• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar cumaniz mübarek olsun ensu dan haber yok mu tum gun giremeyecegim IL'e toplantıya gideceğim eger firsat bulursam girerim

Herkese hayirli cumalar
rabbim bu mubarek gunde dualarimizi kabul etsin
acilan ellerimii mucizeleriyle kucgimizi doldursun.
Evlat hasretimiz en kisa zamanda ve en hayirlisindan bi an once dinsin, aminnnnnn

kizlar ensudan haber yok mu cok merak ediyorum insl bu sefer guzel haberle gelir su cumalar yuzusu hurmetine.

Günaydın canlar :KK60:

Hayırlı cumalarımız olsun inşallah Rabbim bu mübarek günde kalbimizden geçenleri hakkımızda hayırlı kılsın inşallah :nazar:

Ensu'yu bende çok merak ediyorum. Sevinçten de olsa üzüntüden de gelmiyor olsa vardır bir bildiği. Rabbim in hepimiz için hazırladığı sürprizler var buna inanıyorum. İnşallah güzel haberlerle döner, dönmezse de vakti zamanı geldiğinde nice güzel sürprizlerle karşılaşır inşallah :KK68:

günaydın kızlar hayırlı cumalar, ben biraz kendimi işe verdim işlerim yoğun oluyor fazla giremiyorum. her sayfayı okuyamadım yeni müjdeli haberler yokmu. Bir de doktor bana biosteron coenzym q10 ve folbiol verdi 3-4 ay kullan dedi. biosteron kullanan varmi 25 lıkten günde 3 kez yazmış doktor çok değilmi sizce faydasını gören varmı ?

kızlar mesajlarınızı okudum biraz önce ne çok merak eden olmuş hepinizi çok seviyorum..
dün 11. gündü test sonucum 70.02 di, bugün 12. gün test sonucum 118,60...
biliyorsunuz geçmişte 6-7 tane yüksek rakamlı kimyasalım var o yüzden şimdilik sadece umarım katlanır diyorum..çok öptüm hepinizii

kızlar mesajlarınızı okudum biraz önce ne çok merak eden olmuş hepinizi çok seviyorum..
biliyorsunuz geçmişte 6-7 tane yüksek rakamlı kimyasalım var o yüzden şimdilik sadece umarım katlanır diyorum..çok öptüm hepinizii

canım ben de uzun zamandır girmiyordum foruma, dün bir bakayım dedim, test günün olduğunu görünce ben de meraklanmıştım, dünden beri takip ediyorum :) geçmişte yaşadıklarından sonra temkinli olman çok normal tabi ama inşallah bu sefer herşey yolunda gider sağlıkla kavuşursun bebeğine..

Cnm insallah bu sefer yuzun guler degerin kat kat artar

[QUOTE="ensu, post: 36878286, member: 537340"mesajlarinızı okudum biraz önce ne çok merak eden olmuş hepinizi çok seviyorum..
biliyorsunuz geçmişte 6-7 tane yüksek rakamlı kimyasalım var o yüzden şimdilik sadece umarım katlanır diyorum..çok öptüm hepinizii[/QUOTE]

Canim rabbim bu aziz mubarek gunun yuzu suyu hurmetine emegini bosa cikarmasin, bu defa yuzunu guldursun ve degerini kat kat artirsin insalllaaahhh:KK46:

Ensu rabbim hayırlısını nasip etsin tamamına erdirsin...içini ferah tut güzel olacak herşey...

ensu şimdi okudum çok sevindim canımmmm... inşallah sağlıkla kucağına aldığın günleride görürsün:KK68::KK68::KK68: Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallahhhhhh:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::D:D:D:D:D:D:D:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

kızlar dr dan geliyorm dr eşimin testlerini bi iki kez daha tekrarlamasını olmazsa istanbul ankara bursa yada izmire tüp bebek merkezine yönlendirck sizin duyduğunuz iyi merkezler var mı

Ayyyyyy çok tebrik ederim 2 dakika müdürün bilgisayarına korsan giriş yaptım senin için çok endişelenmiştim çok mutlu oldum inşallah kat kat artar Rabbim bu kez sorunsuz bir hamilelik nasip etsin inşallah canım benim :KK71::KK71::KK71::KK71::KK61:

kuzuum kat kat katlancak Allahn iznyle hersey guzel olcak masallah sze:nazar:

Kizlar size bisey soracam ben meryem suresini okuyorum ve adet olmak uzereyim bu durumda ne yapmam gerekiyor?o_O

BAŞKA ARKADAŞINA SÖYLEYECEKSİZ O YERİNE OKUYACAK CANIM EŞİN OLABİLİR ANNEN OLABİLİR ABLAN ARKAdaşın olabilir

Back