Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geldim cnm geçen akşam geldim ii oldu valal biraz kafam dağıldı sayılır he gene bebekelr minikler gördüm içim gitti ama olsun bi an bile olsa unutup kendime baktım ii oldu..Günaydın cnm geldinmi tatilden
oy geçmiş olsun cnm evet artık grip sezonu açılmış yavaş yavaş hepimizi gezer...kızlar ben çok kötü grip oldum yaaaa![]()
yok böyle bir şey yaaaaa mevsim dönmedende gelinmezkiiigeldim cnm geçen akşam geldim ii oldu valal biraz kafam dağıldı sayılır he gene bebekelr minikler gördüm içim gitti ama olsun bi an bile olsa unutup kendime baktım ii oldu..
oy geçmiş olsun cnm evet artık grip sezonu açılmış yavaş yavaş hepimizi gezer...
gelir cnm gelir o mevsim dinlemez ya ben ramazanda grip oldum düşün adetliyim bşde üstüne grip acillik oldum valla anlıcan ona mevsimi değilmiş demek sökmezyok böyle bir şey yaaaaa mevsim dönmedende gelinmezkiii
Ayy çok saol canm ya eşimde problem yok bende pcos var o kadar içimi rahatlattın valla Allah razı olsun
Gerçekten bazıları 3.gün embriyosu olunca olumsuz bakıyor ama benim bebişde 3.gündü.
slm canım nasılsın, nasıl gidiyo tedaviye nerde nezaman başlıyon kısmetse
Dr gibi olmussun masallah tecrube demi
geldim cnm geçen akşam geldim ii oldu valal biraz kafam dağıldı sayılır he gene bebekelr minikler gördüm içim gitti ama olsun bi an bile olsa unutup kendime baktım ii oldu..
oy geçmiş olsun cnm evet artık grip sezonu açılmış yavaş yavaş hepimizi gezer...
kızlar ben çok kötü grip oldum yaaaa![]()
haklısın tatlım biraz daha vakit var geldik buralara buna şükür ..Ahhh ahhh o bebekler hep karşımıza çıkıyor
Biraz daha dişimizi sıkıcaz kuzum az kaldı bizlerde bebekleri olacak allahın izniyle
Tatilinin güzel geçmesine sevindim cnm![]()
iyim arkadaşım bebiş de iyi haftaya salı görmeye gideceğiz heycanla bekliyorumGünaydın
Nasılsın cnm bebiş nasıl![]()
kızlar ben çok kötü grip oldum yaaaa![]()
Cok gecmis olsun ablacim dikkat et kendinekızlar ben çok kötü grip oldum yaaaa![]()
rica ederim canım Allah hepimizden razı olsun
ben 2 kere 5.gün transferi oldum tutunma hiç olmadı bakalım nasip kısmet bu tedavidedir inşallah
iyiyim canım çok şükür sen nasılsın? Allahım nasip ederse Kasım da Memorial de başlayacağım. Sen ne zaman başlıyorsun? Medicana da devam dimi?
Canim bende ondan korkuyorum birkac gune teansferi olucam simdiden kayisi ananas yemeye basladim ssbahlari ac karina 2-3tane kayisi ye iyu gelir umarm rabbim uzmeyen mutlu eden sonuçlar nasip etsin insalllaaah
canım demekki zamanı gelmemiş henüz.başka bişey diyemiyorum.yavrularımızın tutunması umut verici ama böyle kayıplar tabiki negatif tedavilerden daha yorucu oluyor.Bende çok yoruldum bugün bi arkadaşım mesaj yazdı teyze oluyorsun dedi ben ağlayarak tebrik mesajları yazdım içimden gelmeyerek gülen suratlar yaptım zorla mutlu mesaj yazmak bile beni yordu ahhh ahhhhh bizlerinde olsun allahım bebişkerimiz boynumuz bükük kalmasın
Ben allahıma şükrediyorum kürtaj olmadığım için çook şükür sende olmayacaksın inan kürtaj insanı daha çok yıpratıyor bugünümüze şükürler olsun cnm benim