- 15 Temmuz 2013
- 1.380
- 283
- 123
çok şükür canım iyim, hadi hayırlısı olsun inşallah memorial uğurlu gelir bebeğini getirir sana, bende ayın sonunda regl ile başlıycam Allahın izniyle donmuşlarım olmasa medicana ya artık gitmezdim ama mecbur son hakkımı kullanıcam..
az kalmışşş o zaman heycan doruktaKız sen nerdesin merak ettimkuzum ben kirmizilari bekliyorum ozaman gidicem ayin 22 sinde kırmızı kart görürüm haber veririm sana artık burdamisin özlüyorum ama
hoşbuldum tatlım valla gidiyormu bilmiyorum ama gidermeye çalışıyorumHoşgeldim cnm günlerinin yoğun olması iyi bişi bebek düşüncesi azda olsa gider kafandan
Bende senin gibiyim tüp bebek konusunda beklemedeyim ne zaman tedaviye başlarım allah bilir ama çokta beklemek istemiyorum biran önce anne olmak istiyorum çok şeymi istiyorm
tamamdır kuzum burdayım artık olabildiğinceozledk ama kuzum ya gtme daha burda ol
Az kaldı kuzumaz kalmışşş o zaman heycan dorukta
fırsat buldukça bundan sonra girmeye çalışacağım canım baya bi ihmal ettim kk yı bu yüzden sorry
kışa dogru yelken açmışken son gezmelerimi yapıyorum gelen giden vs yogunluk oldu
işte böyle benden haberler
Canim adetin 2.yada 3.gunu gidiyorsun vajinal muayene oluyorsun ignelete basliyorsun 4gun sonra cagiriyorlar yine muayene 3 gun sonra tekrar cagiriyorlar o gun opu için gun veriyorlar opu olduktan sonraki 3 yada 5 gun icinde transfer icin cagiriyorlar.bende suan opu sonrasi 3.gunum transfere cagirmalarini bekliyorum:)ya kizlar birsey sorucam
ikinci denememe baslicam ilkini tamamen unutmuşum
adetin ikinci gunu gidiyorsun 5 gun iğne oluyorsun sonrasi nasil oluyordu
yani yumurta toplama asamasina kadar anlatirmisin lütfen bayrama denk geliyor sanirim ertelenicek
hesaplamam lazim yârdim lutfennnn
ya kizlar birsey sorucam
ikinci denememe baslicam ilkini tamamen unutmuşum
adetin ikinci gunu gidiyorsun 5 gun iğne oluyorsun sonrasi nasil oluyordu
yani yumurta toplama asamasina kadar anlatirmisin lütfen bayrama denk geliyor sanirim ertelenicek
hesaplamam lazim yârdim lutfennnn
tamamdır kuzum burdayım artık olabildiğince
Günaydın kızlar dün kontrolüm vardı 10 ekime gün aldık eğer erken gelmezse 10.10.2014 de doğumdayım inşallah. bebiş 2550 gr. olmuş toplamda 6 kilo almışım 76 ile başladım dün 82 kilo olmuştum. hormonlarıma baktırdım TSH 1,59 çıktı nihayet hamileliğimin sonunda kan değerlerimi düzeltebildik
TEBRİK EDERİM RABBİM SAĞLIKLICA KUCAĞINIZA ALMAK NASİP ETSİN İNŞALLAHherkese slm arkadaşlar şükürler olsun değerim 1 000 çıktı rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canim adetin 2.yada 3.gunu gidiyorsun vajinal muayene oluyorsun ignelete basliyorsun 4gun sonra cagiriyorlar yine muayene 3 gun sonra tekrar cagiriyorlar o gun opu için gun veriyorlar opu olduktan sonraki 3 yada 5 gun icinde transfer icin cagiriyorlar.bende suan opu sonrasi 3.gunum transfere cagirmalarini bekliyorum:)
Merhaba arkadaşım ben de sendenim.. İlk denemem olacak fakülteyi rapor için bekledim bekledim cevap gelmedi sinir oldum.. özelde ilk tedavime başlayacağım inşallah.. bayrama denk geliyor evet bu duruma canım sıkıldı açıkçası ama ne yapalım daha da ertelemek istemiyorum.. doktoruma mail atmıştım bu konuyla ilgili bayrama denk geliyor diye.. O da adetin 2.günü gel dedi muayeneye..ona göre plan program yaparız dedi.. her şey muallakta yani üzülüyorum böyle olduğu için.. 12-16 gün aralığında transfer olabiliyormuş. senin durumuna bağlıymış yumurta gelişimine yani.. hayırlısı inşallah hepimiz için..
HAYIRLI OLSUN TEDAVİLERİNİZ İNŞALLAH OLUMLU SONUÇLANIRMerhaba arkadaşım ben de sendenim.. İlk denemem olacak fakülteyi rapor için bekledim bekledim cevap gelmedi sinir oldum.. özelde ilk tedavime başlayacağım inşallah.. bayrama denk geliyor evet bu duruma canım sıkıldı açıkçası ama ne yapalım daha da ertelemek istemiyorum.. doktoruma mail atmıştım bu konuyla ilgili bayrama denk geliyor diye.. O da adetin 2.günü gel dedi muayeneye..ona göre plan program yaparız dedi.. her şey muallakta yani üzülüyorum böyle olduğu için.. 12-16 gün aralığında transfer olabiliyormuş. senin durumuna bağlıymış yumurta gelişimine yani.. hayırlısı inşallah hepimiz için..
İNŞALLAH BİR SORUN YOKTUR AMA TEST YANLIŞ DEĞİLSE SORUNLU GİBİ GÖZÜKÜYOR RABBİM YARDIMCIN OLSUNKızlar 10.gun 227 12.gun 474 15.gun 448 çıktı değeri neden 15.gun düşük çıkmış olabilir bi sorun var mıdır acaba
çok haklısın allah yardımcımız olsunmerhaba bayanlar
arada girip takip ediyorum sizleri.bende 2014 te tüp bebek yaptıranlar kervanına katılacaktım ama şimdilik ertelemek zorunda kaldık.ocak ayında tekrar masaya yatıracaz tüp bebek mevzusunu.
Ama çok yoruldum beklemekten.Belirsizliklerden.doktorların kafamızı allak bullak etmesinden.kimselerle konuşamıyorum bu konuları. bezdim vallahi.
Doktorumla görüştüm şimdi biri gelişiyor olabilir o yüzden düşmüştür dedi 2 embriyo transfer edilmiştiİNŞALLAH BİR SORUN YOKTUR AMA TEST YANLIŞ DEĞİLSE SORUNLU GİBİ GÖZÜKÜYOR RABBİM YARDIMCIN OLSUN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?