Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canm herzamn dua ediyorum hepinize allhım saglıkla sıhtle kucagımza almayı nasip etsn inş tek dileğim oaaah canım süpeer çok sevindim.Zaten bize umut oluyorsun.belki birgün bize de sürpriz olur hamile kalır buraya senin gibi sevinçle yazarız.Rabbime duanı şükürünü eksik etme canım.
Amiiinnn canimmCanım inşallah sımsıkı tutunurlar ve 9 ay seni hiç bırakmazlar
ben benEkim ayında kimler tedaviye başlıyor yazın bakiim merak ediyorum..
Kaç kişilik heyecan yaşayacam ona göre yer ayırcam heyecan yaşama limitim var bana da günah kalpten gitmeyim dimi ama![]()
Ben değil ama yaptıran arkadaşlarımız oldu genel olarak memnun kaldılar..Selam arkadaslar Semra kahramanda tüp bebek yaptıranlar varmi?? Bilgilendirir misinz
2 embriyo transferi yapıldıysa değer ikiz gebelik ile başlıyor bebeklerden biri kaybedilince değer az artıyor ve sonra tek bebek değeri olarak düzene gidiyor..Kızlar 10.gun 227 12.gun 474 14.gun 448 16.gun 849 çıktı sonucum 14.gun düştü çok az sonra nerdeyse 2 katına çıktı doktorum bi sıkıntı yoktur dedi ama siz ne diyosunuz
evet sen sen
phala ve melindam da var dimi![]()
Ben de bende Rabbim nasip ederse 18 ekim gibiEkim ayında kimler tedaviye başlıyor yazın bakiim merak ediyorum..
Kaç kişilik heyecan yaşayacam ona göre yer ayırcam heyecan yaşama limitim var bana da günah kalpten gitmeyim dimi ama![]()
Canm ben ekimde tedaviye başlayacağım şafak sayıyorum inşallah Rabbim bu sefer yüzünü guldursunevet canım su hastanesinde başlıycaz Nuray hanım dıer aya gelin dedi 2 tane dondurulmuşlarım var onu transver ediceklerinsallah son olur... sen naptın canım ?
.MelindamEkim de kimler tedaviye başlıyor?
Liste yapıyorum hiç işim gücüm yok bi de liste yapayım dedim
Tedaviye başlayacaklar bu mesajı alıntı yaparak bana desinler bende başlıyorum diye takip etcem sizi kaçırmak istemiyorum..
- Lulinda...15-16 Ekim
Evet kuzum varevet sen sen
Gördüm ama geç gördüm canım..bende yazdım ama görmemişsin heralde edidör hanım
Selam arkadaslar Semra kahramanda tüp bebek yaptıranlar varmi?? Bilgilendirir misinz
Ensu arkadasimiz var çok memnun benimde arkadaşım gitti 5.denemede oğlunu kucağına aldı herkese tavsiye ediyorSelam arkadaslar Semra kahramanda tüp bebek yaptıranlar varmi?? Bilgilendirir misinz
Ama ben seni çok merak ettim b ir türlü de dek gelemedim..Canim saolasin.hatirlattim sikintilarini kusura bakma.
Bende yasayacaklarimdan korktum sorayim bi sana dedim.
Bende oyle bekliyorum suan.dun aksam biraktim ilaclarimi.
Valla cok zor anlatilmaz bisey.
Oglen konustum doktorumla.fazla sikintin olmaz ama agri falan fazla olursa ya beni ara ya yakin bi hastaneye git dedi.
Zaten kanama bitmeye yakin gidicem hastaneye.hem bi kontrol olurum hemde rapor alcam bikac gun.cok bunaldim dinlenicem biraz.
ayyy sen hamilemisinnnnnben varım canım.. orada ilk ama toplamda 8. tedavim ve sorun yaşanmaz herşey böyle devam ederse haftaya kese randevum var..
ben varım canım.. orada ilk ama toplamda 8. tedavim ve sorun yaşanmaz herşey böyle devam ederse haftaya kese randevum var..
ayyy sen hamilemisinnnnn
çok mutlu oldum..
tebrik ediyorum tatlım![]()
evet kuzum onlar da var kievet sen sen