2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Rabbim buyuk canım ya inş bu kez nasip etmiştirde yarın güzel bi haber yazmk nasip olur hayırlısıyla maşallah bebişine büyümş allhım saglıkla sıhtle kucagında sevdrsin cnm
Sen ne zaman tedaviye başladın şaşırdım inan

maşallah sayfalar uçmuş eski günler gelmiş
inşlh hamile haberini yazarsın cnm..
Kızlar bebişim erkekmişşş :))
maşallah paşan sağlıkla gelsin...
ayy inanmıyorum süper bi haber bu ya ne güzel çizgilerde belirgin çıkmış
Kuzum sağol.. Valla daha sevinemiyorum , öyle salak gibiyim. perşembe netleşir durum..
cnm gözünaydın bak değerin az gibi dursada o bebiş inşlh seninle olacak
bi paşa daha he hayırlı olsun güzelim

canım inşallah darısı sanaaaaaaa :)

Bir düzeltme yapmak istiyorum.
Bugün ki eski diziler muhabbetimizde vermiş olduğum bir isim yanlıştı şimdi hatırladım
Mükremin ve Feriştah demiştim feriştah değildi o züleyha idi hani saldıray abinin sevgilisi
Bak şimdide saldırayın replikleri geldi aklıma hatırlayan ileri yaşlılar var mı aramızda

herkese öncelikle iyi akşamlar diliyorum
bi dün girmedim neler olmuş neler çok mutlu oldum arkadaşlarımızın erkek bebeklerine çok sevindim vede yeni hamişlere tabiki
darısı bizlerin vede bekleyen isteyen tüm kardeşlerime inşşşşş

2.gün embriyosu için değerin iyi sayılabilir canım...
donmuş embriyomuydu bir de onu hatırlayamadım eğer öyleyse o zaman geç tutunmuş olabilir..
2 gün sonra tekrar kan vereceksin dimi...
Gulden evet 2.gun embriyosu ama donmus degil. Persembe yine yaptircam. Insallah yukselir deger. Ctsi hafif kan gelmisti kahverengi lekeyle sonra durdu. Kahve akinti oldu sadece ara ara. Sanirim o tutunmaydi. Su an sonra uzulurum diye sevinemiyorum bile

iyi akşamlar
genel olarak güzel birgündü evet...

Amin kuzum.. insallah hepimizin yuzu gulsun, evlat hasretimiz hayirlisiyla son bulsun. Yarin mi kan vereceksin? Sonucu alir almaz yaz catlarim :))

canm naptn gidebldn mi almaya merak ettm

gittim canım çok şükür birinci evrede olduğu için sadece kontrollere gideceiz inş. çok mutluydum eşi içine etti onda aksine iy bişey çıkamış gibi morali berbat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…