Gulden evet 2.gun embriyosu ama donmus degil. Persembe yine yaptircam. Insallah yukselir deger. Ctsi hafif kan gelmisti kahverengi lekeyle sonra durdu. Kahve akinti oldu sadece ara ara. Sanirim o tutunmaydi. Su an sonra uzulurum diye sevinemiyorum bile
bennnnn...Bir düzeltme yapmak istiyorum.
Bugün ki eski diziler muhabbetimizde vermiş olduğum bir isim yanlıştı şimdi hatırladım
Mükremin ve Feriştah demiştim feriştah değildi o züleyha idi hani saldıray abinin sevgilisi
Bak şimdide saldırayın replikleri geldi aklıma hatırlayan ileri yaşlılar var mı aramızda
Sagol tatlimmm.. insallah.. senin pasan mi geliyor :) allahim saglikli sihhatli mutlu sansli ve uzun bir ömur nasip etsin.. nazar ikonu yapamadim tabetletten sen yaptim kabul etcanım gayet net :) maşallah maşallah :)kan test sonucununda da görürürüz bebişimizi inşallah :)
canııııım inşallah kat kat artar :) persembe güzel haberini alırız inşallaaaaaaaaahhhhhhhhhhh :)
Sagol tatlim.. insallah :)canm kat kat katlansn insallah degern
hatırladın demek saldıray abimizibennnnn...ikiz yatak ve sevişmişliklerrrr
Cemrem insallah kuzum.. persembe gelmek bilmez simdi bana :)maşallah sayfalar uçmuş eski günler gelmiş
inşlh hamile haberini yazarsın cnm..
maşallah paşan sağlıkla gelsin...
ayy inanmıyorum süper bi haber bu ya ne güzel çizgilerde belirgin çıkmış
cnm gözünaydın bak değerin az gibi dursada o bebiş inşlh seninle olacak
bi paşa daha he hayırlı olsun güzelim
hatırladın demek saldıray abimizi
gencecik kızım o zamanlar babamgillerlen seyrederken utanırdım sürekli ikiz yatak ve bi sevişsek demesinden
Ortaya bi yatak atacaksin hic biseyin kalmaz diyor susuyorum ben :) :)Bir düzeltme yapmak istiyorum.
Bugün ki eski diziler muhabbetimizde vermiş olduğum bir isim yanlıştı şimdi hatırladım
Mükremin ve Feriştah demiştim feriştah değildi o züleyha idi hani saldıray abinin sevgilisi
Bak şimdide saldırayın replikleri geldi aklıma hatırlayan ileri yaşlılar var mı aramızda
utandın demek el değmemiş kızçem benim hiç de bilmez öyle şeyler koklanmamış çiçeğim
zaten bunun devamında susmazsan +18 den topik kapanırOrtaya bi yatak atacaksin hic biseyin kalmaz diyor susuyorum ben :) :)
Sagol Guldenim dalim balim... hayirlisi artik. Persembe görucez. Moralimi yuksek tutup pozitif enerji göndermeye calisiyorum velete :)canım değerin düşük sende farkındasın ama 2.gün embriyosu olduğundan ben olumlu düşünüyorum bunu sana umut vermek için söylemiyorum gebeliğinin devam edeceğini düşünüyorum Allah yanıltmasın beni.Amin.
yerim ben senin erkekini...
bennnnn...ikiz yatak ve sevişmişliklerrrr
amin canım :) inşallah persembe senin bebişten de güzel haberler alırız ve kuzumun burada bir sürü kardeşi olur :)Sagol tatlimmm.. insallah.. senin pasan mi geliyor :) allahim saglikli sihhatli mutlu sansli ve uzun bir ömur nasip etsin.. nazar ikonu yapamadim tabetletten sen yaptim kabul ethamisliginde hep böyle su gibi rahat akip gecsin..
en güzeli aksi ispatlanana kadar hamilesin sonuçta elimizde kapı gibi belge var gebeliğin 3.haftasındasın diyooooSagol Guldenim dalim balim... hayirlisi artik. Persembe görucez. Moralimi yuksek tutup pozitif enerji göndermeye calisiyorum velete :)
Ahahahahaha :))) valla hatirlattin iyi oldu ama bu diziyi salak salak guluyorum kendi kendime diziyi dusunup. Stres falan kalmadi gevsedim bile :)zaten bunun devamında susmazsan +18 den topik kapanır
doğmamış çocuu yedim dimi azcık erken oldu tabii..teyzesiiiiii darısı sana :) biraz daha semirteyim çocuğu o zaman yersin :)
sen yazınca hatırladım :) eğlenceli idi :)
amin canım :) inşallah persembe senin bebişten de güzel haberler alırız ve kuzumun burada bir sürü kardeşi olur :)
canım hepimiz +18 değil miyiz? hatta X18'izzaten bunun devamında susmazsan +18 den topik kapanır
Ewet baksana hamis kalmayi bile beceremiyomutandın demek el değmemiş kızçem benim hiç de bilmez öyle şeyler koklanmamış çiçeğim
esk şurası trene atlar gelirsin teyzesi :)doğmamış çocuu yedim dimi azcık erken oldu tabii..
neyse sen bi doğsun 3 aylık yap onu ben o zaman yerim
çok severdim bende sonra bi de avrupa yakasına çok gülmüşümdür..Ahahahahaha :))) valla hatirlattin iyi oldu ama bu diziyi salak salak guluyorum kendi kendime diziyi dusunup. Stres falan kalmadi gevsedim bile :)
sen gösterip elletmeyenlerdensin o sebeple olmuyor tabiiçiçeğim
Ewet baksana hamis kalmayi bile beceremiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?