- 23 Nisan 2011
- 8.306
- 2.457
- 248
OKUL SAATİ BEN KAÇAR

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OKUL SAATİ BEN KAÇAR
kızlar mesajlarınızı okudum biraz önce ne çok merak eden olmuş hepinizi çok seviyorum..
dün 11. gündü test sonucum 70.02 di, bugün 12. gün test sonucum 118,60...
biliyorsunuz geçmişte 6-7 tane yüksek rakamlı kimyasalım var o yüzden şimdilik sadece umarım katlanır diyorum..çok öptüm hepinizii
ayyy sen diyodun zaten erkek gibi benim içime doguyo diye
Maşallah Rabbim nazarlardan korusun sizi
kendine çok iyi bak canım Allaha emanet olun
Cnm insallah bu sefer yuzun guler degerin kat kat artarkızlar mesajlarınızı okudum biraz önce ne çok merak eden olmuş hepinizi çok seviyorum..
biliyorsunuz geçmişte 6-7 tane yüksek rakamlı kimyasalım var o yüzden şimdilik sadece umarım katlanır diyorum..çok öptüm hepinizii
günaydın herkese hayırlı cumalar rabbim dualarımızı kkabul eder inşallah göyle güzel bir günde
Ensu rabbim hayırlısını nasip etsin tamamına erdirsin...içini ferah tut güzel olacak herşey...kızlar mesajlarınızı okudum biraz önce ne çok merak eden olmuş hepinizi çok seviyorum..
Ayyyyyy çok tebrik ederim 2 dakika müdürün bilgisayarına korsan giriş yaptım senin için çok endişelenmiştim çok mutlu oldum inşallah kat kat artar Rabbim bu kez sorunsuz bir hamilelik nasip etsin inşallah canım benimkızlar mesajlarınızı okudum biraz önce ne çok merak eden olmuş hepinizi çok seviyorum..
kuzuum kat kat katlancak Allahn iznyle hersey guzel olcak masallah szekızlar mesajlarınızı okudum biraz önce ne çok merak eden olmuş hepinizi çok seviyorum..
Kizlar size bisey soracam ben meryem suresini okuyorum ve adet olmak uzereyim bu durumda ne yapmam gerekiyor?![]()