Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şukur iyiyiz cnm bi yaramazlık yokk![]()
Günaydın kızlar saglık huzr mutluluk bereketle geçen günlerimz olsun inş dualrınzda benide unutmayın inş sorunsuz saglıklı bir meleğim olur ve rabbimn izniyle onu kucagıma aldığım günleride görmk nasip olsun inş hayırlısıyla[/QUOTE
Canim gozunaydin pit pitlari duymussun kocisine süper bir doğum günü hediyesi oldu Rabbim kucağına almayi nasip etsin![]()
canım değerin gayet güzel artmış bence bı sıkıntı olmaz değerlerin tavan yapar emınım
Inşallah arkadaşım katlarda artık kavuşur um bende bebegime
anam mehmet oglan geliyo demek masallah sze kuzumcanım iyiyiz şükür :) o da ben de büyüyoruz :) dün doğum için yeni druma gittik tanıştık çok iyi davrandı diğer bebği anlatınca daha itinalı davrandı epeyi inceledi veeee %100 oğlan dedi bizim de mehmetimiz geliyor :) darısı sana ve diğer arkadaşlara inşallllllllllaaaaaaaahhhhhh :) her sabah namazında dualarımdasın :)
canım maşallaaaaaaaaahhhhhh :) hayırlı olsun sağlıklı olsunlar inşallahhhhhhh :)
canım hayırlı olsun :) kat kat artsın inşallaaaaaaahhhhh :)
canım tebrik ederim oğlumun adaşı geliyor demek ne güzel Mehmet ler çok tatlı oluyor ya çok da yakışıklı ben Mehmet ismini çok seviyorumcanım iyiyiz şükür :) o da ben de büyüyoruz :) dün doğum için yeni druma gittik tanıştık çok iyi davrandı diğer bebği anlatınca daha itinalı davrandı epeyi inceledi veeee %100 oğlan dedi bizim de mehmetimiz geliyor :) darısı sana ve diğer arkadaşlara inşallllllllllaaaaaaaahhhhhh :) her sabah namazında dualarımdasın :)
ıyi tatlm sen naslsnkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr naberrrrrrr![]()
Ayy bende isim bulamadım.Ooooooooooo sitede erkekler çoğalıyor cem paşa, mehmet paşa oh ne güzel bende kızıma bir isim bulabilseydim iyiydi artık doğduktan sonra bir yiğitlik yapmasını bekleyeceğiz herhalde![]()
Haklısın olgunluk çağına gelene kadar bebişe çok ağır gelirAyy bende isim bulamadım.
Esim takmış ertuğrul diye ama bana ağır bi isim geliyoo
6. gün oluyor canım bence en az 8 i bekleKizlar herkese merhaba belki hatirlarsiniz ni süre önce bende burda aranizdaydim.2. Negatiften sonra biraz bu fikirdrb uzaklasmak istemistim. 3. Denemeyi 2gün önce(9eylulde) yaptırdım. bu surecte 3 igne(prognex, clexane, prengyl) 1 estroferm kullaniyorum. Progestoren takviyesi olan prognex ignesi beni cok yoruyor bi an once bitmesini istiyorum. Fikir almak istedigim konu su pazartesikan testi yaptirsam gebeligin olusup olusmadigini anlaya bilir miyim. Ignelerilden kurtulmak istiyorum. Eger yoksa bosuna vücuduma girmesinler. Bilgisi olan yazsin lütfen. .
iyi bende canımmm..ıyi tatlm sen naslsn![]()
İyıiyiz şeker senden naberrOTE="elam88, post: 36863667, member: 538143"]kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr naberrrrrrr![]()
değerin 31 mi çııktı cANIM Anlamadım kı..Kizlarr er 31.30 dusukmuuuuuuuu