2014 de Tüp Bebek Yapacakların Paylaşım Topiği

Kaçıncı Kez Tüp Bebek Yaptırıyorsunuz?

• Ankete Katılan
    861
  • Anket Kapalı .

canım değerin düşük sende farkındasın ama 2.gün embriyosu olduğundan ben olumlu düşünüyorum bunu sana umut vermek için söylemiyorum gebeliğinin devam edeceğini düşünüyorum Allah yanıltmasın beni.Amin.

bennnnn... ikiz yatak ve sevişmişliklerrrr

Sagol tatlimmm.. insallah.. senin pasan mi geliyor :) allahim saglikli sihhatli mutlu sansli ve uzun bir ömur nasip etsin.. nazar ikonu yapamadim tabetletten sen yaptim kabul et hamisliginde hep böyle su gibi rahat akip gecsin..

Cemrem insallah kuzum.. persembe gelmek bilmez simdi bana :)

Ortaya bi yatak atacaksin hic biseyin kalmaz diyor susuyorum ben :) :)

Sagol Guldenim dalim balim... hayirlisi artik. Persembe görucez. Moralimi yuksek tutup pozitif enerji göndermeye calisiyorum velete :)

yerim ben senin erkekini...

teyzesiiiiii darısı sana :) biraz daha semirteyim çocuğu o zaman yersin :)

bennnnn... ikiz yatak ve sevişmişliklerrrr

sen yazınca hatırladım :) eğlenceli idi :)
Sagol tatlimmm.. insallah.. senin pasan mi geliyor :) allahim saglikli sihhatli mutlu sansli ve uzun bir ömur nasip etsin.. nazar ikonu yapamadim tabetletten sen yaptim kabul et hamisliginde hep böyle su gibi rahat akip gecsin..
amin canım :) inşallah persembe senin bebişten de güzel haberler alırız ve kuzumun burada bir sürü kardeşi olur :)

doğmamış çocuu yedim dimi azcık erken oldu tabii..
neyse sen bi doğsun 3 aylık yap onu ben o zaman yerim

Ahahahahaha :))) valla hatirlattin iyi oldu ama bu diziyi salak salak guluyorum kendi kendime diziyi dusunup. Stres falan kalmadi gevsedim bile :)
çok severdim bende sonra bi de avrupa yakasına çok gülmüşümdür..
dilber hala,burhan altintop,şahika Türkçemi bozmuşlardı resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…