Annemin çok yakın arkadaşının oğlu evlendi. Onu da davet ettik. Eylülde Çorluya istemeye gideceğizgelinle kimin düğününü yaptınız merak ettim...
Sen ne zaman tedaviye başladın şaşırdım inanRabbim buyuk canım ya inş bu kez nasip etmiştirde yarın güzel bi haber yazmk nasip olur hayırlısıyla maşallah bebişine büyümş allhım saglıkla sıhtle kucagında sevdrsin cnm
Özledim seni kıztranferi olan arkadaşlar hayırlı olsun bebişili olsun inşş
tedavi ile olmamış sürpriz bebekkkkkk :)Sen ne zaman tedaviye başladın şaşırdım inan
Ay evet sonra farkettimtedavi ile olmamış sürpriz bebekkkkkk :)
inşlh hamile haberini yazarsın cnm..cumartesi transferim oldu 12 eylül test tarihim....2 gün yatım evin içinde dolaşıyorum genelde iş yapmıyorum
faktörxa ile aptt kanı vericek mişim kan sulandırıcı kullandığımdan her hafta pazartesi bugün transferin 3. günü inşallah bir şey olmaz...kazandan ankara tam 1 saat arabayla gideceğim ama yinede gitmesem mi acaba hemşire dün telefonda vermeniz gerek kanı çok sullandırmak iyi değil düşe sebeb dedi
maşallah paşan sağlıkla gelsin...Kızlar bebişim erkekmişşş :))
ayy inanmıyorum süper bi haber bu ya ne güzel çizgilerde belirgin çıkmışKızlar yardımcı olun lütfen bu test doğru yapılmışmı yoksa ben yanlışmı yaptım aydınlatın beni lütfen adetim 6 gün geçti ve ablam dedi illa yap yok dedim çıkmz öylesine yaptım ama böyle çıktı yarınada randevu almıştım doktordan kan vercem bakalım inş doğrudur bu test
cnm gözünaydın bak değerin az gibi dursada o bebiş inşlh seninle olacakKuzum sağol.. Valla daha sevinemiyorum , öyle salak gibiyim. perşembe netleşir durum..
bi paşa daha he hayırlı olsun güzelimkızlar drdan geldim bebişim büyümüş haftasından birkaç gün önde sağlıklı şükür :) bugün ölçümleri yapıldı gayet iyi dedi kan verdim cuma ikili test sonucunu alacağım :) bir de erkek gibi dedi :) içim bi garip oldu sanırım kız bekliyordum :) sağlıklı olsun da buna da alışırım diğerinde hep kızım kızım diye sevdiğim için bir alışkanlık vardı sanırım ondan :) bir sonraki kontrolde netleşir o zamana kadar oğluma alıştırayım kendimi :)
canım inşallah darısı sanaaaaaaa :)maşallah sayfalar uçmuş eski günler gelmiş
inşlh hamile haberini yazarsın cnm..
maşallah paşan sağlıkla gelsin...
ayy inanmıyorum süper bi haber bu ya ne güzel çizgilerde belirgin çıkmış
cnm gözünaydın bak değerin az gibi dursada o bebiş inşlh seninle olacak
bi paşa daha he hayırlı olsun güzelim
yerim ben senin erkekini...canım inşallah darısı sanaaaaaaa :)
Bende egunal cevabi verim larrrrr lllaaaarrrr llaaarrrrrrrrrrBir yeteeeer girişi yapayım...
Merhabalar lar lar laaaaaaarrrrrr
benimkisi leri leriBende egunal cevabi verim larrrrr lllaaaarrrr llaaarrrrrrrrrr
Amin canım hepimiz kavusuruz inş bebislerimizeInsallah kucaklarin dolar saglikla tutunurlar darısı basimiza :)
Gulden evet 2.gun embriyosu ama donmus degil. Persembe yine yaptircam. Insallah yukselir deger. Ctsi hafif kan gelmisti kahverengi lekeyle sonra durdu. Kahve akinti oldu sadece ara ara. Sanirim o tutunmaydi. Su an sonra uzulurum diye sevinemiyorum bile2.gün embriyosu için değerin iyi sayılabilir canım...
donmuş embriyomuydu bir de onu hatırlayamadım eğer öyleyse o zaman geç tutunmuş olabilir..
2 gün sonra tekrar kan vereceksin dimi...
herkese öncelikle iyi akşamlar diliyorum
bi dün girmedim neler olmuş nelerçok mutlu oldum arkadaşlarımızın erkek bebeklerine çok sevindim vede yeni hamişlere tabiki
darısı bizlerin vede bekleyen isteyen tüm kardeşlerime inşşşşş
Amin kuzum.. insallah hepimizin yuzu gulsun, evlat hasretimiz hayirlisiyla son bulsun. Yarin mi kan vereceksin? Sonucu alir almaz yaz catlarim :))İnş öykedir canım ya rabbimn izniyle allhım hrpimize sağlıklı sıhatli evlatlar nasip etsin inş bebeğinde sana sıkı sıkı tutsun da bi ömür kucagında sevdirsin rabbim duam hepimize ama ben hala şaşkınm ve inanamıyorum
canm naptn gidebldn mi almaya merak ettm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?