2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

hadi hayırlısı canım Rabbim hepimizin gönlündekini hakkımızda hayırlı etsin inşallah

Kız sen nerdesin merak ettimkuzum ben kirmizilari bekliyorum ozaman gidicem ayin 22 sinde kırmızı kart görürümhaber veririm sana artık burdamisin özlüyorum ama
az kalmışşş o zaman heycan dorukta
fırsat buldukça bundan sonra girmeye çalışacağım canım baya bi ihmal ettim kk yı bu yüzden sorry
kışa dogru yelken açmışken son gezmelerimi yapıyorum gelen giden vs yogunluk oldu
işte böyle benden haberler

hoşbuldum tatlım valla gidiyormu bilmiyorum ama gidermeye çalışıyorum
evet içimde hep o istek o arzu var ama beynimden silmeye tüm gün bebek düşünmeye ara verdim diyebilirim
bende istiyorum çok şey istemiyoruz belki ama Rabbim ol demeden olmuyo napalım beklicez hayırlı zamanını

Az kaldı kuzum gez bitanem kışın soguklarda bol bol burda sohbet ederiz ama bidaha bu kadar ihmal etme özlüyorum ama

Canim adetin 2.yada 3.gunu gidiyorsun vajinal muayene oluyorsun ignelete basliyorsun 4gun sonra cagiriyorlar yine muayene 3 gun sonra tekrar cagiriyorlar o gun opu için gun veriyorlar opu olduktan sonraki 3 yada 5 gun icinde transfer icin cagiriyorlar.bende suan opu sonrasi 3.gunum transfere cagirmalarini bekliyorum:)

Merhaba arkadaşım ben de sendenim.. İlk denemem olacak fakülteyi rapor için bekledim bekledim cevap gelmedi sinir oldum.. özelde ilk tedavime başlayacağım inşallah.. bayrama denk geliyor evet bu duruma canım sıkıldı açıkçası ama ne yapalım daha da ertelemek istemiyorum.. doktoruma mail atmıştım bu konuyla ilgili bayrama denk geliyor diye.. O da adetin 2.günü gel dedi muayeneye..ona göre plan program yaparız dedi.. her şey muallakta yani üzülüyorum böyle olduğu için.. 12-16 gün aralığında transfer olabiliyormuş. senin durumuna bağlıymış yumurta gelişimine yani.. hayırlısı inşallah hepimiz için..

Maşallah meleğine mubarek cumaya geliyor canım bizlerde duanı esk etme olarmı güsel anne Yarında benim randevum var kız inş meleğim saglıkla gelişp büyüsun allhım iznylede kucagımzda sevdrmeyi nasip etsin rabbim hayırlısyla inş Bişey soracam cnm ya bnm kese görmede adete göre haftası 5+6 dıydı ultrason kagıdında 4+5 yazıyor kalp pıt pıtı için gittiğimde 6+6 dı ultrason kagıdında 6+0 yazıyordu bınlar normlmi acaba

cok tesekkkur ederimm cevabin için
ya ne güzel transfer asamani bekliyorsun bende o kadar sorunlar cikti kii o asamaya nezaaman gelicek Allahim bilir
inşallah seninde blastoskitin olurda o transfer edilir inşallah sonucun da iyi olur

ay benim ikinci denemem olucak ( ama ilkini sifirladim hayatimdan
ya bende ertelemek istemiyorum zaten hemen transferim olmucak pgt yapılacak embriyolara o yüzden dondurulmuş
transfer edilecek
doktorum banada adetin 2. gunu gel olmadi erteleriz dedi ne kolay söylemesi ((

HAYIRLI OLSUN TEDAVİLERİNİZ İNŞALLAH OLUMLU SONUÇLANIR

merhaba bayanlar
arada girip takip ediyorum sizleri.bende 2014 te tüp bebek yaptıranlar kervanına katılacaktım ama şimdilik ertelemek zorunda kaldık.ocak ayında tekrar masaya yatıracaz tüp bebek mevzusunu.
Ama çok yoruldum beklemekten.Belirsizliklerden.doktorların kafamızı allak bullak etmesinden.kimselerle konuşamıyorum bu konuları. bezdim vallahi.

Kızlar 10.gun 227 12.gun 474 15.gun 448 çıktı değeri neden 15.gun düşük çıkmış olabilir bi sorun var mıdır acaba

Kızlar 10.gun 227 12.gun 474 15.gun 448 çıktı değeri neden 15.gun düşük çıkmış olabilir bi sorun var mıdır acaba
İNŞALLAH BİR SORUN YOKTUR AMA TEST YANLIŞ DEĞİLSE SORUNLU GİBİ GÖZÜKÜYOR RABBİM YARDIMCIN OLSUN

çok haklısın allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…