hoşgeldin canım merabaselam kızlar. ben de katıldım aranızaaa
canım zaten silik çizgi T penceresindeydi yani GEBESİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNKızlar dün idrar testi yapmıştım yanlış mı doğrumu diye düşündüm ve ikitane almıştım içeriğini okudum sonuc penceresi T olan mış c olansa hep çıkan çizgiymiş şimdi bu sonuca göre okuyun bakalım hamilelik varmı sizce hala bidaha yapcam 8 de varsa ztn yine çıkar dimi aklıma takıldı bugun kanı vercem eğer bugunde aynı çıkarsa
oh cok sukur canm ya hc bi skntı olmaz Allahn iznyle canm sen esni dert etme toparlanr o da zamanla
Evt öyle şimdi bida yaptım bakalım aynı çıkacakmı eğer çıkarsa kanda baktırcam bakalım inş yanılmıyordur test inanamıyorum çünkücanım zaten silik çizgi T penceresindeydi yani GEBESİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
yaaaaaaaaaaaaaaa çok heycanlandım hadi at foto
Evt öyle şimdi bida yaptım bakalım aynı çıkacakmı eğer çıkarsa kanda baktırcam bakalım inş yanılmıyordur test inanamıyorum çünkü
geçmiş olsun kuzum canım kas gevşetici ilaç içGunaydin onliyn olanlarda gorunuyo artik kizlar benim boynum cok kotu tutulmus kast gevsetici krem.surdum ama mafile ilik bsnyo oda ise yaramadi ve ise gitmek zorundayim.bana bi onerisi olan varmi
Canım buda ikinci testim kan vermelimiyim sence hala inanamıyorum ben doğru mu yaptım diyorumyaaaaaaaaaaaaaaa çok heycanlandım hadi at foto
canım hemen vermelisin hamişsin işte gözün aydınnnCanım buda ikinci testim kan vermelimiyim sence hala inanamıyorum ben doğru mu yaptım diyorum
Gerçektenmi ya gidecem canım hazırlanayım da inş öyledir rabbim nasip etmiştir allhım hepimize hayırlısıyla sağlıklı sıhatli evlat nasip etsin inşcanım hemen vermelisin hamişsin işte gözün aydınnn
hadi güzel haberle gel canımyokhe .!.:Gerçektenmi ya gidecem canım hazırlanayım da inş öyledir rabbim nasip etmiştir allhım hepimize hayırlısıyla sağlıklı sıhatli evlat nasip etsin inş
Ayyy canım benim seni döver miyim hiç seviyorum seni ondan şey ettimbak ya dovuyo beni ama ben hamis kalıp sizi de pesmden cekp gotrcemsen dovuyon hıh
onun snucu da cıkıp doktorla knusnca rahatlar o dacanm ama smdi normal yani byle olması merklanma sen hçinş. cnım yine bir tereddütle bakıyor her şeye ciğerle ilgili olan çıkmamış nasıl tereddüt ediyor görme canım onuda alttık mı inş. 4 ay sonra kontrollerimiz var ama pek ılık bakmıyor
Hoş geldin canım, kendinden bahsetsene bizeselam kızlar. ben de katıldım aranızaaa
Melindam kim var kim yok artık gözüküyor alttaTeşekkür ederim kuzum tam yazacaktım sarjim bittisanırım suan yalnızım
Kaçıncı denemen senin canımherkese iyi akşamlar;moralim bozuk arkadaşlar bugün transferin 10.günü ve ben test yaptım,karşıma kocaman kıpkırmızı o iğrenç tek çizgi çıktı,diğer transferimde de yapmıştım çıkmamıştı ve sonra kanda da çıkmamıştı sanırım yine durum aynı,göbeğime iğne yapmaktan morardı her yerim ama sonuç yine aynı...
oley bi hamis haberi daha alyruz ya super hemdde suprz bebisGerçektenmi ya gidecem canım hazırlanayım da inş öyledir rabbim nasip etmiştir allhım hepimize hayırlısıyla sağlıklı sıhatli evlat nasip etsin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?