• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
kafunderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
demek senınde oğluşun olcAK hadi hayırlısı arkaşımmmmmmmmmmmm
ismi de pek güsel :KK39::KK39:

Günaydın kızlar saglık huzr mutluluk bereketle geçen günlerimz olsun inş dualrınzda benide unutmayın inş sorunsuz saglıklı bir meleğim olur ve rabbimn izniyle onu kucagıma aldığım günleride görmk nasip olsun inş hayırlısıyla:KK51::KK24:[/QUOTE

Canim gozunaydin pit pitlari duymussun kocisine süper bir doğum günü hediyesi oldu Rabbim kucağına almayi nasip etsin:KK37:

canım değerin gayet güzel artmış bence bı sıkıntı olmaz değerlerin tavan yapar emınım
Inşallah arkadaşım katlarda artık kavuşur um bende bebegime

canım iyiyiz şükür :) o da ben de büyüyoruz :) dün doğum için yeni druma gittik tanıştık çok iyi davrandı diğer bebği anlatınca daha itinalı davrandı epeyi inceledi veeee %100 oğlan dedi bizim de mehmetimiz geliyor :) darısı sana ve diğer arkadaşlara inşallllllllllaaaaaaaahhhhhh :) her sabah namazında dualarımdasın :)

canım maşallaaaaaaaaahhhhhh :) hayırlı olsun sağlıklı olsunlar inşallahhhhhhh :)

canım hayırlı olsun :) kat kat artsın inşallaaaaaaahhhhh :)
anam mehmet oglan geliyo demek masallah sze kuzum:nazar:

canım iyiyiz şükür :) o da ben de büyüyoruz :) dün doğum için yeni druma gittik tanıştık çok iyi davrandı diğer bebği anlatınca daha itinalı davrandı epeyi inceledi veeee %100 oğlan dedi bizim de mehmetimiz geliyor :) darısı sana ve diğer arkadaşlara inşallllllllllaaaaaaaahhhhhh :) her sabah namazında dualarımdasın :)
canım tebrik ederim oğlumun adaşı geliyor demek ne güzel Mehmet ler çok tatlı oluyor ya çok da yakışıklı ben Mehmet ismini çok seviyorum

Ooooooooooo sitede erkekler çoğalıyor cem paşa, mehmet paşa oh ne güzel bende kızıma bir isim bulabilseydim iyiydi artık doğduktan sonra bir yiğitlik yapmasını bekleyeceğiz herhalde:KK70:

OTE="elam88, post: 36863667, member: 538143"]kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr naberrrrrrr :confused::confused::confused:[/QUOTE]
İyıiyiz şeker senden naberr:D

Ooooooooooo sitede erkekler çoğalıyor cem paşa, mehmet paşa oh ne güzel bende kızıma bir isim bulabilseydim iyiydi artık doğduktan sonra bir yiğitlik yapmasını bekleyeceğiz herhalde:KK70:
Ayy bende isim bulamadım.
Esim takmış ertuğrul diye ama bana ağır bi isim geliyoo

Kizlar herkese merhaba belki hatirlarsiniz ni süre önce bende burda aranizdaydim.2. Negatiften sonra biraz bu fikirdrb uzaklasmak istemistim. 3. Denemeyi 2gün önce(9eylulde) yaptırdım. bu surecte 3 igne(prognex, clexane, prengyl) 1 estroferm kullaniyorum. Progestoren takviyesi olan prognex ignesi beni cok yoruyor bi an once bitmesini istiyorum. Fikir almak istedigim konu su pazartesikan testi yaptirsam gebeligin olusup olusmadigini anlaya bilir miyim. Ignelerilden kurtulmak istiyorum. Eger yoksa bosuna vücuduma girmesinler. Bilgisi olan yazsin lütfen. .

Kizlar herkese merhaba belki hatirlarsiniz ni süre önce bende burda aranizdaydim.2. Negatiften sonra biraz bu fikirdrb uzaklasmak istemistim. 3. Denemeyi 2gün önce(9eylulde) yaptırdım. bu surecte 3 igne(prognex, clexane, prengyl) 1 estroferm kullaniyorum. Progestoren takviyesi olan prognex ignesi beni cok yoruyor bi an once bitmesini istiyorum. Fikir almak istedigim konu su pazartesikan testi yaptirsam gebeligin olusup olusmadigini anlaya bilir miyim. Ignelerilden kurtulmak istiyorum. Eger yoksa bosuna vücuduma girmesinler. Bilgisi olan yazsin lütfen. .
6. gün oluyor canım bence en az 8 i bekle

Back