git ama asla vajinadan baktırma 1500 den sonra kese görünüyormuş benim bulunduğum merkezde küçük hastenede ki doktor bana normal hastalarda 1000 de bile gözüke biliyor dedi erken tutunup yerleşirse erken gözüke bilir ama emin olmak için bir hafta 1o gün beklemek te fayda var demişti...bekleyemem diyorsan başka dr a git hem rahatlar stresin geçerCanim benim degerler 9. Gun 170, 11.gun 606 13. Gun yani bugün 1260 cikti keseve kalp atisi icin 9 ekime randevu verdiler nasil beklicem ki bu kadar meraktan ölüyorum. Bos mu dış mi saglikli mi diye dusunmekten kafayi yerim ben bagimsiz bi doktora gitsem 5-6 gun sonra
Canim benim degerler 9. Gun 170, 11.gun 606 13. Gun yani bugün 1260 cikti keseve kalp atisi icin 9 ekime randevu verdiler nasil beklicem ki bu kadar meraktan ölüyorum. Bos mu dış mi saglikli mi diye dusunmekten kafayi yerim ben bagimsiz bi doktora gitsem 5-6 gun sonra
sağol canımm benim:)) yarın sabah doktorla görüşecektim o sırada onuda sorarım..
ilk haftalar zor oluyormuş olsun artık onca mücadeleden sonra bu bile keyifli geliyor :)
oyyy tatlı hamişlerimmm benimmmm rabbim su gibi hamilelikler nasip etsin inşallahhh..sağsağlim kucağınıza alın bebişlerinizi
Sen ne ara hamile kaldın
Çok tebrik ederim tatlım..
Sağlıklı bir gebelik diliyorrum..
İkizler geliyor belli ki maşallah
Vajinalultrasonla mi bakildi yoksa karindan mi cnm.. tsk ederim cnm bu arada keseyide gorsem rahatlicam biraz boyle fazla heyecanliyimmm galibaa
Canım hayırlı olsun :)
Ben bi kac kere yazdim tedaviye basladim diye hatta soru sordum kimse cevap vermedi bende sorularima baska topiklerde cevap ararken hamile kalmisim :) imsallah darisi sana Gülden ya insallah totem yaptim srnde gebe kalican hadi hayırlısı :)
Ben bugün evdeydim ama yarin ise baslamam lazim ama ev islerinin hic birini bende yapmiyorum. Is yerinde sürekli oturuyorum insallah bisey olmaz korkuyorum o yüzden ama Allaha sigindim.. Bugün fena belim agriyo bi de kasigimda batma oluyor ara ara sizde var mivajinal baktı cnm.. görürsün için rahat olsun.. hiç yorma kendini.. ben hiçbirşey yapmıyorum.. kahvaltı yaptığım tabak bardak bile tüm gün tezgahta makineye konmek için eşimi bekliyor.. ilk aylar çok önemli..
Ben bugün evdeydim ama yarin ise baslamam lazim ama ev islerinin hic birini bende yapmiyorum. Is yerinde sürekli oturuyorum insallah bisey olmaz korkuyorum o yüzden ama Allaha sigindim.. Bugün fena belim agriyo bi de kasigimda batma oluyor ara ara sizde var mi
bizimde iki embriyo transferi olacak büyük ihtimalteşekkür ederim canım...bizimde 2.5 oldu..benim tüplerim tıkalı eşimdede morfoloji %1..nisan ayından bir negatif tüp bebeğimiz var.bu şekilde yola devam edioruzz rabbim inşallah bu sefer nasip eder hepimizeee..tarihleri denk getirebilirsek süper olacak bende kasım gibi başlayayım diorum işte kasım adetiyle birlikte başlayıp opu yu yaptırsam ocakta histersekopi sonrasında gelsin bebişlerrr:))çift embriyo transferi istiorum ben kezaa eşimde öyle hatta benden daha istekli:)))bu arada nerede yasıyorsun izmir de mi??ben manisadayım
Aynen tedavim degisti. Ilk iki denemede kan sulandirici ve progesteron ignem yoktu ayrica transferden 5 gün önce yogum bakim hastalarına verilen vitaminleri icinde barındıran bi serum takildi transferin 7. Günü de ayni serumu taktilar. Bunlarin etkisi olduguni düşünüyorum. Çünkü ilk ikisinde hic tutunma olmamisti. Bemde kendimi kolladim ilk 5 gün yattim is güç yapmadim 6. Gün ise basladim.Ben bir süre yoktum canım hatta yaz boyu yoktum diyelim demek ki dek gelemedim mesajlarına..
Çok sevindim akşam akşam...
İnşallah canım bende hamişler kervanına katılırım..
Bu kez farklı birşeyler yapıldı mı tedavinde..
Saol canim hepimiz Allaha emanet olalim o korur bizi...benimde belim ve omuzlarım devamlı ağrıyor cnm.. hep bi halsizlik modundayım..
kendini yormansan bişeyciik olmaz cnm Allaha emanet ol..
Mutlaka etkisi olmuştur..Aynen tedavim degisti. Ilk iki denemede kan sulandirici ve progesteron ignem yoktu ayrica transferden 5 gün önce yogum bakim hastalarına verilen vitaminleri icinde barındıran bi serum takildi transferin 7. Günü de ayni serumu taktilar. Bunlarin etkisi olduguni düşünüyorum. Çünkü ilk ikisinde hic tutunma olmamisti. Bemde kendimi kolladim ilk 5 gün yattim is güç yapmadim 6. Gün ise basladim.
Kesinlikle yeni bi tedavi düşünen 3.4. veya daha fazla denemesi olacak arkadaslar bunları yaptirsinlar... Önce yaradan nasip edecek tabi ama yeni uygulamalarıda degerlendirmek lazimMutlaka etkisi olmuştur..
Serum bağışıklık sistemini olumlu etkilemiştir mesela..
Progestanı da iğne olarak almak bence çok etkili oluyor..
gözün aydın inşallah bir sorun çıkmazda başlarsın tedaviyeKızlaaaarrrr regl oldum ve hastaneden randevu aldım inşallah bi aksilik çıkmazsa yarın doktor görüşmesinden sonra tedaviye başlarım
Amh daha once hic bakilmadi canim.persembe gunu kan verdim tahliller icinde onda bakilacak bu perşembe alirim.ama hormonlarim iyi cikiodu fsh falan..sadece tsh yuksekti biraz o da düştü ilacla..umarim amh da iyi cikar..offff tahlil sonuclarinda hep ayni stres sanki sinav sonucu beklioruzbizimde iki embriyo transferi olacak büyük ihtimalbizde aydında yaşıyoruz canım amh değerin falan nasıl ? düşükse eğer kaan bey zaten hemen başlamaz
mutlu sona yaklaşmışsın ne güzel bayramdan sonra geliyor kızın değilmiMerhaba kızlar son haftamı çalışıyorum haftaya pazartesi de işe gelicem sonra salı günü çalışamaz raporu alıcam ve THE END sonra sizlere evden yazıcam ohhhhhhhh bir süre ev kadını olucam heyooooo yaşasınnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?