2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Günaydın cnm geldinmi tatilden
geldim cnm geçen akşam geldim ii oldu valal biraz kafam dağıldı sayılır he gene bebekelr minikler gördüm içim gitti ama olsun bi an bile olsa unutup kendime baktım ii oldu..
kızlar ben çok kötü grip oldum yaaaa
oy geçmiş olsun cnm evet artık grip sezonu açılmış yavaş yavaş hepimizi gezer...

yok böyle bir şey yaaaaa mevsim dönmedende gelinmezkiii

yok böyle bir şey yaaaaa mevsim dönmedende gelinmezkiii
gelir cnm gelir o mevsim dinlemez ya ben ramazanda grip oldum düşün adetliyim bşde üstüne grip acillik oldum valla anlıcan ona mevsimi değilmiş demek sökmez
bol su ve c vitamini al cnm ..

Ayy çok saol canm ya eşimde problem yok bende pcos var o kadar içimi rahatlattın valla Allah razı olsun

rica ederim canım Allah hepimizden razı olsun

Gerçekten bazıları 3.gün embriyosu olunca olumsuz bakıyor ama benim bebişde 3.gündü.

ben 2 kere 5.gün transferi oldum tutunma hiç olmadı bakalım nasip kısmet bu tedavidedir inşallah

slm canım nasılsın, nasıl gidiyo tedaviye nerde nezaman başlıyon kısmetse

iyiyim canım çok şükür sen nasılsın? Allahım nasip ederse Kasım da Memorial de başlayacağım. Sen ne zaman başlıyorsun? Medicana da devam dimi?

Ahhh ahhh o bebekler hep karşımıza çıkıyor
Biraz daha dişimizi sıkıcaz kuzum az kaldı bizlerde bebekleri olacak allahın izniyle
Tatilinin güzel geçmesine sevindim cnm

Ahhh ahhh o bebekler hep karşımıza çıkıyor
Biraz daha dişimizi sıkıcaz kuzum az kaldı bizlerde bebekleri olacak allahın izniyle
Tatilinin güzel geçmesine sevindim cnm
haklısın tatlım biraz daha vakit var geldik buralara buna şükür ..
sağol güzelim benim

Günaydın kızlar dün kontrolüm vardı 10 ekime gün aldık eğer erken gelmezse 10.10.2014 de doğumdayım inşallah. bebiş 2550 gr. olmuş toplamda 6 kilo almışım 76 ile başladım dün 82 kilo olmuştum. hormonlarıma baktırdım TSH 1,59 çıktı nihayet hamileliğimin sonunda kan değerlerimi düzeltebildik

çok şükür canım iyim, hadi hayırlısı olsun inşallah memorial uğurlu gelir bebeğini getirir sana, bende ayın sonunda regl ile başlıycam Allahın izniyle donmuşlarım olmasa medicana ya artık gitmezdim ama mecbur son hakkımı kullanıcam..

ya kizlar birsey sorucam
ikinci denememe baslicam ilkini tamamen unutmuşum
adetin ikinci gunu gidiyorsun 5 gun iğne oluyorsun sonrasi nasil oluyordu
yani yumurta toplama asamasina kadar anlatirmisin lütfen bayrama denk geliyor sanirim ertelenicek
hesaplamam lazim yârdim lutfennnn

canım demekki zamanı gelmemiş henüz.başka bişey diyemiyorum.yavrularımızın tutunması umut verici ama böyle kayıplar tabiki negatif tedavilerden daha yorucu oluyor.
inşallah rabbim en kısa zamanda tekrar bizlerede nasip eder gebe kalmayı ve kucağımız almayı.
cnm bişey sorucam seni üzmek te istemem ama korkuyorum biraz.
kürtaja gerek yok dedi doktorum en bugün son 1 kez daha verip akşama bırakıcam ilaçları.ne zaman gerçekleşir bu düşük olayı.ağrılı ve zor oluyormu?kanamam başlayınca hemen gideyim mi hastaneye???
olayın şokunu atlatamadan birde bu korkular sardı beni.
neler yaşıcam korkuyorum biraz yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…