• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Canım yeni tedavine ne zaman başlayacaksın?
henüz kromozom testlerimin sonuçlarını almadım. onun sonrasında da zaten fakültede tedavi göreceğim için bir kaç ay beklemem gerek tatlım... sıraya giriyoruz biz... iki-üç ay sonra inşallah....

aminnn inş canm bidaki randevum perşmbeye allhım korusun melğimi
yasini şerif istiyoz teyzeleri allhın iznyle saglıklı sıhtli sevncmz daim olsun diye bn hepinize dua ettim o güzel anda evdede ettim rabbim kabul buyrsun
Okuruz demi teyzeler...pıtpıtları duydun mu canım...

İnşallah bir daha ki prenses olur ama erkek bebekler de çok tatlı doğsun da gör nasıl anneye düşkün oluyorlar oğlum 3 yaşında şimdi bana "aşkım hayatım seni seviyorum" diyo bunu duymak dünyalara bedel Rabbim tüm arkadaşlarımıza nasip etsin inşallah

Canım sorma doktorum direk '' sana çok iyi oldu erkek olması'' dedi :) heyecanla bekliyoruz beyefendiyi:KK69:

arkadaşlar kan sonucumu aldım 12.günüm bu gün 262.9 olmuş

Ohh canım sağlıklı gebelik gibi görünüyor...Darısı isteyen herkeslerin başna inşallahhh:D

yokhe ciğimm tebrik ederim darısı kucağına almaya inşallah! eşinin doğum günü de kutlu olsun:D

Back