2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
:)) ay canım atarlı atarlı yazıyorumya hormonlarmı etki yaptı acep:))
ewettt yani en sonki test sonucum 628 di doktor dahada yapma dedi haftaya kese randevum var canım..
tabii umarım herşey yolunda gider.. kendim buna inanamıyorum canım her gece kötü rüyalar görüyorum, rüyalarımda biri gelip bana buda kimyasal buda tutmadı diyor.. kafayı bozdum iyicene..
sağol cnm Allahım hepimizi tez zamanda meleklerimize kavuştursun.. çok öpüyorumm
Tebrik ederim siradaki sansli sensin demek.Allah kucagina almayi nasip etsin inşallah bizim icin de dua edin neolur...

Kizlar ben rezerv dusuklugu nedeniyle visanne kullaniyorum bugun adetimin 11.gunu oldu hala az az lekelenmeler var kullanan var mi varsa bana bilhi verebilirmi kestane kebap acele cevap:)

kızlar nerdesiniz yaaaa:63::63: ben geliyorum kimseler yok :KK12::KK12::KK12:sonra bakıyorum sohbet almış başını gitmiş :KK12::KK12::KK12:olmazki böyle :mad::mad:şurada iki lafın belini kırsak ne güzel oldu değilmi:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

:)) ay canım atarlı atarlı yazıyorumya hormonlarmı etki yaptı acep:))
ewettt yani en sonki test sonucum 628 di doktor dahada yapma dedi haftaya kese randevum var canım..
tabii umarım herşey yolunda gider.. kendim buna inanamıyorum canım her gece kötü rüyalar görüyorum, rüyalarımda biri gelip bana buda kimyasal buda tutmadı diyor.. kafayı bozdum iyicene..
sağol cnm Allahım hepimizi tez zamanda meleklerimize kavuştursun.. çok öpüyorumm
hayırlı olsun bebişin allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin geçmişi unut cnm sanki ilk hamileliğn gibi düşün

Arkadaşlar 2. tedavime başlıycaz 2 tane dondurulmuş yumurtam var şimdiden ne yapmam gerekiyor? vitamınlerıme devam etsem mi ? bi de 2. tüp bebegi yapıp tutan daha fazla mı acaba ?

Canlar iyi dilekleriniz için cookk tesekkur ederim rabbim devaminida guzel getirir insallah.simdi evde yatiyorum.crinone jeli hemen bugun baslamalimiyim acaba opudan 1 gun sonra demislerdi rah8m zedelenmistir diye ozel bi ayrinti yazmamislar birde gobekten igne var o ne icin acaba dr goremedim soramadim islem sonrasinda

Canim benim hic uzulme inancini da yitirme Allah vermiyecegin seyin duasını ettirmezmis demek vakit var.hem bu bizim elimizde olan bisey degilki emin ol esininde hakkinda bunu yasamak varmis bu sen ol yada başkası fark etmez.kulun kula ettigi dua kabul olurmus dilerim ki Rabbim kucaklarini tez zamanda evlatlar la doldurdun insallah. Evliliginizi evlatlarla taclandirsin sevgiler...
Saol canım teşekkür ederim içten duan için..allah hepimize nasip etsin...yeni düşük yaptım 40 gün falan oluyo ondan arada böyle hissediyorum..

ensu ensu bebeğin hayırlı olsun...sen memorial hastahanesine mi gidiyosun...tam adı ne bendede pıhtılaşma var ya doktor iģne yazmadı bebeğimi kaybettim biliyosun...eğer tüp bebek yaptırcaksam düşünücem...raporla oluyo mu...ve raporu nerden alabilirim kolayca istanbulda...

Ekim de kimler tedaviye başlıyor?
Liste yapıyorum hiç işim gücüm yok bi de liste yapayım dedim:KK48:
Tedaviye başlayacaklar bu mesajı alıntı yaparak bana desinler bende başlıyorum diye takip etcem sizi kaçırmak istemiyorum..
  • Lulinda...15-16 Ekim
  • blgk
  • melindam...18 Ekim
  • phala
  • saras88
  • zeppp16

Hepinizi takip etmem lazım gözden kaçırıyorum yaşlandım artık bu liste bana iyi gelecek:KK48:seni de ekledim canım:KK68:
Canımm merhaba bende bayrama denk gelmezse adetim buz bebeklerimi alıcam inşallah..

kuzum bende 17 ekim gbi baslarm insallah evet ki sende bze dogal yollarla bebis mujdesi vercen insallah:)))
Ekim de kimler tedaviye başlıyor?
Liste yapıyorum hiç işim gücüm yok bi de liste yapayım dedim:KK48:
Tedaviye başlayacaklar bu mesajı alıntı yaparak bana desinler bende başlıyorum diye takip etcem sizi kaçırmak istemiyorum..
  • Lulinda...15-16 Ekim
  • blgk
  • melindam...18 Ekim
  • phala
  • saras88

Canim saolasin.hatirlattim sikintilarini kusura bakma.
Bende yasayacaklarimdan korktum sorayim bi sana dedim.
Bende oyle bekliyorum suan.dun aksam biraktim ilaclarimi.
Valla cok zor anlatilmaz bisey.
Oglen konustum doktorumla.fazla sikintin olmaz ama agri falan fazla olursa ya beni ara ya yakin bi hastaneye git dedi.
Zaten kanama bitmeye yakin gidicem hastaneye.hem bi kontrol olurum hemde rapor alcam bikac gun.cok bunaldim dinlenicem biraz.

Aşk olsun cnm ne kusura keşke daha fazla yardım edebilsem
Bence ağrında olmayacak için rahat olsun dicem ama tabi elinde değil ister istemez korkuyor insan sende haklısın
Geçecek cnm bu sıkıntılar bak gör inan bizler şanslıyız daha kötüler var allah korusun 7,8 aylıkken düşse onun psikolojisi dahada kötü olurdu bugünümüze şükürler olsun ben kürtaj olmadığım içün hala şükrediyorum şükretmeyede devam edicem
İmkanın varsa bir iki günlüğüne tatile çık tatile çıkamıyorsan sevdiklerinle beraber zaman geçir inan çok iyi geliyor ben düşükten sonra kendime gelemem dedim çok şükür 1 haftada toparladım kendimi bak gör sende öyle olacaksın kurban olduğum allahım güç veriyor

gunaydn herkse ay daha alısamadm okul duzenne esim sabahcı onla uyanyorum bnde 6da baslyoruz gune aksam 11i zor edyoruz o derece neyse tedavyi erteledgmz iyi oldu bu acıdan bi duzenmi olusturms olurum:KK68:

Az kaldı kuzum :KK73::KK73::KK73:gez bitanem kışın soguklarda bol bol burda sohbet ederiz :KK69::KK69:ama bidaha bu kadar ihmal etme :KK67:özlüyorum ama:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::cool:
kafama ne vuruyon kız sabah sabah :confused:
ederiz tabi ama ozaman inşallah sen hamile de olcaksın fazla sohbet etmek yok tabi sana yasak :p
ayyy uykumu alamamışım ben gidiyom geri uyumaya :KK15:
çok erken uyandım esne esne ağzım acıdı :KK48:
pazara gidicem uyanınca sonra ugrarım yine hadi byyy

gunaydn herkse ay daha alısamadm okul duzenne esim sabahcı onla uyanyorum bnde 6da baslyoruz gune aksam 11i zor edyoruz o derece neyse tedavyi erteledgmz iyi oldu bu acıdan bi duzenmi olusturms olurum:KK68:
aaaa ertelendi mi niye ki kuzummm

..HAYIRLI CUMALAR..
ne zamandır paylaşmadıgım duamızı bugün paylaşmak istedim
mübarek cuma günü Rabbim kabul eder inşallah

Yüce Rabbim bizlere sana kul, peygamberimize ümmet olacak ,
annesine babasına vatanına hayırlı saygılı sevgili evlat olacak,
anne baba kardeş sevgisi olan,
kaderi güzel yazılı, bahtı güzel yazılı,
huyu güzel,kendi güzel,yüzü güzel,iyi ahlaklı,terbiyeli,vefalı,merhametli
eli ayagı düzgün hiçbir azası eksik olmayan,
aklı yerinde,uzun ömürlü evlatlar ver Ya RABBİM...
analı babalı büyütmeyi nasip et Ya RABBİM...
huzurla, berektle, mutlulukla,sağlıkla,sevgiyle,büyütmeyi nasip et Ya RABBİM....
bizim için hayırlısıyla hayırlı zamanda ver Ya RABBİM...
Sen duaları kabul edensin, yoktan var edensin Dualarımızı kabul et Allah ım...
İsteyen nerde kim varsa hasretlerini dindir Allah ım AMİN

Back