2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar 10.gun 227 12.gun 474 14.gun 448 16.gun 849 çıktı sonucum 14.gun düştü çok az sonra nerdeyse 2 katına çıktı doktorum bi sıkıntı yoktur dedi ama siz ne diyosunuz

aaah canım süpeer çok sevindim.Zaten bize umut oluyorsun.belki birgün bize de sürpriz olur hamile kalır buraya senin gibi sevinçle yazarız.Rabbime duanı şükürünü eksik etme canım.
Sağol canm herzamn dua ediyorum hepinize allhım saglıkla sıhtle kucagımza almayı nasip etsn inş tek dileğim o

Ekim ayında kimler tedaviye başlıyor yazın bakiim merak ediyorum..
Kaç kişilik heyecan yaşayacam ona göre yer ayırcam heyecan yaşama limitim var bana da günah kalpten gitmeyim dimi ama
ben ben

Selam arkadaslar Semra kahramanda tüp bebek yaptıranlar varmi?? Bilgilendirir misinz

Kızlar 10.gun 227 12.gun 474 14.gun 448 16.gun 849 çıktı sonucum 14.gun düştü çok az sonra nerdeyse 2 katına çıktı doktorum bi sıkıntı yoktur dedi ama siz ne diyosunuz
2 embriyo transferi yapıldıysa değer ikiz gebelik ile başlıyor bebeklerden biri kaybedilince değer az artıyor ve sonra tek bebek değeri olarak düzene gidiyor..
2 gün sonra kese görülebilir canım...
tabii Allah bilir ne olduğunu ben daha önce karşılaştığımız bir durum olduğu için yazdım...

Ekim ayında kimler tedaviye başlıyor yazın bakiim merak ediyorum..
Kaç kişilik heyecan yaşayacam ona göre yer ayırcam heyecan yaşama limitim var bana da günah kalpten gitmeyim dimi ama
Ben de bende Rabbim nasip ederse 18 ekim gibi
evet canım su hastanesinde başlıycaz Nuray hanım dıer aya gelin dedi 2 tane dondurulmuşlarım var onu transver edicekler insallah son olur... sen naptın canım ?
Canm ben ekimde tedaviye başlayacağım şafak sayıyorum inşallah Rabbim bu sefer yüzünü guldursun
.Melindam
evet sen sen
phala ve melindam da var dimi
Evet kuzum var

Ekim de kimler tedaviye başlıyor?
Liste yapıyorum hiç işim gücüm yok bi de liste yapayım dedim
Tedaviye başlayacaklar bu mesajı alıntı yaparak bana desinler bende başlıyorum diye takip etcem sizi kaçırmak istemiyorum..
  • Lulinda...15-16 Ekim
  • blgk
  • melindam...18 Ekim
  • phala
  • saras88

Ama ben seni çok merak ettim b ir türlü de dek gelemedim..
Anladığım kadarı ile gebelik sonladı dimi

ben varım canım.. orada ilk ama toplamda 8. tedavim ve sorun yaşanmaz herşey böyle devam ederse haftaya kese randevum var..

ensu sen hamile misin, canım yaa Allahım sağlıkla inşallah kalp atışını duymayıda nasip etsin, sorunsuz bi gebelik geçirirsin inşallah.

ayyy sen hamilemisinnnnn
çok mutlu oldum..
tebrik ediyorum tatlım

ayy canımm bende henüz inanmış değilim korkularla yaşıyorum doktor iki defa test istedi ben 5 defa test yaptım:))
umarım katlanma devam.. çok sağol darısı tez zamanda isteyen herkezin başına canımm..
çok öptümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…