2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Kızlar dün idrar testi yapmıştım yanlış mı doğrumu diye düşündüm ve ikitane almıştım içeriğini okudum sonuc penceresi T olan mış c olansa hep çıkan çizgiymiş şimdi bu sonuca göre okuyun bakalım hamilelik varmı sizce hala bidaha yapcam 8 de varsa ztn yine çıkar dimi aklıma takıldı bugun kanı vercem eğer bugunde aynı çıkarsa

Eklentiler

• image.webp
    173,2 KB · Görüntüleme: 31
canım zaten silik çizgi T penceresindeydi yani GEBESİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

oh cok sukur canm ya hc bi skntı olmaz Allahn iznyle canm sen esni dert etme toparlanr o da zamanla

inş. cnım yine bir tereddütle bakıyor her şeye ciğerle ilgili olan çıkmamış nasıl tereddüt ediyor görme canım onuda alttık mı inş. 4 ay sonra kontrollerimiz var ama pek ılık bakmıyor

Gunaydin onliyn olanlarda gorunuyo artik kizlar benim boynum cok kotu tutulmus kast gevsetici krem.surdum ama mafile ilik bsnyo oda ise yaramadi ve ise gitmek zorundayim.bana bi onerisi olan varmi

canım zaten silik çizgi T penceresindeydi yani GEBESİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Evt öyle şimdi bida yaptım bakalım aynı çıkacakmı eğer çıkarsa kanda baktırcam bakalım inş yanılmıyordur test inanamıyorum çünkü

Evt öyle şimdi bida yaptım bakalım aynı çıkacakmı eğer çıkarsa kanda baktırcam bakalım inş yanılmıyordur test inanamıyorum çünkü
yaaaaaaaaaaaaaaa çok heycanlandım hadi at foto

Gunaydin onliyn olanlarda gorunuyo artik kizlar benim boynum cok kotu tutulmus kast gevsetici krem.surdum ama mafile ilik bsnyo oda ise yaramadi ve ise gitmek zorundayim.bana bi onerisi olan varmi
geçmiş olsun kuzum canım kas gevşetici ilaç iç

yokhe .!.:
Gerçektenmi ya gidecem canım hazırlanayım da inş öyledir rabbim nasip etmiştir allhım hepimize hayırlısıyla sağlıklı sıhatli evlat nasip etsin inş
hadi güzel haberle gel canım dualrım seninleeeee YENİDEN TEYZE OLMAK İSTİYORUMMMMMM

inş. cnım yine bir tereddütle bakıyor her şeye ciğerle ilgili olan çıkmamış nasıl tereddüt ediyor görme canım onuda alttık mı inş. 4 ay sonra kontrollerimiz var ama pek ılık bakmıyor
onun snucu da cıkıp doktorla knusnca rahatlar o dacanm ama smdi normal yani byle olması merklanma sen hç

Kaçıncı denemen senin canım

Gerçektenmi ya gidecem canım hazırlanayım da inş öyledir rabbim nasip etmiştir allhım hepimize hayırlısıyla sağlıklı sıhatli evlat nasip etsin inş
oley bi hamis haberi daha alyruz ya super hemdde suprz bebis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…