• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
ensu sen hamile misin, canım yaa Allahım sağlıkla inşallah kalp atışını duymayıda nasip etsin, sorunsuz bi gebelik geçirirsin inşallah.

:)) ay canım atarlı atarlı yazıyorumya hormonlarmı etki yaptı acep:))
ewettt yani en sonki test sonucum 628 di doktor dahada yapma dedi haftaya kese randevum var canım..
tabii umarım herşey yolunda gider.. kendim buna inanamıyorum canım her gece kötü rüyalar görüyorum, rüyalarımda biri gelip bana buda kimyasal buda tutmadı diyor.. kafayı bozdum iyicene..
sağol cnm Allahım hepimizi tez zamanda meleklerimize kavuştursun.. çok öpüyorumm

Ekim de kimler tedaviye başlıyor?
Liste yapıyorum hiç işim gücüm yok bi de liste yapayım dedim:KK48:
Tedaviye başlayacaklar bu mesajı alıntı yaparak bana desinler bende başlıyorum diye takip etcem sizi kaçırmak istemiyorum..
  • Lulinda...15-16 Ekim
  • blgk
  • melindam...18 Ekim
  • phala
  • saras88
  • zeppp16

Bende varım ekimde tedavi başlıcaklardan :)

Hepinizi takip etmem lazım gözden kaçırıyorum yaşlandım artık bu liste bana iyi gelecek:KK48:seni de ekledim canım:KK68:

2 embriyo transferi yapıldıysa değer ikiz gebelik ile başlıyor bebeklerden biri kaybedilince değer az artıyor ve sonra tek bebek değeri olarak düzene gidiyor..
2 gün sonra kese görülebilir canım...
tabii Allah bilir ne olduğunu ben daha önce karşılaştığımız bir durum olduğu için yazdım...
Evet drum da aynı şeyi söylemişti belki de bebeğin bişi gelismiyor olabilir tekrar yaptım dedi ve 16.gun 849 çıktı görüştük bi sorun olmadığını söyledi kese için haftaya randevu verdi ama

ayy canımm bende henüz inanmış değilim korkularla yaşıyorum doktor iki defa test istedi ben 5 defa test yaptım:))
umarım katlanma devam.. çok sağol darısı tez zamanda isteyen herkezin başına canımm..
çok öptümm
korkularının olması doğal canım geçmişi düşününce..
ama sen geçmişi düşünme artık bu kez oldu ve sağlıkla kucağına alacaksın inşallah..
evet kuzum onlar da var ki:KK53:

heee varlar..aslında ben de varım ama doğal gebelik olcak benimkisi ben tüp bebeğe karşıyım ne o öyle hormonlu bebek yapamam ben doğal organik olmalı:KK48:

Evet drum da aynı şeyi söylemişti belki de bebeğin bişi gelismiyor olabilir tekrar yaptım dedi ve 16.gun 849 çıktı görüştük bi sorun olmadığını söyledi kese için haftaya randevu verdi ama
kese için haftaya randevu verebilir canım ama değer 1500 ü geçince kese görülür..
doktorlar garantiye almak için daha öte bir tarih veriyorlar genelde..
kalp atışınıda görebilirsin büyük ihtimal..

ewettt yani en sonki test sonucum 628 di doktor dahada yapma dedi haftaya kese randevum var canım..
tabii umarım herşey yolunda gider.. kendim buna inanamıyorum canım her gece kötü rüyalar görüyorum, rüyalarımda biri gelip bana buda kimyasal buda tutmadı diyor.. kafayı bozdum iyicene..
sağol cnm Allahım hepimizi tez zamanda meleklerimize kavuştursun.. çok öpüyorumm

Yok canım yaa atar yapmıyosun aşk olsun ben burdaki kimseye gücenmem sonuçta hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz, maşallah değerin çok güzel inşallah gidince kalp atışınıda duyarsın, sen HAMİLESİN kendine bu kadar eziyet etme kötü düşünceleri sil, sen bir anne adayısın bilinç altına bunları yerleştir, bebeğinle ilgili gelecekteki güzel hayalleri kurki kötü düşünceler kötü rüyalar seni etkilemesin Rabbim mucizesini seninki gibi bizede en yakın zamanda göndersin.

Ekim de kimler tedaviye başlıyor?
Liste yapıyorum hiç işim gücüm yok bi de liste yapayım dedim:KK48:

Tedaviye başlayacaklar bu mesajı alıntı yaparak bana desinler bende başlıyorum diye takip etcem sizi kaçırmak istemiyorum..
  • Lulinda...15-16 Ekim
  • blgk
  • melindam...18 Ekim
  • phala
  • saras88
  • zeppp16

bende varrmiyim bilemiyorum.bayram olmasi sebebiyle.1Ekim

kese için haftaya randevu verebilir canım ama değer 1500 ü geçince kese görülür..
doktorlar garantiye almak için daha öte bir tarih veriyorlar genelde..
kalp atışınıda görebilirsin büyük ihtimal..
Ayy canım inşallah dediğin gibi olur kalp atışını da duyarım yaa :)

korkularının olması doğal canım geçmişi düşününce..
ama sen geçmişi düşünme artık bu kez oldu ve sağlıkla kucağına alacaksın inşallah..

heee varlar..aslında ben de varım ama doğal gebelik olcak benimkisi ben tüp bebeğe karşıyım ne o öyle hormonlu bebek yapamam ben doğal organik olmalı:KK48:

çokk sağoll gunalcıgımmm canımcığımm öptümm:))

Yok canım yaa atar yapmıyosun aşk olsun ben burdaki kimseye gücenmem sonuçta hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz, maşallah değerin çok güzel inşallah gidince kalp atışınıda duyarsın, sen HAMİLESİN kendine bu kadar eziyet etme kötü düşünceleri sil, sen bir anne adayısın bilinç altına bunları yerleştir, bebeğinle ilgili gelecekteki güzel hayalleri kurki kötü düşünceler kötü rüyalar seni etkilemesin Rabbim mucizesini seninki gibi bizede en yakın zamanda göndersin.

sağoll canım benimm haklısınn şu haftayı atlatım içim biraz daha rahat edecek:))
çok öptümm sarascıgımm

cnm bana geçen yıllarda Bahçecide kan pıhtılaşması testi yaptılar hastanenin kendi bünyesinde test temiz çıkmıştı tüm tedavilerim ona göre yapıldı orada hiç kan sulandırıcı iğne vermemişlerdi, o çok tuhaf zaten..
bu tedavi öncesinde ise Memorialda yapılan testte doğuştan genetik Homozigot Mutasyonu çıktı.. bende iki hastane arasında aynı testlerde farklı sonuçlar çıkınca tekrardan Cerrahhpaşa Ünv. Hastanesine giderek bir kez daha baktırdım oradada Memorialla aynı sonuç çıktı doğuştan genetik olan Homozigot Mutasyonu taşıdığım ortaya çıktı..
tutunmama sebebi hem oymuş kan sulandırıcı kullanmıyormuşum, hemde sol tüpüm yapışık, enfeksiyon ve şişlik işindeymiş yine tuhaf olan konu 7 tedavi boyunca hiçbir hastane sol tüpümdeki sorunu anlamadı hepsi hiç sorun yok tertemiz dedi hemde aynı rahim filmiyle.. ve o aynı rahim filmine ilk bakışta sol tüpdeki sorun Memorialda farkedildi hemen alınmalı dediler Haziranda Laparaskopi olup aldırdım..

Ben de memoriale hemen gidip görüşsemmi,bende neler çıkar acaba,2.tüp bebeğe geçmeden yapılması gereken bişey varsa yaptırayım geç kalmayayım..

yok canım ya arkadaşın orada tedavi olmanı istemiyor yada sana farkında olmadan hatalı bilgi vermiş:))
cnm oranın standart fiyatı var şu anda ilaçlar hariç daha önceden rapor kullananlara özel rapor indirimli 4750 tl, hiç rapor kullanmayanlara 5500 tl... zaten şu anda İstanbulda nereye gitsek bu fiyata tedavi olunuyor.. Semra hanımı savunmadımda cnm sadece yanlış algı oluşmasın diye işleyişi anlattım..
Aret beylerde iki defa tedavi oldum bana 3.tedavi için ilaç hariç 4800 fiyat vermişlerdi cnm..

memorial in raporlu fiyatı ne kadar canım ?

Cnm yeni yasinda Allah kucagini bebeginle doldursun saglikla mutlulukla bir omur gecir sevdiklerinle beraber insallah

Bu guzel dileklerine kocaman Amiiiiiiiiinnnn diyorum ve cooooook tesekkur ederim Rabbim en kisa zamanda hepimizin kucaklarini doldursun insallah. Sevgiler canim

Ben de memoriale hemen gidip görüşsemmi,bende neler çıkar acaba,2.tüp bebeğe geçmeden yapılması gereken bişey varsa yaptırayım geç kalmayayım..

herşeyin hayırlısı cnm aslında orada yaptırıpta negatifi görenlerde var tabi.. hepimiz farklı yerlerde bebişlerimize kavuşacağız inşallah.. nereye gidersen git cnm mutlaka tedaviden 2 ay önce elinde nekadar test, film, önceki tedavi protokol evrakların vs varsa toplayıp götür ve ön görüşmeni yap..
rapor geçmiyor cnm sadece elinde geçmişte kullandığı raporu olan hastalara 4750 fiyat.. seninde geçen tedavinden raporun vardı..

Olmaz mı ağzın bal yesin tatlım...bende arada böyle düşünüyorum..herşey bir rüyaymış çocuklarım sabah üstüme atlayıp uyandırıyolarmış beni falan ama neyse...bugün evliliğimde 4 yılı geride bıraktım...beni üzen şey eşime bir evlat verememek...ben bu vebali taşıyamıyorum...suçluluk hissediyorum bazen...neyse yaaaa.

Canim benim hic uzulme inancini da yitirme Allah vermiyecegin seyin duasını ettirmezmis demek vakit var.hem bu bizim elimizde olan bisey degilki emin ol esininde hakkinda bunu yasamak varmis bu sen ol yada başkası fark etmez.kulun kula ettigi dua kabul olurmus dilerim ki Rabbim kucaklarini tez zamanda evlatlar la doldurdun insallah. Evliliginizi evlatlarla taclandirsin sevgiler...

canım boşver umudun olsun, gerçekten çok zor şeyler atlatmışsın ama şimdi biliyorsunki, bazı nedenler varmış ve onları da atlattın.kimyasal gebeliğin temel nedeni kan pıhtılaşması böyle duymuştum.onun için için rahat olsun ben inanıyorum bu gebeliğin olumlu gelişeceğine. memorail ile medicana arasında bir farkta; senle genetik sonuçlarımız aynıyken benim doktorum transfer sonrası hemen iğneye başlatmadı senin doktorun başlattı...bu bile bir farktır.ilk tüp bebekte eve yakın olsun dedim. ama şimdi biraz tecrübelendim. iyi araştırma yapıp gidicem ikinci tüp bebek için.

Back