2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
esk şurası trene atlar gelirsin teyzesi :)
hızlı trenimiz var bizim dimi inşallah nasip olur canım...
eski kızçelerimle görüşüyorum onlarlada böyle planlar yapardık artık bebeklerini seviyorum..
senin paşanıda seveceğim günler gelir elbet..

gittim canım çok şükür birinci evrede olduğu için sadece kontrollere gideceiz inş. çok mutluydum eşi içine etti onda aksine iy bişey çıkamış gibi morali berbat
oh cok sukur canm ya hc bi skntı olmaz Allahn iznyle canm sen esni dert etme toparlanr o da zamanla

Şu an topikte 17 kişiyiz 16 da ziyaretçimiz var..yani topikte kimse yok sanmayın muhabbet edebilirsiniz

eefile canım mesajını okudum alıntı yaparken kk dan çıkmak zorunda kaldım nerde kaldı mesajın bilmiyorum..alıntısız cevap vereyim...ne ara 33.haftaya geldin sen okuduğumda şaşırdım zaman ne çabuk geçiyor...ben hala bekliyorum keyfi beklemiyorum birşeyler olsun diye bekliyorum o şeyler olmazsa sınırdayım patlamam an meselesi...doktor konusunda henüz karar veremedim..

kız topke geldn senlendk ya

ben yokken sitede değişiklik olunca kızlar firar...
mybaby,desdo,perçeneige,elam daha sayarım kızlar eskisi gibi gelmiyorlar..
daha yeni yeni şenlenmeye başladık canım..
10 gün daha işlerim var benim özelimde onlarıda halledeyim o zaman tam manasıyla ilgilenecem sizinle toplaşırız...

evet canm senn yoklgun ustne bde stenn degsmesi ama toparlanyoruz yasasn

oh cok sukur canm ya hc bi skntı olmaz Allahn iznyle canm sen esni dert etme toparlanr o da zamanla
Slm canim hayirlisiyla tedaviye ne zaman basliyorsun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…