2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
oh maşallah kuzucuğa gözün aydın canım çok şükür kuzucuk büyüyor kucağına aldığın günleri de göreceğiz inşallah neden şeker yüklemesi yapıldı onu anlamadım bormalde 25. haftalarda yapılıyor

Semiha sakirde raporlu oldu 34yasindayim sperm sayisi 2milyon esimin benim diger tedavuden elimde cok sayida ilac var zaten ilac cok alcagimi sanmiyorum.yumurtalar cabuk cvp veriyo tedaviye hsyirlisi bakalim

inşallah özelde yaptıracağın tedavinle bebeğin gelir ben inanıyorum, zaten semiha şakir çok berbat bi yer yaaa, hakkında hayırlısı olsun

Sağol canım benim allhım herkese nasip etsin inş normlmiş ordaki sekrter bayana da 6 hafta yapmışlar kilodan dolyı çıkmış şekri onun için dedi iyi çıkarsa aramaycaz demişlerdi demkki iyi çıktı erken yapmak iyi dediler önlem açısından yarın allhın izniyle yarın 8 hafta olucak çok şükr rabbime

cnm memorialın diğer hastanelerden fiyat olarak hiç farkı yok neden böyle bir intiba oluşmuş bilmiyorum İstanbuldaki tanınmış hastanelerle fiyatı aynı aslında ben kendim önceki tedavilerime göre dahada uygun fiyata tedavi oldum.. ilk görüşme ve muayenelerde zaten Semra hanımda oluyor..sonrasında tüm hastaları kendi ekip doktorları kontrol ediyor ama ilaç protokollarına karar veremiyorlar, tedavideki tüm bayanların her muayeneden sonra durumu Semra hanıma raporla sunuluyor, sadece Semra hn ilaç ünitelerine karar veriyor en geç 15.00 e kadar telefonlara iğne üniteleri ile ilgili mesajlar geliyor.. Semra hn görmüş gibi oluyur ve devamlı hastanede talep ettiğin herzaman görebiliyorsun..
ben çok çok memnun kaldım herkeze sonuna kadar tavsiye ederim.. bende farklı hastanelerdeki 7 tedaviden sonra neden embriyonun tutunamadığını hep kimyasal olduğunu ilk gittiğim gün anladılar..
Allahım hepimize gönlümüzden geçen hastanelerde şifamızı versin canım..

slm kızlar bizim cadı cimcime uyudu bende 2 dk size bakayım dedim güzel dilkleriniz için teşekürler bu gün evde hiç bir şey yapmayacağız cmrt gün bakalım dışarıya çıkacağız inş

Amerikan Hastanesi ve Acıbadem Maslak ta tedavi gören var mı?
Fiyatlarını biliyor musunuz?

aaah canım süpeer çok sevindim.Zaten bize umut oluyorsun.belki birgün bize de sürpriz olur hamile kalır buraya senin gibi sevinçle yazarız.Rabbime duanı şükürünü eksik etme canım.

canım sana diğer yerlerde kan pıhtılaşması yaptıradılarmı onadan mı tutmuyormuş ?

canım benim arkadaşım orda çalışıyo ve bana 3000 euro (9000 tl falan oluyo) ilaçlar hariç fiyat verdi, yani tl işi bile çalışmıyolar, ben medicanada toplam 6500 tlye yaptırdım ilaçlar dahil, neden oraya gideyim ozaman arada çok fiyat farkı oynuyo ve ben o parayı kazanmak için ne zorluklar çekiyorum belki sen ve başkaları memnun kalmış olabilir ben semra hanımı kötülemedim ki onu savunuyosun, sadece duyduklarımı ve arkadaşımın söylediklerini söyledim. İlk tercihim aret kamar dan yana ama yok yakın zamanda Allah nasip etmezse belki bigün semra hnm kapısınıda aşındırırız.

Çamaşır makinemin servisi anca gitti bende geriye kalan pisliği temizleyeyim öyle geleyim...
Azcık sohbet edelim özlüyorum sizi..

canım sana diğer yerlerde kan pıhtılaşması yaptıradılarmı onadan mı tutmuyormuş ?

cnm bana geçen yıllarda Bahçecide kan pıhtılaşması testi yaptılar hastanenin kendi bünyesinde test temiz çıkmıştı tüm tedavilerim ona göre yapıldı orada hiç kan sulandırıcı iğne vermemişlerdi, o çok tuhaf zaten..
bu tedavi öncesinde ise Memorialda yapılan testte doğuştan genetik Homozigot Mutasyonu çıktı.. bende iki hastane arasında aynı testlerde farklı sonuçlar çıkınca tekrardan Cerrahhpaşa Ünv. Hastanesine giderek bir kez daha baktırdım oradada Memorialla aynı sonuç çıktı doğuştan genetik olan Homozigot Mutasyonu taşıdığım ortaya çıktı..
tutunmama sebebi hem oymuş kan sulandırıcı kullanmıyormuşum, hemde sol tüpüm yapışık, enfeksiyon ve şişlik işindeymiş yine tuhaf olan konu 7 tedavi boyunca hiçbir hastane sol tüpümdeki sorunu anlamadı hepsi hiç sorun yok tertemiz dedi hemde aynı rahim filmiyle.. ve o aynı rahim filmine ilk bakışta sol tüpdeki sorun Memorialda farkedildi hemen alınmalı dediler Haziranda Laparaskopi olup aldırdım..

Ekim de kimler tedaviye başlıyor?
Liste yapıyorum hiç işim gücüm yok bi de liste yapayım dedim
Tedaviye başlayacaklar bu mesajı alıntı yaparak bana desinler bende başlıyorum diye takip etcem sizi kaçırmak istemiyorum..
  • Lulinda...15-16 Ekim

yok canım ya arkadaşın orada tedavi olmanı istemiyor yada sana farkında olmadan hatalı bilgi vermiş:))
cnm oranın standart fiyatı var şu anda ilaçlar hariç daha önceden rapor kullananlara özel rapor indirimli 4750 tl, hiç rapor kullanmayanlara 5500 tl... zaten şu anda İstanbulda nereye gitsek bu fiyata tedavi olunuyor.. Semra hanımı savunmadımda cnm sadece yanlış algı oluşmasın diye işleyişi anlattım..
Aret beylerde iki defa tedavi oldum bana 3.tedavi için ilaç hariç 4800 fiyat vermişlerdi cnm..

Son düzenleme:
Evet aşağı yukarı aynı fiyatlar. Bahçeci Fulya 5900+İlaç mesela

Canim saolasin.hatirlattim sikintilarini kusura bakma.
Bende yasayacaklarimdan korktum sorayim bi sana dedim.
Bende oyle bekliyorum suan.dun aksam biraktim ilaclarimi.
Valla cok zor anlatilmaz bisey.
Oglen konustum doktorumla.fazla sikintin olmaz ama agri falan fazla olursa ya beni ara ya yakin bi hastaneye git dedi.
Zaten kanama bitmeye yakin gidicem hastaneye.hem bi kontrol olurum hemde rapor alcam bikac gun.cok bunaldim dinlenicem biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…