saolsun en buyuk destekcim.
hemen baslayalim aralikta 3.tedaviye diyor ama ben ocak subat gibi olsun istiyorum.bakalim zaman ne gostercek.
biraz kilom var benim.doktorum kesinlikle zayifla biraz dedi.bayramdan sonra diyetisyene baslicam.biraz kilo verip yeni tedaviye motive olmakla zaman geciricem bakalim.
sen nasilsin cnm.
gel islerini hallet 3.tedaviye beraber baslayalim.ama ben yine tereddutsuz genartta sertac hocaylayim.ama insallah sen dahada once baslarsin.

Klavyene virüs kaçmış son kelimeni anlamadım:KK70:

hahhahah teletubbies vardı ya sıkı sıkı sarılalım diyolardı onu şey ettimdi ama anlamayınca başarısız sonuçlandı sanırım
klavyeye kaçtı mi bilmiyorum da benim canım çoook sıkılıyo ya
boşlukta hissediyorum kendimi yine bunalımlardayım editörüm
evlat hasretim içimi kemiriyor :mad:

Ahh guldencimm
Bi tedavim daha husranla sonuclandi ve yine donmus embriyom yok.
Suan cok yorgunum haliyle ama umutsuz degilim.esim saolsun en buyuk destekcim.
hemen baslayalim aralikta 3.tedaviye diyor ama ben ocak subat gibi olsun istiyorum.bakalim zaman ne gostercek.
biraz kilom var benim.doktorum kesinlikle zayifla biraz dedi.bayramdan sonra diyetisyene baslicam.biraz kilo verip yeni tedaviye motive olmakla zaman geciricem bakalim.
sen nasilsin cnm.
gel islerini hallet 3.tedaviye beraber baslayalim.ama ben yine tereddutsuz genartta sertac hocaylayim.
Canım benim okudum biliyorum son durumunu..
Söyleyecek söz var mı bilemiyorum:KK43::KK43::KK43:
Herşeye rağmen ayağa kalkmak zorundayız daha anne olacaz biz..
Bence eşinin tavrı çok hoş benim hep istediğim şey bu ama maalesef senin ki gibi istekli bir eşim yok:KK43:
Sanırsın adam 3 çocuk babası 4.için uğraşmıyor:63:
İnşallah dek gelir tedavilerimiz merkezim daha belli değil biliyorsun aynı merkez neden olmasın diyorum :KK19:

hahhahah teletubbies vardı ya sıkı sıkı sarılalım diyolardı onu şey ettimdi ama anlamayınca başarısız sonuçlandı sanırım
klavyeye kaçtı mi bilmiyorum da benim canım çoook sıkılıyo ya
boşlukta hissediyorum kendimi yine bunalımlardayım editörüm
evlat hasretim içimi kemiriyor :mad:
Ben öyle şeyler izlemiyorum hep belgesel izliyorum:KK53::KK45::KK48:
Bunalım mı ahhh ah gel bi daha sarılayım:KK74:
Benden daha bunalımda olamazsın du bi daha sarılcam:KK74::-)

Back