hızlı trenimiz var bizim dimi inşallah nasip olur canım...esk şurası trene atlar gelirsin teyzesi :)
Kuzum gaffuru nasil unutursunçok severdim bende sonra bi de avrupa yakasına çok gülmüşümdür..
dilber hala,burhan altintop,şahika Türkçemi bozmuşlardı resmen
oh cok sukur canm ya hc bi skntı olmaz Allahn iznyle canm sen esni dert etme toparlanr o da zamanlagittim canım çok şükür birinci evrede olduğu için sadece kontrollere gideceiz inş. çok mutluydum eşi içine etti onda aksine iy bişey çıkamış gibi morali berbat
heee dimi yaaa bi de beyaz atletli çizgili picamalı gaffurumuz vardıKuzum gaffuru nasil unutursunCizgili donuda vardi
kız topke geldn senlendk yaŞu an topikte 17 kişiyiz 16 da ziyaretçimiz var..yani topikte kimse yok sanmayın muhabbet edebilirsiniz
kız topke geldn senlendk ya
evet canm senn yoklgun ustne bde stenn degsmesi ama toparlanyoruz yasasnben yokken sitede değişiklik olunca kızlar firar...
mybaby,desdo,perçeneige,elam daha sayarım kızlar eskisi gibi gelmiyorlar..
daha yeni yeni şenlenmeye başladık canım..
10 gün daha işlerim var benim özelimde onlarıda halledeyim o zaman tam manasıyla ilgilenecem sizinle toplaşırız...
Kızlar 1,5 ayım kaldı tedaviyeevet canm senn yoklgun ustne bde stenn degsmesi ama toparlanyoruz yasasn
Ben yazdim canım. Indir körüne başladım bu aradatoplaşıyoruz da kızlar suskun duruyorlar şu anda 16 kişi var ama bi ikimiz yazıyoruz
12 gün sonra bi test yapta sen sonra tedavi işini konuşuruzKızlar 1,5 ayım kaldı tedaviye
neye başladın seeennnnnn ındir körünemiiiiii kaç kişi anladı acabaBen yazdim canım. Indir körüne başladım bu arada
Yok beee nerde, işlem Full tamam da sonuç çıkmaz bu işte12 gün sonra bi test yapta sen sonra tedavi işini konuşuruz
Aynen incir kürüneye başladın seeennnnnn ındir körünemiiiiii kaç kişi anladı acaba
incir kürü demek istedin sanırsam
ypma ya hç belli olmuyotoplaşıyoruz da kızlar suskun duruyorlar şu anda 16 kişi var ama bi ikimiz yazıyoruz
Slm canim hayirlisiyla tedaviye ne zaman basliyorsun??oh cok sukur canm ya hc bi skntı olmaz Allahn iznyle canm sen esni dert etme toparlanr o da zamanla
- phala
- gemingos
- yokhe
- blgk
- nslhn80
- cemrem29
- selcih
- kafunder
- Fatos4345
- icecreamm
- eefile
- yeteeeeer
- maviyesiltuna
- Queen_21 Kızlar içimi baydınız direk aşağıdakileri kopyaladım kimler var görün diye hepiniz de susuyosunuz 4 numara hariç...2 numarada fena değil arada yazıyor.8 de idare eder ama diğerleri uykumu getirdi..bi de genç olacaksınız
ekleme yapıyorum 1 numaradan ses geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?