2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .
Ayni anda ben sormussum sen cevabini yazmissin hersey gonlunce olur kuzum insaalllah...
aynen canm ya sen sorarken ben cevaplams bulunmusum insallah canm ya hepmz içn hayrlı tedaviler olsun

Ben telefondan giriyorum, sonrasında çıkış yapmadan sayfayı kapatınca hep online görünüyorum sanırım.
Hanımlar nasılsınız? Arada fırsat buldukça bakıyorum inşallah pozitif haberler görürüm diye. Gördükçe de cook mutlu oluyorumm.
Allah nasip ederse kızım olacak teyzeleri. Ara kanamalarım oldu. Çok korkarak geçiriyorum hamileligimi. Insaallah sorunsuz tamamlayabilirim. :)
Allah tez zaman da sizlere de yaşatsın annelik duygusunu ve sağlıkla kucaginiza almanızı nasip etsin evlatlarınızı.

ay topik ogluslarmzın yanna kızceler de geliyo hayrlı olsun tatlm

herkese iyi akşamlar;moralim bozuk arkadaşlar bugün transferin 10.günü ve ben test yaptım,karşıma kocaman kıpkırmızı o iğrenç tek çizgi çıktı,diğer transferimde de yapmıştım çıkmamıştı ve sonra kanda da çıkmamıştı sanırım yine durum aynı,göbeğime iğne yapmaktan morardı her yerim ama sonuç yine aynı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…